24061
  • endy papp
    Fölveszel 3 melóst ugyan arra a földre és már látod is hogy körülvesz az élet ,vagy nekiállsz multizni és kész.
    Küldetések az FS-ben is vannak......
    Hagyjuk már ezt a Dynasty mesekönyvet.
    Megragadt ott ahol volt kb 2 éve,1 éve nem javítottak és fejlesztettek rajt semmit.
    No meg már rég elengedték a készítők.
    Láttam róla nem egy vidit,nem 5 perceseket,olvastam rengeteg véleményt,gondolkodtam én is a vételén ,de mivel sok a szöveg-beszéd, kevés az idegen nyelvtudásom így nem érdekel.
    Az elején a játékmenetben is halálra unnám magam ,de szerintem később is....
    De ha menne az angol, akkor is csak kb 6 eurót adnék érte,többet nem ér.
    Gondolom te perfektbe nyomod az idegen nyelveket.
    Meg úgy általában minden fs-t használó ,mégis jönnek olyan kérdéssel ami oda van írva a játékba a saját anya nyelvén ,de sem olvasni nem tud-nem akar mert lusta,vagy egyszerűen nem tudja értelmezni...vagy esetleg németül vagy angolul ,van benne a modok miatt pár szó és lusta a fordítót használni....
    Figyelj te sem értesz engem ,ha neked ennyire bejön a dinasty áruld már el mennyi órád van benne és már kimaxoltál é benn mindent,úgy küldikben, a tiéd az összes föld stb....??????
    Egy szó mint száz azzal kell játszani és az fs-t el kell engedni,attól hogy itt "tele sírod" a fórumot hogy hű meg ha,semmi nem fog változni.
    Nem mellesleg elég rég jelent meg anno koraiban ,de a tizedét ha eladták belőle,valahol ez is elárulja milyen ,az fs-hez képest ha már azzal próbálod minden áron versenyeztetni....
    Pedig messze nem egy kategória-műfaj,nem az a réteg használja.
    Félre ne értsd nem bántásból írtam azt amit, elég rég "ismerjük" egymást...remélem nincs emiatt harag....
    Én pl: most az utóbbi hetekben a thief sim-el toltam,helyén kezelem olyan amilyen jól el tudtam vele ütni az időt ,mókás és szórakoztató volt ,még ha néha gyermeteg is....hisz ezek csak játékok,próbálják szimulálni azt amit,több-kevesebb sikerrel.....
    Béke....

• zolcsika080104
    Kár hogy nem érted ha csak annyi story lenne benne ami pl abban a dinasty játékban már jobb lenne.Küldetések kellenének nem csak az hogy beveted neki hanem odamennél a házához beszélgetnétek elvállalod a melót.A dinastyban ez full benne van.Ha a valóságban kimegyek a földre akkor látom hogy a másik is melózik.Ebben is mi király lenne hogy látnád amikor a szomszéd kimegy egy npc trakival galydolni
  • endy papp
    A készítőktől ennyire tellett.... mondjuk ha a való életben kimész egy földre szántani aratni,stb..a határba,ott sem találkozol hű de nagy élettel.
    Nyilván lehetne ezt fűszerezni ahogy írod ezzel azzal ....
    Ez az a játék amire te és még sokan mások várnak, ahogy írtad tele legyen élettel ,soha nem lesz,én speciel egy dinamikus talajnak,nagyon tudnák örülni.
    De nemsokára megjelenik ez így elleszek egy jó darabig .

