24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Még annyit kérdeznék hogy ha tesómmal akarjuk játszani lanon akkor mindkettőnknek meg kell venni vagy elég egy példány? :) -
Igen! :) -
Értem köszi. Akkor ez a legjobb közülük? -
az agriculturál csúnyán megbukott sokat javítottak rajta de még mindig nem az igazi -
az agricultural az a claas simulator. fiuk a sample mod-ot rakjam bele a mod mappába vagy nem kel bele mire is jó a sample mod? -
Sziasztok! Láttam már ezt a játékot Agricultural Simulator 2011, meg Farming Simulator 2011 néven is. Ez mind ugyanaz a játék vagy különbözik valamiben? -
Köszi :) -
DCshoesLali #2662 Szerintem jó lett! 
-
Sziasztok!
Készülök multira és már át is festettem a Combinét hogy piszkos legyen :D
Ötlet vélemény jöhet :) -
szép élethű -
Akkor ezek szerint mégsem kérdeztem akkora hülyeséget mint gondolnánk!
-
Igen mindegy, mivel már trágyáztál! Trágyázás, hígtrágyázás, permetezés, műtrágyázás ezek mind ugyan azt a termés többletet adják. Csak a 4közül egyet kell megcsinálni hozzá, hogy több legyen a termés, ha trágyázol is meg permetezel is akkor is csak annyi lesz mint ha trágyáznál csak! -
Én eddig úgy csináltam, hogy aratás után szántás, kultizás, trágyázás, vetés, permetezés, de azt vettem észre, hogy mindegy permetezek vagy sem ugyan annyi lesz a termés. Csak ezért kérdeztem. -
Ha azt akarod hogy a trágyázás hatásos legyen, aratás után szántás vagy kombinátorozás utána trágyázás(mindegy melyik) és utána vetés! Így a termés nagyobb lesz. Ha nem akarsz trágyázni akkor vetés után vegyszerezd vagy műtrágyázd meg, amelyik szimpatikusabb! Mindegy melyiket választod mert mindegyik folyamat ugyan azt a hatást(termés többletet) adja! -
gernem ezt még1x chris a faq-ba le van írva a trágyázás -
gernem1000 #2654 vlki tud egy olyan mappot amin eltudom ilyewnen mint cris von bence -
Köszi, de a problémámat nem sikerült vele megoldanom teljesen, illetve csak részben, mégpedig, hogy az egyik oldalon a gödör mindig túlnyúlt a leadó talapzatán. Ezt az istenért sem sikerült megoldanom, de kreatívan egy konténerrel eltakartam a gödör szélét. 
Most új probléma adódott, mégpedig a 48-as bálagyűjtőkocsival. A probléma az, hogy a leadó teteje csak akkor nyílik ki mikor a kocsi már felette van, így azt odébb dobja. Nem tudjátok, hogy hogyan lehetne állítani rajt, hogy előbb kinyíljon?
-
Felvetődött bennem a kérdés, hogy mi is a műveletek helyes sorrendje a földmunkáknál?! Tudja valaki? Mikor kell trágyázni, trágyalevezni, permetezni, hogy az hatásos is legyen. És egyáltalán számít hogy szántok-e, vagy sem, mert én semmi különbséget nem veszek észre. -
én azzal játszom és nekem egyáltalán nem szokott szaggatni ( 5 megás nettel )AMD athlon x2 5900+ , 4GB ram , AsusM3a alaplap, sapphire hd5770 vga , éés egy 400-as táp a szerver gép is hasonló konfigos és nekem nem szokott szaggatni
-
úgy hallottam hogy aki hamachi val játszik annak nem szaggat a multi nem tudom mi az igazság? -
Srácok estejönnék multizni vlakihez. Küldjétek el a linket pls ha van valami. -
Zsolt7411 #2648 Nincs router meg ilyesmi mert nem egy helyen lakunk .lehet tényleg a modok csinálják .Majd ugy is megpróbáljuk köszi az infót. -
A szecskázó miért fekete?
