24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Annyira azért nem, csak egyszer rá kell szánni fél órát! :) -
Köszi szépen!....macerás...
-
kép
Sajnos magától megy miután beindítom a motort de amúgy nem lenne rossz :D -
DCshoesLali #3390 Az xml-jében szerintem átlehet írni valahol! -
Tudja valaki, hogy át lehet-e variálni egy adott gép irányító gombjait? Letöltöttem egy Xerion 3800-ast, de hátragombra megy előre, balra gombra megy jobbra, szóval totál fordított az irányítása. -
Persze! De bele kell turkálni az i3d és xml fájlokba. (tükröződő textúra visszafelé) -
Annyi hiba volt benne mint a nyüh! :) legalább már tudom, mért nem jelentek meg bizonyos modok! Köszi!!!
A mod csökkentést próbáltam, csak épp az egyik trakim (Axion 850_v3) utána nem volt hajlandó megjelenni, és nem nagyon jöttem rá hogy mért nem. Shop-ban is benn volt, de megvenni nem lehetett, mert nem tette ki... -
Helló mindenkinek! Azt szeretném megtudni hogy reflective skin-ből lehet-e csinálni normált? Köszönöm! -
az xml-ben kapcsoltam ki pont ezért volt meglepő -
mert az xml ben kell kikapcsolni nem pedig a menüben. -
Értem. Erre akkor még nincs semmi megoldás? A forgalmat kikapcsoltam egyébként de volt olyan pálya ahol még ez után is mentek az autók. -
a forgalamat ki lehet kapcsolni az alap gépeket add el és azért mutat a pda mást mint ahol éppen vagy mert az az alap térképé nem pedig a mod térképe.... -
Sziasztok
Tapasztalt már valaki hasonlót? Leszedtem jó pár térképet a játékhoz és azt vettem észre, hogy nagyon sok nem működik megfelelően. Gondolok itt a következőkre: Kezdésnél vízben állva kezd a játékos :O, A kezdő géppark volt olyan, hogy a levegőben repült több km magasan aztán úgy estek le össze vissza a pálya adott pontjain. De a legtöbbször ami van, hogy a kezdő géppark messze van a kiindulási helyemtől és hatalmas síkságon állnak vagy egy hegy tetején éppen. Ja és a térkép sem azt mutatja ahol éppen állok hanem teljesen mást. A forgalom meg árkon bokron (szó szerint) közlekedik.
Mitől lehet ez és van e rá megoldás? -
Nekem köhögsz bolha -
Kicsit utána néztem a "bad" dolognak my games farming sim mappában van 1 olyan hogy log txt azt nézd meg abban benne van hogy melyik mód okozza a problémát,és valószínű hogy memoria gondok vannak túl sok mód van a mappában -
Pedig biztos hogy a módok közt van a hiba 3 lehetöség van 1: rossz valamelyik mód 2:nem bírja valamelyik a másikat 3: túl sok a mód a mappában. Még régebben nekem is volt ilyen kiszűrtem a hibás módot "4 esével-5 ösével visszapakolod indítod jó a játék még 5 módot bele indítod ......" és minél kevesebb módot próbálok használni a játékba -
lsportálra kb negyed éve próbálok reget kérni, de még válasz sem jön! -
DCshoesLali #3375 Jah és regisztrálva vagy az lsportál fórumjára? Mert ha nem akkor regisztálj oda vagy az LSH fórumjára és segítség kérő topikban tedd fel ezt a kérdést ott sok eszes ember van hátha tudja valaki a megoldást! -
DCshoesLali #3374 Pedig már azt akartam mondani, hogy lehet, hogy csak az a játék hibás ami neked van és javasolni akartam egy másik letöltését, de így már nem tom mit mondjak! -
Erre inkább gyanakodnék mint a modokra, bár nekem 4 Gb van a gépben. -
SuSu1992 #3372 nekem személy szerint akkor szokott kilépni így a játékból, mikor a 2giga raból 1,2 gigát eszik a játék.. -
Amúgy az! :) -
DCshoesLali #3370 Amúgy eredeti a játékod? -
már nézem! :) -
Kezdek eljutni erre a szintre sajna! A probléma csak az hogy szinte már nincs is eredeti gép a mentéseimben, mert inkább a moshatókkal játszom. Egy biztos MTZ nem okozza, mert nincs benn! :)
Amúgy én a bad miatt gyanakszom a vinyómra is... -
DCshoesLali #3367 Szerintem hülyeség ez az egyik mod nem bírja a másikat téma! Lehet, hogy valamelyik moddal van gond de nem az a baja, hogy nem bírják egymást! Leget, hogy az egyik mod-od hibás...
Én olyan problémáról hallottam, hogy a vetőgép nem úgy működött ahogy kellett volna, és egy gép okozta! Ez MTZ-nél szokott előfordulni de azt egyszerű orvosolni! Max csináld azt, hogy kiveszed az összes modok és csak lassacskán rakod be őket közben játszol is néha és akkor meglátod, hogy jobb-e vagy sem! -
Krisztián1983 #3366 Helló Srácok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy a Scania R580 Red Edition teherautó színét Pirosról Zöldre (Claas) próbálom változtatni, de DDS convertellel, se máshogyan se sikerül. Tudna valaki ebben segíteni? -
Vajon hogy lehet kideríteni, hogy melyik melyiket nem bírja? -
-
Tesó a módok nem bírják 1 mást asszem -
tutika14 #3361 Nekem még nem volt ilyen :O -
tutika14 #3360 Köszönet a bálázóért srácok :D -
Tudja valaki mitől lehet ez a hibaüzenet?
Már nagyon idegesít, mert egyre sűrűbben fagy ki így a játék. Ha vki tudja a megoldást pls írja már meg!! -
Az nem a mi hibánk.... Te is....................... a fa...... abba! -
massey #3357 tegnap jott meg az eredeti jatekom,es nem e birnatok adni egy helyes port szamot -
szalka22 #3356 aha,akkor igy kell,mert én is letöltöttem,csak nem jelent meg a játékba,de majd mindjárt megcsinálom,ahogy montad.Köszi az infót. -
ja bocs de nem tom hogy müködik-e azt nem próbáltam legalább is a zsákokat nem tudtam megtölteni a töltő helyen -
A történet a következő: letöltöttem a linkről a pót-ot beraktam a mod mappába és nem jelent meg fogtam 1 másik HW 80 11es pótkocsit és a műtrágyás HW pót mappájából átmásoltam a dolgokat -
haver nekem lejött rendesen -
szalka22 #3352 köszi marko37,de sajna csak az üres file jön le.mégegyszer kösz.