• zolcsika080104
    élet nincs benne legalább imitálva lenne ismerem az összes elhelyezhető gyárat van egy vagonnal kipróbálva is.Tudod én rengeteget keresgélek próbálgatok a legvégső esetben szoktam visitozni.Van olyanom hogy a raklapot látom ahogy részfolyamataiban rakja össze a gépsor na az nagon jó mondom élet nincs
  • endy papp
    A jóból soha nem elég....de a jóból is megárt a sokkkkk
    Erre csak annyit tudok mondani,van itt sztori csak azt neked magadnak kell kitalálni és megkreálni.
    PL: Ültess fát (nem kell seasons modban,mert az hosszú idő ,de lehet is akár) vágd ki kézzel a fát (motoros fűrésszel), gallyazd le,trakival húzkodd oda a rakodó géphez,majd rakodd fel tetszés szerint ,szállítsd el a vonathoz ott rakd le majd a "vonat daruval" rakd fel a vonatra ,szállítsd a lehető legmesszebbre a mapon,majd le ugyan ezt ezután fel a pótra onnan szállítsd a feldolgozó üzembe ,amiből már "ezer" féle létezik elég komolyak és sok időt vesznek igénybe.
    Majd a kész faárut targoncával pakold fel egy pótra szállítsd a leadó helyre.
    Ez csak egy példa a sok lehetőségből.
    Kezdj mindent a legnehezebb fokozaton stb stb....
    Értem én hogy mit mondasz de azzal kell főzni a mi van....
  • zolcsika080104
    jaj minek az?van már annyi eszköz meg minden hogy ember legyen aki eligazodik,inkább valami sztori kéne nem az hogy leteszem a házat azt csá.Leadom a terményt azt csá.Olyan mintha zombi földön farmoznék az emberek csak annyit mondanak hi.Komolyan mondom hogy a farmers dinastyit keményen össze kéne ezzel gyúrni-annak az eszközgraf gagyi a természet meg élethű nagyon girbegurba kis földek sok sok kis családi ház, a fák is megnőnek 2 méter vastagra van benne vaddisznó őz gólya igazi kis falusi hangulat,nem olyan mint valami csernobili gyári iparkörzet.Ezek a cakkra vágott egyenes földek kicsinálnak.Alig van bokor idős fa egy se, élőlénynek meg csak varju
  • endy papp
    Érkezik egy "új" DLC....

• endy papp
    Itt ez a fórum ,csak ezzel foglalkoznak.
    Aki a HB mapot használja ezen a fórumon minden kérdésére választ kap.
    Csak mert jó fej vagyok megint....
    Én a 1.0.0.4-et használtam utoljára így nem tudok hozzá szólni.
    HB forum
  • nono28
    Üdv!

Felraktam a HOF Bergmann 1.0.0.6 bétát,és olyan gondom van hogy,eltünik a bolt.Mitől lehet ez?
  • endy papp
    Aki ebből a "pontos meghatározásból" megmondja miről is van szó pontosan.....?????????
    " letöltöttem a szlovákiás mappot"
    Link,vagy kép róla ,vagy megint találjuk ki te mire gondoltál????????

Nos, kipróbáltam a 3 napos Seasons-al ,de szerintem nem ezen múlik, hosszabb intervallumnál is tuti jó, csak ennyire volt időm(más még ennyit sem tenne meg)
    Minden növény normálisan növekszik és be is lehet takarítani ,a seasons-nak megfelelő időben.
    Nem a map-al van a gond ,mint annyiszor sokadjára megint.

_________________________________________________________________________________________________________________
    A következő sorok úgy általánosságban mindenkire értendők, értelem szerűen,"akinek nem inge"
    Ergo, megint user error,először mindenki tegye rendbe a játékát úgy modokban mint ,beállításokban és ha úgy sem működik akkor kérjen segítséget.
    Csak ugye egyszerűbb beírni ,hogy ez sem az sem működik mint rászánni egy kis időt,megnézni elolvasni dolgokat,kipróbálni működnek é azok a modok amik benn vannak.
    Na meg úgy általánosságban használni a buksit....
  • endy papp
    Nos a Seasons nem egy egyszerű dolog..
    Mint már korábban írtam itt a fórumon,nagyon figyelni kell a vetés idejére,mert simán lehet hogy a térkép mutatta de a valóságban ,még sem jó.
    Ha rámész a földre akkor mit mutat a föld infó?
    Gondolom ugyan azt amit a térkép.
    De simán elképzelhető hogy a map hibás,ezt nehéz lenne megmondani,főleg innen kívülről.
    Egyet tudsz tenni hogy egy korábbi mentést vissza raksz és átállítod 3-6-9 napos valamelyikére és teszteled akkor is fenn áll é az anomália.
    Ha lehet a modokat szedd ki csak ami legszükségesebb és elengedhetetlen a maphoz azok legyenek benn és úgy próbálgasd.
    Nyilván pörgesd az időt de ne gyorsabban mint 600x mert a Seasons-nak az is betesz.
    Így hirtelen ezek az opciók jutnak eszembe .
    Nekem is megvan a map most ránézek és kipróbálom 3 naposba,talán okosabbak leszünk.
    Persze pontosan belinkelhetnéd te melyik verzióval tolod mert a minap jött rá frissítés.
    A log fájl nélkül meg nem tudom megmondani mennyi ERROR hibát dob neked a játék a modok miatt ami még gondot okozhat.

