24056
  • podorHUN
    sziasztok

mit bénázok el hogy a trakik meg egyebek nem érhetöek el multiban
    köszönöm a válaszokat elöre is bocsánat hogy képet nem rakok
  • gogabi79
    nincs mit:)
  • tothdani96
    köszi a segítséget:D
  • DCshoesLali
    Néha esetleg valaki rakhatna egy-két kib*ott képet, mert csak jönnek a szar értelmetlen kérdések!

#3260: TZ4K átskinezve!
  • VERESS 96
    Köszönöm a sok segítséget már megtaláltam.....
  • gogabi79

elvileg igy kéne ki néznie egy rába kistraktornak
  • Hunter of Deer
    +a silózott kukorica sem árt :)
  • gogabi79
    Teheneket ugy tudod etetni,hogy előszőr is levágod a fűvet,és olyan felszedő pottal amit a traktor után kötsz.ősszegyüjtöd és elviszed a tehenekhez,és a hosszu tehénetetőbe kiengeded.
  • tothdani96
    nem tudjátok hogy lehet etetni a tehenet mert én nem birom sehogyse?
  • VERESS 96
    Na már ha segítség kérés akkor most én szeretnék segítséget kérni! :)
    Van a FAQ ban egy olyan kérdés a második oszlopban a harmadik amire nem értem a választ.... :S Valaki aki ért a videó kártyával kapcsolatos dolgokhoz attól szeretnék segítséget kérni hogy próbálja a számba rágni hogy mit jelent ez :) Előre is köszönöm.
  • VERESS 96
    Pirosról sárga + egy jó kis rába matrica! Bravó bravó XD
  • FrezeR
    állítólag csak át lett skinezve valamelyik másik modell :)
  • gogabi79
    kicsit,hiányos,mert pár dolog hiányzik,és kicsit az orr rész nem az igazi.Nem tudom ki készitette ezt a modelt:)
  • VERESS 96
    Nem tudom honnan szedték az emberek azt hogy ez egy Rába xD nem is hasonlít rá.
  • gogabi79

Letölthető
    Rába-15
  • tothdani96
    tudnátok ajánlani egy joo mapot?
  • podorHUN
    igen mind ketönél ott van de sajnos nem tudom ki veni a gyalogos tol
    nem tudom üresre rakni a helyet gyárilag álitota igy esetleg a config fájlt ha megtalálom meg probálom meg irni
  • allock #3254
    a gyalogoshoz raktad be a gázt meg a féket nem a járművekhez, azért megy
  • podorHUN
    sziasztok egy olyan ügyben kérnék segitséget hogy a kormányom pedálját folyamat ugy érzékeli mint ha nyomva lene és ösze visza megyek ez miat esetleg valaki tudja a megoldást anno réggebiekben müködöt

probálkozok rájöni ha sikerül jelzek
  • FrezeR
    nagyon jól néz ki
  • szalka22
    Halihó.Valaki tudna segíteni,a hortobágy mapba,mivel lehet learatni a napraforgót,mert nekem az alap géppel,meg a berakott géppel se sikerült!jó éjt.
  • marko37
    rövid leszek:NICE
  • gogabi79

Sziasztok! Én most idáig ,kész vagyok a Mappomal,és gondoltam meg osztom veletek a képeket.
  • marko37
    hogy? légyszi írd le köszi
  • tothdani96
    megoldottam bele bírtam rakni mindent
  • tothdani96
    de viszont vannak olyan mappok amik megjelennek.
  • marko37
    Akkor nem is fog! vedd meg/tesco 2000ft/ csak akkor fog megjelenni az az a térkép amit beakarsz rakni ha az eredeti helyére rakod be/C progi farmingsim data/a datában lévő map ot töröld ki és oda rakd be a másikat.
  • DCshoesLali
    Mondjuk viszont ha valamelyik modnak az a neve, hogy pl. scania open me.rar akkor azt kikell csomagolni és úgy berakni de egyébként a modok 90%-a olyan, hogy nem kell kicsomagolni! Én pl úgy szoktam csinálni ha vmilyen mod-ot letöltök akkor mindíg megnyitom winrar-al és megnézem, hogy ki kell-e csomagolni vagy nem! A bárhová borítás mod linkje:

http://freakshare.com/files/9b1atip4/tipanywhere-pack.zip.html

Remélem tudtam segíteni! :)
  • 14zoltán
    Sziasztok!Köszönöm a segítséget. Sikerült berakni a gépeket, de nem mindegyik, sőt nagyon sok nem jelenik meg a játékban. miért lehet ez? És még annyit szeretnék kérni, hogy tudnátok egy linket adni a bárhová borítás mod-tól? Köszönöm szépen előre is mindenkinek a segítséget.
  • DCshoesLali
    Na mondom mi a gond!
    1. Mivel nem tod felszedni se a kanállal így egyértelmű, hogy nincs elég trágyád! Ahhoz, hogy több legyen a játékmentésnél mondjuk savegame1 azt megnyitod és a careerSavegame.xml-t megnyitod és abban a "manure" részt átirod tetszés szerint!

2. Ahhoz, hogy teherautóra feltudd rakni a trágyát kell a bárhová borítás mod.
  • 5665
    Valaki tudja h miért nem tudom a trágyát a teherautóra felrakin?Még a kanállal sem tom megfogni!
  • tothdani96
    nem
  • marko37
    eredeti a játékod?
  • tothdani96
    sziasztok!
    nem tudjátok hogy miért van az hogy letöltök egy mappot és beleteszem a mods mappába de a játékba nem jeleniti meg?
  • DCshoesLali
    Hello! A letöltött kamionokat, traktorokat, modokat, mapokat stb... A dokumentumok/mygames/farmingsimulator 2011/mods mappába kell beraknod és nem kell kicsomgolni!!! A kamionokat pedig ugyan úgy mint a többi modot a mods mappába kell berakni és a játékban nincs külön fül a kamionoknak hanem a MOD-ok között találod! Remélem tudtam segíteni! :)
  • 14zoltán
    Sziasztok! még csak most kezdtem el játszani ezzel a játékkal, de nem tudom, hogy hogy lehet berakni a letöltött gépeket. Kamiont meg nem is találtam a játékba. Még ott sem volt fönt kiírva, hogy kamionok, ahol a traktorok, szerszámok, stb. vannak kiírva. Légyszi segítsetek.
  • aviator17
    Hmm...és tényleg...eszembe nem jutott volna azt hittem ezzel azt állítom hogy hányan jöhetnek be a szerverre. Köszönöm a segítséget!
  • péistike
    öööö gondolom ez az előttem lévő hsz-nek ment
  • VERESS 96
    Mikor indítod a szervert akkor a kettőt át nyomod 10 re azt hiszem annyi a max! De a net sebességtől is függ hány embert választhatsz ki! kb ennyi...
  • péistike
    bocs, de akkor rosszul olvasod a kép címe "Kultivátorozás"