24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
nem neked írtam ez nem az a map -
jah az csak hogy kell bemásolni hogy elinduljon -
kleinmachnow
ez 1 javított változat -
ezen a képen látható gép meik pályán készült? -
Az 20x más..mivel ott ha már valakihez valaki hozzá szól azért már bannolták..!
Itt meg semmi meg itt sokkalta másabb nincs annyi barom nagyképű srác..
Itt még egyetlen egy alregemse volt. -
Arany barátomitt a map od nem értelek teljesen mit jelent az hogy minden működjön? Nem próbáltam a map ot nem tudom milyen,lehet te rontottál el valamit nagy ritkán adnak ki "szart" a kezükből a készítők. fizetős oldallal még nem találkoztam pedig ls 08 óta nyomom
-
Pepyno #2785 Srácok tud valaki valamit arról hogy hogyan lehet megszerezni a Kleinmachnow map-ot? Természetesen úgy hogy minden müködjön. Esetleg az fizetös? -
regie #2784 Hát portálos forumon is volt pár alreged... -
gernem1000 #2783 sziasztok hogyan kell packot csinálni? -
Tényleg ez de nagy "Erix, (vagy aktuális álregje)"XD
-
Nem vettem észre sorry de vissza olvasok most azért kíváncsiságból:D -
regie #2780 Mert kb két hete írtam itt h ugyanaz miatt amit aztán PM-ben megbeszéltünk és semmi válasz nem volt... -
tutika14 #2779 Ahh megoldottam nagyjából :D -
tutika14 #2778 Beraktam a Cotton-os John deer betakarítót meg a cotton növényt és mégsem tudok azt vetni mert nem találom a vetőgépbe... Az alapok vannak benne meg ami a pack-ba benne volt az összes csak acotton nem pedig pont azért raktam be :( Tudna valaki Adni egy cotton növényt meg egy olyan vetőgépet amivel tudom vetni na meg egy pótkocsit amibe letudom üríteni? -
Pepyno #2777 Srácok a ClaasXerion5000-böl létetik olyan ami nem csillog viszont benne a fordulatszám szabályzó? -
Miért bannoltak volna?XD
-
gernem1000 #2775 lehet nemtom
-
regie #2774 Kovács Erix-et innen is bannolták már? 
-
császtok haljátok ugye a 2009-hez van honosittot menü létezik a 11-hez valami hasonló kép pl mtz vagy valami -
DCshoesLali #2772 Már tudom, hogy kell! Am mondtad, hogy te is próbáltad! Akk elmondom! Úgy kell hogy Giants Editorban a bal oldali sávban lenni kell egy olyannak, hogy group és ha arra rákattintasz akkor kijelöli a gépet! Na abba a groupba kell majd bemásolni az orrsúlyt! -
Sparrow84 #2771 Szia!
Én annyit tudok segíteni, hogy GE-ben kell keresni, a bal oldali sávban.
Azt, hogy oda hogyan kell bemásolni, azt passzolom, már Én is próbáltam. -
DCshoesLali #2770 Sziasztok!
Egy másik fórumon szoktam segítséget kérni, de ott már szégyelek mégegyszer rákérdezni! Na az lenne a lényeg, hogy egy gépre ráraktam egy orrsúlyt GE-ban de a játékban nem jelenik meg! Azt mondták, hogy az orrsúlyt másoljam be a traktor transform group-jába!!! És azt hol találom meg mert kerestem 1000-rel de nem találom sehol! Néztem a GE tutorialt is de nem jutottam előre! Valaki légyszi segítsen! Előre is köszi! -
Sparrow84 #2769 Nálam fordítva...
Én délután dolgozok...
-
első a munka utána a szórakozás 
-
Sparrow84 #2767 Sziasztok!
Holnap délelött szervert indítok 4 före tervezve.
Pack a honlapon, aláírosomban a honlapcím.
Fórumba írjátok be, ha jönnétek!
üdv,
Sparrow -
mindig jó az öreg a háznál ;) -
Sajnos :S -
1. szar a játék optimalizálása :D
2. modok nagyrésze sokkal több polygon mint az alap gépeké+ hozzájönnek a scriptek amik megint csak lassítják
3. ha scriptben is hiba van, akkor log filet teleírja az is fogja a dolgokat
próba cseresznye, hogy a documents/my games/farming simulator 2011/game.xml-ben a logolást átírod false-ra
<file enable="true" filename="log.txt" />
-
Szia.
Magyarítást megoldottam, valószínűleg az volt a baj igen, rossz helyről szedtem le.
Szaggatás és modok kompatibilitása:
Nekem ez nagyon nem megy.
MOD ok nélkül kivállóan fut a játék szaggatás nélkül.
Konfig: AMD 3200 Dual, 2GB DDR5 ATI VGA, 4GB DDR3 RAM, Nem kéne szaggatnia nem gondolod? :)
Valami a MOD okkal van, van nálam hozzá 4 patch is.
Nem igazán boldogulok. :)
Egyelőre az alappal játszom ez így remek. ;)
Köszi a segítséget! -
Rossz helyről töltötted le! a Játék magyart is tud alapban!
Kicsi a géped? Rossz a törésed? -
Sziasztok.
Magyarosítás (angolosítás) létezik?
Csak a multit tudom angolra állítani, a játékot nem, viszont helyette: így nem igazán értem amit olvasok.
Köszi!
Szerk.: Miért lehet az, hogybetettem néhány dolgot és amikor megveszem szaggat mint a veszedelem?
-
én ezt a MAP-ot
tudom ajánlani
Norddeutschland Map [File size: 70 MB -
Adimus #2759 Melyik mapról beszéltek ? -
Nekem is tetszik egyszerű és nagyszerű :D -
DCshoesLali #2757 Jah váltottam, és tetszik ez a map! :D -
Te is váltottál :D -
DCshoesLali #2755 Első tesztköröm az új mapon és máris itt a baj! :)
[IMG][/IMG]
Az öreget kelet idehozni! :D
[IMG][/IMG]
Itt meg kipróbáltam igazi terepen a Deutz-ot! Egy darabig egész jól birta! De végül csak megadta magát! :D
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
Fliegl :)
Unatkoztam át festettem sárgáról :D -
Ez mitől lehet? Map editorban jó, és nem lettek fájlok se áthelyezve se törölve.
-
Köszi szépen. Nekem egy több növényes verzió volt meg, de abban semmi leírás sincs. Most még kicsit szenvedek vele, hogy berakjam, na meg előbányászom az angoltudásom.