24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
podorHUN #3271 sziasztok
mit bénázok el hogy a trakik meg egyebek nem érhetöek el multiban
köszönöm a válaszokat elöre is bocsánat hogy képet nem rakok
-
nincs mit:)
-
tothdani96 #3269 köszi a segítséget:D -
DCshoesLali #3268 Néha esetleg valaki rakhatna egy-két kib*ott képet, mert csak jönnek a szar értelmetlen kérdések!
#3260: TZ4K átskinezve! -
Köszönöm a sok segítséget már megtaláltam..... -
elvileg igy kéne ki néznie egy rába kistraktornak -
+a silózott kukorica sem árt :) -
Teheneket ugy tudod etetni,hogy előszőr is levágod a fűvet,és olyan felszedő pottal amit a traktor után kötsz.ősszegyüjtöd és elviszed a tehenekhez,és a hosszu tehénetetőbe kiengeded. -
tothdani96 #3263 nem tudjátok hogy lehet etetni a tehenet mert én nem birom sehogyse? -
Na már ha segítség kérés akkor most én szeretnék segítséget kérni! :)
Van a FAQ ban egy olyan kérdés a második oszlopban a harmadik amire nem értem a választ.... :S Valaki aki ért a videó kártyával kapcsolatos dolgokhoz attól szeretnék segítséget kérni hogy próbálja a számba rágni hogy mit jelent ez :) Előre is köszönöm. -
Pirosról sárga + egy jó kis rába matrica! Bravó bravó XD -
állítólag csak át lett skinezve valamelyik másik modell :) -
kicsit,hiányos,mert pár dolog hiányzik,és kicsit az orr rész nem az igazi.Nem tudom ki készitette ezt a modelt:) -
Nem tudom honnan szedték az emberek azt hogy ez egy Rába xD nem is hasonlít rá. -
Letölthető
Rába-15 -
tothdani96 #3256 tudnátok ajánlani egy joo mapot? -
podorHUN #3255 igen mind ketönél ott van de sajnos nem tudom ki veni a gyalogos tol
nem tudom üresre rakni a helyet gyárilag álitota igy esetleg a config fájlt ha megtalálom meg probálom meg irni
-
a gyalogoshoz raktad be a gázt meg a féket nem a járművekhez, azért megy -
podorHUN #3253 sziasztok egy olyan ügyben kérnék segitséget hogy a kormányom pedálját folyamat ugy érzékeli mint ha nyomva lene és ösze visza megyek ez miat esetleg valaki tudja a megoldást anno réggebiekben müködöt
probálkozok rájöni ha sikerül jelzek
-
nagyon jól néz ki
-
szalka22 #3251 Halihó.Valaki tudna segíteni,a hortobágy mapba,mivel lehet learatni a napraforgót,mert nekem az alap géppel,meg a berakott géppel se sikerült!jó éjt. -
rövid leszek:
NICE
-
Sziasztok! Én most idáig ,kész vagyok a Mappomal,és gondoltam meg osztom veletek a képeket. -
hogy? légyszi írd le köszi -
tothdani96 #3247 megoldottam bele bírtam rakni mindent -
tothdani96 #3246 de viszont vannak olyan mappok amik megjelennek. -
Akkor nem is fog! vedd meg/tesco 2000ft/ csak akkor fog megjelenni az az a térkép amit beakarsz rakni ha az eredeti helyére rakod be/C progi farmingsim data/a datában lévő map ot töröld ki és oda rakd be a másikat.
-
DCshoesLali #3244 Mondjuk viszont ha valamelyik modnak az a neve, hogy pl. scania open me.rar akkor azt kikell csomagolni és úgy berakni de egyébként a modok 90%-a olyan, hogy nem kell kicsomagolni! Én pl úgy szoktam csinálni ha vmilyen mod-ot letöltök akkor mindíg megnyitom winrar-al és megnézem, hogy ki kell-e csomagolni vagy nem! A bárhová borítás mod linkje:
http://freakshare.com/files/9b1atip4/tipanywhere-pack.zip.html
Remélem tudtam segíteni! :) -
14zoltán #3243 Sziasztok!Köszönöm a segítséget. Sikerült berakni a gépeket, de nem mindegyik, sőt nagyon sok nem jelenik meg a játékban. miért lehet ez? És még annyit szeretnék kérni, hogy tudnátok egy linket adni a bárhová borítás mod-tól? Köszönöm szépen előre is mindenkinek a segítséget. -
DCshoesLali #3242 Na mondom mi a gond!
1. Mivel nem tod felszedni se a kanállal így egyértelmű, hogy nincs elég trágyád! Ahhoz, hogy több legyen a játékmentésnél mondjuk savegame1 azt megnyitod és a careerSavegame.xml-t megnyitod és abban a "manure" részt átirod tetszés szerint!
2. Ahhoz, hogy teherautóra feltudd rakni a trágyát kell a bárhová borítás mod. -
5665 #3241 Valaki tudja h miért nem tudom a trágyát a teherautóra felrakin?Még a kanállal sem tom megfogni! -
tothdani96 #3240 nem -
eredeti a játékod? -
tothdani96 #3238 sziasztok!
nem tudjátok hogy miért van az hogy letöltök egy mappot és beleteszem a mods mappába de a játékba nem jeleniti meg? -
DCshoesLali #3237 Hello! A letöltött kamionokat, traktorokat, modokat, mapokat stb... A dokumentumok/mygames/farmingsimulator 2011/mods mappába kell beraknod és nem kell kicsomgolni!!! A kamionokat pedig ugyan úgy mint a többi modot a mods mappába kell berakni és a játékban nincs külön fül a kamionoknak hanem a MOD-ok között találod! Remélem tudtam segíteni! :) -
14zoltán #3236 Sziasztok! még csak most kezdtem el játszani ezzel a játékkal, de nem tudom, hogy hogy lehet berakni a letöltött gépeket. Kamiont meg nem is találtam a játékba. Még ott sem volt fönt kiírva, hogy kamionok, ahol a traktorok, szerszámok, stb. vannak kiírva. Légyszi segítsetek. -
aviator17 #3235 Hmm...és tényleg...eszembe nem jutott volna azt hittem ezzel azt állítom hogy hányan jöhetnek be a szerverre. Köszönöm a segítséget! -
öööö gondolom ez az előttem lévő hsz-nek ment -
Mikor indítod a szervert akkor a kettőt át nyomod 10 re azt hiszem annyi a max! De a net sebességtől is függ hány embert választhatsz ki! kb ennyi... -
bocs, de akkor rosszul olvasod a kép címe "Kultivátorozás"