• tomekfarmer
    Sziasztok !
    Kérdésem lenne... letöltöttem a szlovákiás mappot, mindent ugyanúgy csináltam mint eddig, 12 napos seasonba vagyok, felépítettem a gazdaságot, elvetettem amit akartam, de mind a búza,árpa repce, még a növényt se lehetett látni a földön, a térkép mutatta a növekedési szakaszt de az aratás elötti szakasznál megállt és utána átváltott a betakarítottra, a kukorica és a napraforgónál annyi h ott megjelent a növény legalább de ott is megállt a növekedési szakasz. Mi történhetett vele ? Vagy maga a pálya hibás ? köszi
    Utoljára szerkesztette: tomekfarmer, 2020.03.24. 13:46:11
  • ates81
    Köszi a segítséget,már odáig eljutottam h ki tudom tölteni az egyéb silóbol ami bent van és elm.a saját silóba tartja számon ha viszek újabb szállítmányt.Bár azt még mindig nem tudom h lehet egyéb siló is és van a saját siló is.Ha esetleg ismét elakadok akkor sztem megkérlek h nézd majd át a log fájlt,feltöltöm majd mert nekem az sokat nem mond sajna...Köszönöm!
  • endy papp
    Szedd ki az össze modot majd rakd vissza őket egyesévél,így megtudod mi okozza az anomáliát.
    De ha megnézed a log fájlt, abból is sok minden kiderül és hamarabb megvan ,vagy töltsd ide fel, ránézek biztos okosabbak leszünk.
    Rengeteg modot kipróbáltam már sok mindent láttam de ilyennel még nem találkoztam.
    A leírt dolgok nélkül az egész csak merő találgatás ,és semmi eredményre nem vezet,úgy most és a későbbiekben is.
  • ates81
    Sziasztok!Kérnék még egy kis segítséget,hogy lehet,hogy kettő silót jelez nekem pedig csak egy kéne,hogy legyen?Csináltam egy képernyőfotót is,ha valaki tud megoldást,hogy miért lehet ez azt köszönöm.Ráadásul amit egyébnek jelez abból nem is tudom elérni a terményt...
  • ates81
    Nagy nagy köszönet a segítségért,a beállításnál volt a probléma
  • atesz25
    Sziasztok.
    Nekem is volt/van ilyen problémám a kerék nyommal. Nekem a real dirtt fix mód okozta. Mikor azt kivettem rendbe jött. Nem tudom miért csinálhatta.

