24056
  • FrezeR
    Szia

Első kérdésedre már válaszoltál is, egy és ugyan az a kettő:)
    A játék a zip fájlokat kezeli úgy tudom ezért ami rar azt általában még külön ki kell bontani. Tehát a mods mappába csak zip-et másolj!
  • yamahajoe
    sziasztok tisztelt forumozók ! bár én nem a fiatal korosztályhoz tartozok de engem is lekötnek ezek a fajta játékok ! lenne pár kérdésem hozzátok és ezen túl ha idöm engedi csatlakozok a forumhoz.
    Tehát én is tulajdonosa vagyok a farm simulátor 2011-nek. rögtön kérdezném is hogy mi a külömbség a Landwirtschafts simulátor és a farm szimulátor 2011 között? vagy ugyan az a kettö, ha nem akkor melyik a jobb?
    Másodsorban töltöttem le a farm 2011-hez modokat, pl mtz, kamaz, lada stb,vagy zip vagy rar fájlban, be is másoltam és a 10 közül csak 3 jelent meg a játékban. mitöl nem megy pl a scánia vagy egy tréler ami ugyan ugy zip vagy rar. és ha a kamaz zip mappát meg nyitom van benne több látható mappa, ha a scánia mappát nyitom meg csak egy rar fájl van benne. nem értem. meg köszönné az örg fejem ha valaki kiiskolázna egy kicsit!
    Köszönöm
  • gogabi79
    sziasztok!Most egy olyant probáltam meg hogy kettö TATRA 815 öst használtam fel,egyiknek az alvázát és mindenit,a másikbol csak a fülkét.Giants Editorban minden szép s jó.elmentem!De mikor be töltöm ujra Minden része a fülkének hót fehér.Pedig a kabin mappában minden text benne van.Mi lehet a probléma,mit nem jol csináltam?
  • aviator17
    Sziasztok!

Csak eredetivel lehet multizni. 1990-ért hozzá lehet jutni nem nagy beruházás de szerintem ez már elhangzott itt párszor.

Lenne pár kérdésem:
    Rájöttem, hogy felesleges minden vetés előtt ekézni...(nem kimondottan farmon nőttem fel :)). Viszont akkor ha reális a játék akkor a föld egy idő után tönkremegy és muszáj megforgatni. Nektek mi a tapasztalat, milyen gyakran kell feltárcsázni a földet?

A játék szempontjából mi a különbség a hígtrágya és a szilárd trágya között? Melyiket mikor kell (lehet) használni és hogyan jelentkezik a hatása?

Mi hasznát veszem a körbálának? Egész pontosan miben más mint a téglabála? Valami oka kell hogy legyen hogy körbálát is lehet csinálni, hiszen a téglabálához van önfelszedő bálaszállító a körbálát meg az elkészítés helyéről kéne egyenként a futószalaghoz vinni. Így én nem látom értelmét a körbálának?

Nem próbáltam még de asszem a farm shopban a rendforgató leírásánál van az írva, hogy sorba rendezi a füvet, hogy aztán lehessen bálázni. Ezek szerint a fűből is lehet bálát készíteni? Azt hol tudom hasznosítani?

Mire jó a raklapvilla?

