24061
  • allock #2554
    nem
  • skodásJani
    probáltam és nem jó, minden mást megnyit de a térképnél kifagy. Szövegszerkesztővel nem lehetne át írni?
  • allock #2552
    csomagold ki a pályát valahova totalcomanderben majd ha kész vagy csomagold vissza zipbe ugyanúgy ahogy volt
  • skodásJani
    editor.exe hibát észlel és bezár? tipp?
  • skodásJani
    köszi szépen meg próbálom
  • allock #2549
    giants editorban megnyitod azt a pályát amin játszol, Scenegraph fülön megkeresed a Sun-t egy klikk rá, jobb oldalt az Attributes fülnél Depth Map Resolutiont leveszed 512-re vagy 256-ra és elmented
  • skodásJani
    Üdv! Grafikám egy kicsit beszaggat Geforce 7600GT 256MB valakinek van ötlete?Még vmi xml fájlban esetleg nem lehetne valamit át írni? pl növények ne mozogjanak? válaszokat előre is köszönöm
  • SuSu1992
    nekem ez az mtz az 5 ös gombbal indult, meg a másik is, nyomkodd végig az összes gombot, meg a játékbeállításban az irányításnál is próbáld beállítani a gombokat!
  • gernem1000
    sziasztok valaki tud nekem be linkel ni egy manitou-t?
    vagy vegyen fel msn-re :[email protected]
  • BBalazska
    Hali mindenkinek!!
    lenne egy olyan kérdésem hogy letöltöttem egy mapot traktorokat meg egy 2 dolgot! amikor elindítom a játékot elkezdek vele játszani és ugye ott van az idő fent meg a térkép amikor megnyitod na most ha valamelyik gépel megyek és felakasztom Pl a vetőgépet akkor eltűnik az idő és a térképet se hozza elő pedig csipod és semmi meg nem látom h mit állítok be a vetéshez:S Valakinek valami ötlet??
    Köszönöm!:)
  • dávid 001
    je
  • dávid 001
  • dávid 001
    http://kephost.hu/share-1E60_4D628A9A.html

john deere-k dolgoztak
  • VERESS 96
    Az a baj hogy nincs rá magyarázat hogy miért.... :S
  • dávid 001
    de nekem van egy ötletem az öszes modot ki törlöd és előb az mtz-ket egyesével kibontod
  • Postas28
    Én is így vagyok
  • Postas28
    Sziasztok olyan gondom van hogy az Mtz traktorokat nem tudom el indítani pedig a 4 gombbal lehetett most valamiért nem tudom el indítani
  • dávid 001
    mért tűnik el a siló domb?
  • allock #2536
    nekem se megy valamiért hiába nyomkodom amit kell, van még ezen kívül pár gép így, egyszer beindult de nemtudom már, hogyan
  • VERESS 96
    Sziasztok!
    Azzal a problémával fordulnék hozzátok hogy van egy makacs mtz ami nem akar el indulni! Az xml jében van egy olyan hogy gomb 6 de azzal nem indul próbáltam át írni úgy se indult próbáltam átmásolni egy másik gép xml jében lévő cuccokat de úgy se volt jó....
    Elfogytak az ötleteim.... Nincs valakinek még valami ötlete esetleg? sokat segítenétek :) köszi a válaszokat
    erről a gépről van szó!

• marko37
    asszem nincs
  • Gerypapa 95
    Srácok nem tudtok az IH 7.2es tárcsának valami multiplayer verzió mert ami fent van az nem jó??:/
  • att88ila
    Akkor jó ha nem mén tönkre!Van legalább időm learatni őket nem kell sietnem vele.
  • allock #2531
    nem megy tönkre
  • att88ila
    Ha nem aratom le időben a termést a játékban akkor tönkre is mehet?Lehet valahonnan több növényt letölteni,hogy ne csak az a 4 fajta legyen benne.
  • DCshoesLali
    Már megy a trágyázás!

• Gerypapa 95
    írd már le egy hozzászólásba amit szeretnél !!!
  • DCshoesLali
    RLDR7-XBRC8-9PZD9-JSBF2-9PMJM ezt a kódot másold be!
  • henrik94
    megtaláltam a kódot!
  • henrik94
    Hellósztok!!Letöltöttem a játékot csak 1 baj van h elakarnám indítani valamilyen kódot kér:S Segítsetek,hogy mit csináljak?ELőre is kösz!!
  • dávid 001
    http://hotfile.com/dl/106126036/a0ba7b7/IHC1066.zip.html ezen a képen találhato traktor meik mapról való nekem csak a map kellene
  • dávid 001
    akkor meg sajátgép c heji leme program fiels landwischafts 2011 data maps és oda ki másolod és csere enyi
  • DCshoesLali
    YES, YES, YES!!! Végre jó! Tényleg csak átkellett írni! Köszönöm a segítséget! Örök hála! Jövök neked egy sörrel!
  • VERESS 96
  • Gerypapa 95

• Adimus
    Hello!
    Mit és hol kell át írni hogy több pénzem legyen ?
    Előre is köszönöm
  • bebebe
    de akkor se indul
    a térképpellenne gond
    koszi szépen
  • dávid 001
    my game mods és oda berakod símán
  • bebebe
    hali

ha letöltöttem egy térképet akkor hogyan tovább

kofi
  • Campo
    Ezt az egész akciót frissen vett tehenekkel akarod végrehajtani? Egy bizonyos időnek el kell telnie amíg elég trágya termelődik, ajánlom inkább írd át a "manure" mennyiségét a careerSavegame-ben. De ha ehhez nem füllik a fogad, akkor etesd őket silóval és várj türelemmel.