Üdv
  • endy papp
    Üdv.
    Első lépés Ide (menübe) belépsz és megnézed hogy milyen százalékon van a keréknyom beállítás ,tedd fel maxra (400%)
    Keréknyom beállítás a menüben
    Majd modok nélkül alap mapon megnézed hogy van é keréknyom.
    A többi már csak formalitás.....és csak rajtad múlik mi a végeredmény.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.03.22. 10:25:12
  • ates81
    Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne,hogy pár hónapja már,hogy játszottam utoljára az FS19el,azóta csak frissítettem mikor volt rá javítás,meg pár módot beraktam.Ma azt vettem észre,mikor elindítottam,hogy vmiért nem hagy nyomot a kerék semmilyen felületen.A legelején lehetett látni a keréknyomokat,lehetséges,hogy vmelyik frissítés miatt tűnt el vagy vmelyik mód lehet a gond?Ha esetleg vki találkozott már ezzel a gondal és tudja,hogy mitől lehet,megköszönöm a segítségét.Köszi előre is!
  • zolcsika080104
    rendben a felsbrunn multi nekem is megvan tényleg tetszetős kis map.Most lányommal meg párommal nézzük a sas és a sárkány Jackie Channel alig pár éves film ahol ő hunként szolgál a selyemúton a Hun dinasztia idején amikoris mi és ők békében éltünk egymással.Természetesen házasodtunk is .Igaz történet a Hun történelmi múzeum professzora ugyanezt mondta egy dok filmben ,ami Kínában van.Persze olyan hangvitelben hogy alig várták hogy lelépjünk onnan és már azok a fajta harcos ellenálló hunok már nem léteznek.Majd a napokban amikor neked is jó kipróbálhatjuk jelenleg minden erőmet elvette a digitális tanulás.
  • endy papp
    Szia Zolcsika.
    Én ha van időm és kedvem ami mostanában eléggé hanyatlóban ,már ami az FS-t illeti ezen a mapon tolom.
    Felsbrunn Edit By MC Multifruit v4.0
    Jól fut sokrétű gyárak vannak ,te magad kialakíthatod a gazdaságod.
    Elég jól bírja az elhelyezhető modokat is.
    Pl: mostanában a "tolvaj szimmel" szórakozok ,de persze az FS-t is elő elő veszem ,épp ma próbálgattam ezeket a tömlős tartályos modokat ,tök jól el lehet velük szórakozni....
    Igazából soha nem multizgattam,de kipróbálhatjuk,hogy egyáltalán működik é és hogy....
    Csinálj egy játékot egyenlőre,csak alapot,majd priviben megírod a jelszót és a nevét a játéknak,(szerintem jelszavasat érdemes) majd megpróbálok csatizni és a többit meglátjuk és megbeszéljük.
    De lehet fordítva is csak írd meg hogy és merre meddig....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.03.21. 12:42:11
  • zolcsika080104
    Sziasztok!
    Endy,te most melyik mapot tolod?Jó lenne ha találnék olyat amibe bele tudnám élni magam főleg most.Igazándiból kezd semmihez se lenni kedvem.Talán egy közös mappal modokkal játszani.Kinek lenne kedve ehhez?Csak azt nem tudom hogy a modokat hogy lehet egymáshoz szinkronizálni mert nekem semmit se csinál amikor a más játékába akarok bemenni úgy hogy a szukséges modokat töltse le.Elindul az oldal ahonnan le kell tölteni de semmi.
  • endy papp
    azért ez "visz" mindent....

• zolcsika080104
    igen igazad igazatok van,lefordítottam én is ez egy animált videó.A többi meg van nekem is köszi nektek.
  • Caliph
    nézd a feltöltő: samson agro,ez lényegében egy reklám videó,ami bemutatja animálva,hogy működik az általuk gyártott samson tanker. ennyi és semmi több. a kommenteknél csak azzal viccelődnek hogy lehetne ilyen a kövi fs 21 :D

szal ez nem egy mod,hanem egy gyártó reklámozza a termékét

amúgy a tartály benne van a játékban is,alapból,nem mod
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.03.15. 19:16:25
  • zolcsika080104
    de onnan van a hozzászólások is említik azért kérdeztem.sose láttam még illusztrálva a folyadékáramlást minden meg a többi azért nagy lenne ha lenne ilyen mod.
  • zolcsika080104
    köszönöm a segítséget !
  • Caliph
    az a videó nem a játékból van az fix,nem is feltételeztem hogy annak a letötőlinkje kell :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.03.15. 19:01:56
  • endy papp
    Egy baj van nem egyről beszélünk....
    Amit itt
    #22021 linkeltem szerinted nem tudom honnan lehet letölteni....már rég letöltöttem mielőtt a vidit felraktam ide...
    Amit Zolcsika barátom kérdezett arra írtam azt amit....de ha azt tudod honnan lehet letölteni a vidiben (Zolcsika által linkelt)látott tartályt akkor jöhet a link ,várom tágra nyílt szemekkel....
  • Caliph
    a menüs modletöltőben benne van a mod,keress rá,manure system a neve. illetve pump alatt a traki szivattyú , hopper név alatt meg a másik is megtalálható,valamint slurry lagoon néven a csatlakoztatható kerek kakitároló is fent van a hivatalos menüs mod részen.
  • endy papp
    Ezen a vidin látod (0:58-tól)hogy tudod szállítani kell egy plusz eszköz mod azzal.
    Tractor Triangle Pack
    Most így hirtelen ezt találtam ebben benne van ez a köztes mod is.
    Nem mellesleg én simán megfogom felemelem és oda rakom ahova szeretném....