Köszi a válaszokat

Üdv
  • kovacs95
    Ha learatok egy földrészt, megéri újból felszántani ekével vagy elég a sima tárcsázás? Megéri mindkettőt vagy csak tárcsázni?
  • VERESS 96
    Szerintem nem lehet.
  • attila49
    Helló!!
    Valaki nem tudja hogy ha nincs meg a játék eredetibe akk lehet e LAN-ba játszani??? Válaszotokat köszönöm!!!
  • VERESS 96
    Nem tudok róla. Szerintem nincs :S
  • VERESS 96
    THX :D
  • DCshoesLali
    Szép kép! :D
  • DCshoesLali
    Ez még nincs kész! Am SoomBody csinálja!
  • VERESS 96
    Mivel ezen a képen nem látni Sza.... se ezért mellékelek egy nagyobbat :D
    Rába 245 + IH könnyűtárcsa
  • VERESS 96
    [center]Ma is dolgozgattunk Most én járattam meg a Rábát :D[center]
    [center][center]
  • VERESS 96
    De ha nem öli meg a dudva akkor több termény várható.
  • melory80
    Sziasztok.
    A Permetezés, nem a termény növelésére szolgál, hanem a kártevők ellen, és a trágyában lévű fű növekedése végett.
  • Hunter of Deer
    Hali valaki megtudná nekem mondani hogy ez melyik map lehet?

• Chris von Bone
    Ha trágyáztál akkor már mind1, hogy permetezel-e vagy sem, nem lesz több. Elég csak az egyik! (Sajna a játék gyengesége)
  • VERESS 96
    Hát először trágya aztán vetés mikor már zöld a növény akkor érdemes permetezni egyet és jobb lesz a termés :) Amúgy is így logikus mert most gondolj bele valóságban is trágyaszóróval szétverni a veteményt nem sok értelme lenne :D
  • DCshoesLali
    Jaja! Sokat melóztam ma is!
  • VERESS 96
    Íjaj főnök úr nagyon tolja neki :DDDDD
  • DCshoesLali
    Hoztam egy képet én is!

[IMG][/IMG]
  • VERESS 96
    :DD
  • DCshoesLali
    Mindegy, hogy vetés előtt vagy vetés után trágyázol! Mondjuk én vetés előtt szoktam! :)
  • DCshoesLali
    Jó meló volt!
  • kovacs95
    Üdv!
    Most kezdtem a játékot, s ne haragudjatok hogy megkérdem, de mikor kell trágyázni? Mielőtt vetsz v miután vetsz vagy mikor már ki is kelt a növény?
    Kösz
  • péistike
    jó képek
  • VERESS 96
    Köszi :)
  • R420
    Jó képek!:D
  • VERESS 96
    [center][center]
    [center][center]
    [center]Folytatom a munkálatokat Lacit meg elküldtem dolgozni a Rábával ne punnyadjon itt xD :D[center]
  • BravoFox
    Na, akkor megint megpróbálom a képbeszúrást a hibáról...

• BravoFox
    Sziasztok!
    Lecseréltem az ősi Nvidia 6600GT videókártyámat egy (szintén ősi, de kicsit jobb) ATI RADEON 1600PRO kártyára. Minden fut, de az LS2011 valamiért teljesen tropa. Kb. ilyesmiket látok:

Win XP-n fut a cucc, és a l0.2-es Catalyst driver van fenn.

Tud valaki segíteni, mi a gond?
  • melory80
    Szép napot mindenkinek.Valaki tud e olyan ifát, ami multi ban is működik, mert amik vannak azokat csak a szeró gazda vezetheti.Köszönöm mindenkinek, ha linkelnétek egy olyat ami megy is.
  • tutika14
    Én azt hiányolom hogy üresben nem lehet röfögtetni a traktorokat :( Vagy van erre megoldás?
  • gogabi79

Már megy a Trágya szóró megtöltése!.Nagyon köszönöm az infót!!
  • DCshoesLali
    LS Portal Public Server map!
  • R420
  • gogabi79
    Amit tapasztaltam játék közben a szaggatást.Sunt lejjeb vettem 256 ra,de igy is szaggat,aztán a térképmapon az összes kreált táblárol a buzát,kukoricát,vagy ép mi van rajta,töröltem,és az oldal felesleges erösort is.igy el értem azt hogy nem szaggat,játék közben.
  • tutika14
    okés. De mi a neve a map-nak?
  • VERESS 96
    lsportal.....
  • tutika14
    Honnan van az a map? Nekem is kell egy ilyen :D Bazi nagy földek :OO :D