24056
  • Chris von Bone
    Annyira azért nem, csak egyszer rá kell szánni fél órát! :)
  • joceruza
    Köszi szépen!....macerás...
  • VERESS 96
    kép
    Sajnos magától megy miután beindítom a motort de amúgy nem lenne rossz :D
  • DCshoesLali
    Az xml-jében szerintem átlehet írni valahol!
  • Chris von Bone
    Tudja valaki, hogy át lehet-e variálni egy adott gép irányító gombjait? Letöltöttem egy Xerion 3800-ast, de hátragombra megy előre, balra gombra megy jobbra, szóval totál fordított az irányítása.
  • Chris von Bone
    Persze! De bele kell turkálni az i3d és xml fájlokba. (tükröződő textúra visszafelé)
  • Chris von Bone
    Annyi hiba volt benne mint a nyüh! :) legalább már tudom, mért nem jelentek meg bizonyos modok! Köszi!!!

A mod csökkentést próbáltam, csak épp az egyik trakim (Axion 850_v3) utána nem volt hajlandó megjelenni, és nem nagyon jöttem rá hogy mért nem. Shop-ban is benn volt, de megvenni nem lehetett, mert nem tette ki...
  • joceruza
    Helló mindenkinek! Azt szeretném megtudni hogy reflective skin-ből lehet-e csinálni normált? Köszönöm!
  • FrezeR
    az xml-ben kapcsoltam ki pont ezért volt meglepő
  • VERESS 96
    mert az xml ben kell kikapcsolni nem pedig a menüben.
  • FrezeR
    Értem. Erre akkor még nincs semmi megoldás? A forgalmat kikapcsoltam egyébként de volt olyan pálya ahol még ez után is mentek az autók.
  • VERESS 96
    a forgalamat ki lehet kapcsolni az alap gépeket add el és azért mutat a pda mást mint ahol éppen vagy mert az az alap térképé nem pedig a mod térképe....
  • FrezeR
    Sziasztok

Tapasztalt már valaki hasonlót? Leszedtem jó pár térképet a játékhoz és azt vettem észre, hogy nagyon sok nem működik megfelelően. Gondolok itt a következőkre: Kezdésnél vízben állva kezd a játékos :O, A kezdő géppark volt olyan, hogy a levegőben repült több km magasan aztán úgy estek le össze vissza a pálya adott pontjain. De a legtöbbször ami van, hogy a kezdő géppark messze van a kiindulási helyemtől és hatalmas síkságon állnak vagy egy hegy tetején éppen. Ja és a térkép sem azt mutatja ahol éppen állok hanem teljesen mást. A forgalom meg árkon bokron (szó szerint) közlekedik.

Mitől lehet ez és van e rá megoldás?
  • gogabi79
    Nekem köhögsz bolha
  • marko37
    Kicsit utána néztem a "bad" dolognak my games farming sim mappában van 1 olyan hogy log txt azt nézd meg abban benne van hogy melyik mód okozza a problémát,és valószínű hogy memoria gondok vannak túl sok mód van a mappában
  • marko37
    Pedig biztos hogy a módok közt van a hiba 3 lehetöség van 1: rossz valamelyik mód 2:nem bírja valamelyik a másikat 3: túl sok a mód a mappában. Még régebben nekem is volt ilyen kiszűrtem a hibás módot "4 esével-5 ösével visszapakolod indítod jó a játék még 5 módot bele indítod ......" és minél kevesebb módot próbálok használni a játékba
  • Chris von Bone
    lsportálra kb negyed éve próbálok reget kérni, de még válasz sem jön!
  • DCshoesLali
    Jah és regisztrálva vagy az lsportál fórumjára? Mert ha nem akkor regisztálj oda vagy az LSH fórumjára és segítség kérő topikban tedd fel ezt a kérdést ott sok eszes ember van hátha tudja valaki a megoldást!
  • DCshoesLali
    Pedig már azt akartam mondani, hogy lehet, hogy csak az a játék hibás ami neked van és javasolni akartam egy másik letöltését, de így már nem tom mit mondjak!
  • Chris von Bone
    Erre inkább gyanakodnék mint a modokra, bár nekem 4 Gb van a gépben.
  • SuSu1992
    nekem személy szerint akkor szokott kilépni így a játékból, mikor a 2giga raból 1,2 gigát eszik a játék..
  • Chris von Bone
    Amúgy az! :)
  • DCshoesLali
    Amúgy eredeti a játékod?
  • Chris von Bone
    már nézem! :)
  • Chris von Bone
    Kezdek eljutni erre a szintre sajna! A probléma csak az hogy szinte már nincs is eredeti gép a mentéseimben, mert inkább a moshatókkal játszom. Egy biztos MTZ nem okozza, mert nincs benn! :)

Amúgy én a bad miatt gyanakszom a vinyómra is...
  • DCshoesLali
    Szerintem hülyeség ez az egyik mod nem bírja a másikat téma! Lehet, hogy valamelyik moddal van gond de nem az a baja, hogy nem bírják egymást! Leget, hogy az egyik mod-od hibás...
    Én olyan problémáról hallottam, hogy a vetőgép nem úgy működött ahogy kellett volna, és egy gép okozta! Ez MTZ-nél szokott előfordulni de azt egyszerű orvosolni! Max csináld azt, hogy kiveszed az összes modok és csak lassacskán rakod be őket közben játszol is néha és akkor meglátod, hogy jobb-e vagy sem!
  • Krisztián1983
    Helló Srácok!

Segítséget szeretnék kérni, hogy a Scania R580 Red Edition teherautó színét Pirosról Zöldre (Claas) próbálom változtatni, de DDS convertellel, se máshogyan se sikerül. Tudna valaki ebben segíteni?
  • Chris von Bone
    Vajon hogy lehet kideríteni, hogy melyik melyiket nem bírja?
  • gogabi79
  • marko37
    Tesó a módok nem bírják 1 mást asszem
  • tutika14
    Nekem még nem volt ilyen :O
  • tutika14
    Köszönet a bálázóért srácok :D
  • Chris von Bone
    Tudja valaki mitől lehet ez a hibaüzenet?

Már nagyon idegesít, mert egyre sűrűbben fagy ki így a játék. Ha vki tudja a megoldást pls írja már meg!!
  • VERESS 96
    Az nem a mi hibánk.... Te is....................... a fa...... abba!
  • massey
    tegnap jott meg az eredeti jatekom,es nem e birnatok adni egy helyes port szamot
  • szalka22
    aha,akkor igy kell,mert én is letöltöttem,csak nem jelent meg a játékba,de majd mindjárt megcsinálom,ahogy montad.Köszi az infót.
  • marko37
    ja bocs de nem tom hogy müködik-e azt nem próbáltam legalább is a zsákokat nem tudtam megtölteni a töltő helyen
  • marko37

A történet a következő: letöltöttem a linkről a pót-ot beraktam a mod mappába és nem jelent meg fogtam 1 másik HW 80 11es pótkocsit és a műtrágyás HW pót mappájából átmásoltam a dolgokat
  • marko37
    haver nekem lejött rendesen
  • szalka22
    köszi marko37,de sajna csak az üres file jön le.mégegyszer kösz.