24056
  • aviator17
    Multiplayer munkások számára senkinek nincs ötlete? (#3218) Fontos lenne.
  • Demiii
    nem azért de az nem kombinátorozás ha jól tom a kultiváltor aza sor köz művelő xD
  • csongi43
    Valaki tudna segiteni abban hogy amikor Multiplayerezek akkor a haverom nem találja meg a szerveremet aki tudja az segitsen légyszives köszönöm!
  • szabii98
    LSHungaryra regisztrálj, azon azthiszem van.
  • ronnydown
    Megvan eredetben, Steamos! Oké, nem sok az a 2000 Ft, nade akkor is...
  • VERESS 96
    Köszi :D
  • péistike
    Kultivátorozás

• DCshoesLali
    Jó kép! :)

#3222: Úgyszint! :)
  • Hunter of Deer
    aki játszik a Nickel mapon meg tudná nekem mondani hogy hol lehet leadni a füvet?
    thx
  • péistike
    Tegnapi aratás, ma már kultivátorozás lesz:D

• VERESS 96
    [center][center]
    [center]Hozok egy képet mert ez a sok kérdés kezd unalmas lenni![center]

#3220 Szerintem meg menj be a Tescoba 2000 Ft megveszed magyarul és még multizni is tudsz! Ráadásul még eredeti játékod is van + ezzel támogatod a játék fejlesztését!

• ronnydown
    Segítsetek lécci,

Nekem Steamos/Angol változatom van meg. Ehhez kellene egy magyarosítás. Ha valakinek meglenne a magyar, 2.3-as peccselt() töltse fel legyen szíves. Köszönöm.
  • marko37
    sajna nem tudom
  • aviator17
    Hali!

Multiplayer-ben hogyan tudok 2-nél több munkást alkalmazni? Single playerben bármennyit lehet.
  • tothdani96
    sziasztok!
    az lenne a problémám hogy nem birom beletenni a john deere 9870STS kombájnt a játékba meg a claas 580 600 kombájnokat sem minden mást belebirok tenni csak ezeket nem mi lehet a probléma?
    marko37
  • Hunter of Deer
    Nah megtaláltam a pótot is hozzá, most már csak a konténer kellene.

aki játszik a Nickel mapon meg tudná nekem mondani hogy hol lehet leadni a füvet?
    thx
  • Hunter of Deer
    Hali ezt a szerelvényt be tudná linkelni nekem valaki?

a Scania már megvan de a pótot és a konténert sehol sem találom.
    köszike!
  • marko37
    töltsd le a WIN RART az kicsomagol mindent
  • DCshoesLali
    Valaki rakhatna képet is a játékról! Ne legyen ilyen csupasz ez a fórum!
  • yamahajoe
    köszi a választ !

nekem a zip-re ha rákatt akkor ajánlja fel hogy kicsomagol , de a rar formátumnál csak az a lehetöség van hogy tömöritett mappába, hogy tudom a rar fájlt kicsomagolni?
  • marko37
    csomagold ki próbáld meg úgy
  • yamahajoe
    sziasztok ! segitsen valaki !most töltöttem le egy scania potos szerelvényt rar formátumba és be is másoltam ahova a többit, de nem jelenik meg a játék mod opciojába mint pl a weimár, kamaz vagy lada, és van még egy jó pár ami nem jelenik meg. miért van ez? bele raktam tömöritett mappába és ugy sem jo .
  • marko37
    hehehe sehogy
  • Csabesz001
    Még egy kérdés. Ha a szalma elfogyott, akkor hogyan lehet a gépben ragadt bálákat kiszabadítani?
  • Csabesz001
    Most, hogy visszatöltöttem a bálázás utáni mentést, a gép tele volt madzaggal... Ellenben a báláim is eltűntek (elvitték a karamellek), sőt még az alapanyag sem volt a helyén. Érdekes ez így.
  • marko37
    z ls o9 be volt 1 láda tele bálamadzaggal azt fölvetted a traki elejére, utána odamentél a bálázóhoz kinyitottad valamelyik gombal az oldalát utána kiírta hogy nyomj meg még 1 gombot föltöltötte a bálázót madzaggal és mentél tovább. Tipp menj oda a bálázó oldalához és nézd meg mit ír ki
  • Csabesz001
    New Holland BB9080R: hozzá kéne.
  • Chris von Bone
    Endru! Ha netán erre tévedsz csináljatok vmit az oldallal, mert nagyon nem jó!
  • tothdani96
    sziasztok!
    az lenne a problémám hogy nem birom beletenni a john deere 9870STS kombájnt a játékba meg a claas 580,600 kombájnokat sem minden mást belebirok tenni csak ezeket nem mi lehet a probléma?
  • marko37
    ha bekapcsolod nincs a kombájn mögött szalma /össze szecskázza/
  • kovacs95
    Üdv! Ne haragudjatok, hogy megkérdem: mi az a Straw és mire használják? Pár helyen mutatja. Mi történik ha bekapcsolom?
  • marko37
    Az ls 09 be a straw módosat meg kellett tölteni de az ls 11 ben márt nem kell utána néztem
  • marko37
    attól függ melyik bálázóhoz ?
  • VERESS 96
    Nem fogy ki.
  • tothdani96
    sziasztok!
    az lenne a problémám hogy nem birom beletenni a john deere 9870STS kombájnt a játékba meg a claas 580,600,770 kombájnokat sem minden mást belebirok tenni csak ezeket nem mi lehet a probléma?
  • Csabesz001
    Tárgytalan. Most már értem. Még egy kérdés. Lehet, hogy én vagyok hülye a játékhoz, de bálázáshoz hol találok kötelet, ha kifogy a gépből?
  • VERESS 96
    10 perc!
  • DCshoesLali
    Igen! És mehet! Majd ott találkozunk!
  • VERESS 96
    Olvastad a privit?
  • DCshoesLali
    Hát nemhiszem,hogy az okozná, hogy túl sok mod van bennt! Nekem jelenleg 101 mod van bennt és szerencsére semmi gond! Pl. vetőgépeknél szokott olyan lenni, hogy vmelyik mod zavarja! És ez akkor szokott előfordulni ha MTZ van bennt!