24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Szia
Első kérdésedre már válaszoltál is, egy és ugyan az a kettő:)
A játék a zip fájlokat kezeli úgy tudom ezért ami rar azt általában még külön ki kell bontani. Tehát a mods mappába csak zip-et másolj! -
yamahajoe #3150 sziasztok tisztelt forumozók ! bár én nem a fiatal korosztályhoz tartozok de engem is lekötnek ezek a fajta játékok ! lenne pár kérdésem hozzátok és ezen túl ha idöm engedi csatlakozok a forumhoz.
Tehát én is tulajdonosa vagyok a farm simulátor 2011-nek. rögtön kérdezném is hogy mi a külömbség a Landwirtschafts simulátor és a farm szimulátor 2011 között? vagy ugyan az a kettö, ha nem akkor melyik a jobb?
Másodsorban töltöttem le a farm 2011-hez modokat, pl mtz, kamaz, lada stb,vagy zip vagy rar fájlban, be is másoltam és a 10 közül csak 3 jelent meg a játékban. mitöl nem megy pl a scánia vagy egy tréler ami ugyan ugy zip vagy rar. és ha a kamaz zip mappát meg nyitom van benne több látható mappa, ha a scánia mappát nyitom meg csak egy rar fájl van benne. nem értem. meg köszönné az örg fejem ha valaki kiiskolázna egy kicsit!
Köszönöm -
sziasztok!Most egy olyant probáltam meg hogy kettö TATRA 815 öst használtam fel,egyiknek az alvázát és mindenit,a másikbol csak a fülkét.Giants Editorban minden szép s jó.elmentem!De mikor be töltöm ujra Minden része a fülkének hót fehér.Pedig a kabin mappában minden text benne van.Mi lehet a probléma,mit nem jol csináltam?
-
aviator17 #3148 Sziasztok!
Csak eredetivel lehet multizni. 1990-ért hozzá lehet jutni nem nagy beruházás de szerintem ez már elhangzott itt párszor.
Lenne pár kérdésem:
Rájöttem, hogy felesleges minden vetés előtt ekézni...(nem kimondottan farmon nőttem fel :)). Viszont akkor ha reális a játék akkor a föld egy idő után tönkremegy és muszáj megforgatni. Nektek mi a tapasztalat, milyen gyakran kell feltárcsázni a földet?
A játék szempontjából mi a különbség a hígtrágya és a szilárd trágya között? Melyiket mikor kell (lehet) használni és hogyan jelentkezik a hatása?
Mi hasznát veszem a körbálának? Egész pontosan miben más mint a téglabála? Valami oka kell hogy legyen hogy körbálát is lehet csinálni, hiszen a téglabálához van önfelszedő bálaszállító a körbálát meg az elkészítés helyéről kéne egyenként a futószalaghoz vinni. Így én nem látom értelmét a körbálának?
Nem próbáltam még de asszem a farm shopban a rendforgató leírásánál van az írva, hogy sorba rendezi a füvet, hogy aztán lehessen bálázni. Ezek szerint a fűből is lehet bálát készíteni? Azt hol tudom hasznosítani?
Mire jó a raklapvilla?
Köszi a válaszokat
Üdv -
kovacs95 #3147 Ha learatok egy földrészt, megéri újból felszántani ekével vagy elég a sima tárcsázás? Megéri mindkettőt vagy csak tárcsázni? -
Szerintem nem lehet. -
Helló!!
Valaki nem tudja hogy ha nincs meg a játék eredetibe akk lehet e LAN-ba játszani??? Válaszotokat köszönöm!!!
-
Nem tudok róla. Szerintem nincs :S -
THX :D
-
DCshoesLali #3142 Szép kép! :D
-
DCshoesLali #3141 Ez még nincs kész! Am SoomBody csinálja! -
Mivel ezen a képen nem látni Sza.... se ezért mellékelek egy nagyobbat :D
Rába 245 + IH könnyűtárcsa -
[center]Ma is dolgozgattunk Most én járattam meg a Rábát :D[center]
[center][center]
-
De ha nem öli meg a dudva akkor több termény várható. -
Sziasztok.
A Permetezés, nem a termény növelésére szolgál, hanem a kártevők ellen, és a trágyában lévű fű növekedése végett. -
Hali valaki megtudná nekem mondani hogy ez melyik map lehet?
-
Ha trágyáztál akkor már mind1, hogy permetezel-e vagy sem, nem lesz több. Elég csak az egyik! (Sajna a játék gyengesége) -
Hát először trágya aztán vetés mikor már zöld a növény akkor érdemes permetezni egyet és jobb lesz a termés :) Amúgy is így logikus mert most gondolj bele valóságban is trágyaszóróval szétverni a veteményt nem sok értelme lenne :D -
DCshoesLali #3133 Jaja! Sokat melóztam ma is!
-
Íjaj főnök úr nagyon tolja neki :DDDDD -
DCshoesLali #3131 Hoztam egy képet én is! 
[IMG][/IMG]
-
:DD -
DCshoesLali #3129 Mindegy, hogy vetés előtt vagy vetés után trágyázol! Mondjuk én vetés előtt szoktam! :) -
DCshoesLali #3128 Jó meló volt!
-
kovacs95 #3127 Üdv!
Most kezdtem a játékot, s ne haragudjatok hogy megkérdem, de mikor kell trágyázni? Mielőtt vetsz v miután vetsz vagy mikor már ki is kelt a növény?
Kösz -
jó képek -
Köszi :) -
Jó képek!:D -
[center] [center]
[center][center]
[center]Folytatom a munkálatokat Lacit meg elküldtem dolgozni a Rábával ne punnyadjon itt xD :D[center] -
BravoFox #3122 Na, akkor megint megpróbálom a képbeszúrást a hibáról...
-
BravoFox #3121 Sziasztok!
Lecseréltem az ősi Nvidia 6600GT videókártyámat egy (szintén ősi, de kicsit jobb) ATI RADEON 1600PRO kártyára. Minden fut, de az LS2011 valamiért teljesen tropa. Kb. ilyesmiket látok:
Win XP-n fut a cucc, és a l0.2-es Catalyst driver van fenn.
Tud valaki segíteni, mi a gond? -
Szép napot mindenkinek.Valaki tud e olyan ifát, ami multi ban is működik, mert amik vannak azokat csak a szeró gazda vezetheti.Köszönöm mindenkinek, ha linkelnétek egy olyat ami megy is. -
tutika14 #3119 Én azt hiányolom hogy üresben nem lehet röfögtetni a traktorokat :( Vagy van erre megoldás? -
Már megy a Trágya szóró megtöltése!.Nagyon köszönöm az infót!! -
DCshoesLali #3117 LS Portal Public Server map! -
-
Amit tapasztaltam játék közben a szaggatást.Sunt lejjeb vettem 256 ra,de igy is szaggat,aztán a térképmapon az összes kreált táblárol a buzát,kukoricát,vagy ép mi van rajta,töröltem,és az oldal felesleges erösort is.igy el értem azt hogy nem szaggat,játék közben. -
tutika14 #3114 okés. De mi a neve a map-nak? -
lsportal..... -
tutika14 #3112 Honnan van az a map? Nekem is kell egy ilyen :D Bazi nagy földek :OO :D
[center]

[center]
[center]