Nos csak neked.....
    Azért ha jobban megnézed és a videó alatt elolvasod a kommenteket láthatod magad is hogy ez egy nagyon egyedi mod ,így a helyén kell kezelni az ilyeneket.
    A készítője gondolom azért tette fel hogy megmutassa neki ilyenje van.....
    De persze letöltő link nincs hozzá ,gondolom magának készítette,majd mutogatja...
    A traki és a benne ülő sofőrt is nézd meg meg az égész környezetet ,fű, föld stb...hol melyik modban látsz ilyet,ami nyilvános letölthető.
    Én nem találtam ezt a modot sehol,de annyira nem hoz lázba.
    Nem véletlen csak olyanokkal foglalkozom ami használható-letölthető,a többit meg nézegesse akinek jobb dolga nincs.
    Miután az fs ezen szekciójában talán soha nem jártam eddig így látom hogy alapból a játékban benne van ez a tartályos pót több verzióban.....amivel az alább linkelt "Wopster mod" mind használható.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.03.15. 18:22:57
  • zolcsika080104
    Sziasztok!

Kedves Endy!
    Pont a témába vág,próbálgatom ezt a modot,aztán megláttam egy videót.
    Sámson ejector

Ez a gyönyörű kis mod nem tudod honnan tölthető le?
    Még egy kérdés ,a talpas kis tölcsér amit a földre kell állítani ,az a kis egyszerűbb,azt hogy lehet szállítani?A trakira sehogy sem csatlakozik.A párja az elosztós az simán felmegy a trakira.de ez a kis egyszerű állvány nem.Hogy vigyem ki a helyszínre?
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2020.03.15. 11:22:35
  • becike22
    Üdv! 19 es játékhoz kodot keresek elveszett a doboza, hol lehet letölteni ingyen vagy a föjátékban hol található? a segitséget elöre is köszönönm
  • endy papp
    Ha valaki még több realisztikusabb játékra vágyik mod ként már elérhető.
  • ates81
    Sziasztok!Az FS19 oldaláról próbáltam DLC-t vásárolni,de mindig elutasít vmiért.Írtam már ott az oldalon is,hogy mi lehet a megoldás,azt írták,hogy próbáljam másik böngészőről,de az sem segített .Esetleg ha vki találkozott már ilyen problémával,tudna megoldást javasolni?Köszönöm a segítséget!
  • endy papp

Mától megvásárolható....
  • Yag
    Tartály felcsatolásában kéne kis segítség. Hátha van a gépparkjában ez a két járgány :)
    Vettem két RábaSteiger csodát. 280as hátára szeretném felkapatni a tartályt keresztbe (fényképeken látni így is fel lehet rögzíteni) RábaSteiger
    Homlokrakodóval akárhogy pakolgatom, rakosgatom sehogy sem sikerül rácsatolnom azt a fránya tartályt.
    Vettem egy 180ast is arra minden gond nélkül rámegy. A kérdés. A két tartály kompatibilis-e ? Tehát a 180asra vett tartályt át tudom-e tenni a 280asra ? (a boltban mind a két tartályra az van ráírva, hogy 180asra, tehát tök egyformának tűnik. így nem vettem kettőt.
    Vélemény ?
  • FrezeR
    Claas Patch 1.2
  • endy papp
    Bele néztem ,hát mit mondjak...

Kb olyanok a földek mint ha valaki a map közepére öntött volna nagy mennyiségű folyadékot és amerre az elfolyt ,kijelölte az egészet.
    Oké nem kell mindennek sakktáblának lennie ,de szerintem ezek és az ilyen típusúak már túlzások ,nekem biztos.
    Én semmi extrát nem láttam rajt ,hacsak azt a sok girbe-gurba földet nem tekintem annak....persze ízlések és ficamok....
  • Caliph
    Van egy új map,medicine creek,US feeling,nagy földek,igényés kivitelezés sztem,most épp ezen mókolok a héten,most cotton a fő terményem,azzal kezdtem aztán majd szépen építem a többit felfelé :)