-
ls2011multi.ucoz.hu Link (regelni kell)
ls2011multi.ucoz.hu_Link(regelni kell)
ls2011multi.ucoz.hu_Link(regelni kell)
Ha regisztráltok várakozás nélkül mindent letölthetek! http://ls2011multi.ucoz.hu/ -
Ha van routeretek akkor okozhatja az is a lagolást vagy ha megvan így osztva a net akkor más ne használja abban az időben mikor játszotok az internetet. Vagy túl sok mód van a játék, ezt nézzétek meg fraps nevű progival, hogy játék közben mennyi az fps.
-
SuSu1992 #2644 gyorsba rásassintottam a dologra, eddig úgy tűnik, hogy értem, majd ha játékba rakom a mapot, akkor megtudom, hogy értettem-e:D -
Zsolt7411 #2643 Sziasztok
Lenne egy olyan problémám hogy az unokaöcsémmael szeretnék multizni de ha ő csinál szervert én laggolok ha én akkor ő laggol.mind kettőnknek 15 megás nete van és win 7 ultimate op rendszere van.Ha valakitud megoldást előre isköszönöm. -
Na szóval ha valami épületet ki exportalsz egy mappápa például. Total commandert megnyitod, majd megkeresed amit ki exportáltál kijelölöd és megnyomod az F4-et! Bejön egy txt amiben van egy olyan sor <Files> ami e közt van ezt megkeresed a régi mappába és belerakod a mappába ahova az id3 fájlt menteted</Files> ! Ha ez megvan akkor már csak módosítanod kell a fájlok elérését a txt-ben ez azt jelenti, hogy ha valaminek ez az elérése: C:\Users\Endru\Desktop\Új mappa (2)\Fak.png akkor csak ennyit maradjon ott Fak.png. Nemtudom érthető-e, de hátha :D -
damonhill06 #2641 Na közben sikrelüt valahogy, ügye van ez a kötet hogy---> MarcinowiceV2.2&Stare_OPEN ebből kibontod ezt ---> MarcinowiceStare_OPEN, ebbe meg találsz egy map01.i3d meg még két mappát ezeket az eredeti térkép helyére kell bemásolni. Mondjuk nekem valamiért fehérek benne az épületek, nem tudommiért, de legalább már felismeri a map-ot! -
SuSu1992 #2640 sziasztok!
most kezdtem építeni egy pályát!
annyi lenne egyenlőre a kérdésem, hogy ha kiszedtem egy épületet egy másik mapból (amit ugye i3dben mentett el) akkor annak a textúráját a másik térképnek valamelyik almappájában el kell helyezni, vagy megjegyzi a textúrát?
válaszokat előre is kösönöm! -
PL:így -
a radius nevezetű csúszkával állítod a kör nagyságát, mivel nagyon magasan van a vízszint persze hogy megtelik vízzel tipp:a tehenek környékére rakd a bála leadót vagy csinálj 1 kisebb dombot aminek sík a teteje és arra rakd a bálaleadót -
Oké, és hogy lehet megfelelő gödröt csinálni alá, mert a felszín formálásával nem sikerül soha, és úgy még vízzel is megtelik! -
damonhill06 #2636 remélem vki segít! -
DCshoesLali #2635 Én is igy vagyok vele, de hiába irtam fórumon nem segített senki, hogy hogy kell berakni! Mert tom hogy kell berakni a cuccokat de nekem sem jelenik meg! -
damonhill06 #2634 Valakinek sikrült játszani a Marcinowice v2.2 map-on? Mert én betettem a mods mappába de fel se ismeri. -
Dolgozgattam Ganyé v2-ön is :D -
és módosítottad a map ot ezért ír ki hibát asszem de ne foglalkozz vele -
nem csináltál alá gödröt és így nem tud beleesni a bála -
gernem1000 #2630 a camera mod 11-et hogy kell használni vlki megmondja?