24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
szép :D
-
-
Kontra! :)
-
csak mert
-
nah akkor írd le privátba mire gondolsz
-
jah és a seryal amit adtam az nem eredeti -
mivan azzal hogy bírsz? és egyépként a füledet nem bánthatja mert csak olvasod XD na mind1 ha megveszi az eredetiot akkor bír multizni -
multizni is tudsz. a bírsz bántja a fülemet... -
már várom, kiváncsi leszek rá hogy milyen. 2k-t megér :) -
RSNBJ-54PRT-74LFD-B8TD2-MRNPZ ezzel pedig kéne mennie ha n em veszed meg a gamet:de máté97-nek igaza van ved meg sokkal joban jársz vele mert azzal multizni is bírsz :D -
Farmer Simulator 2011: Mezőgépek :) -
Máté97 #3550 Inkább vedd meg a játékot és akkor van hozzá kód.Az a 2000Ft nem olyan sok... -
Olyan amit megveszel, hidd el frankón fog vele menni... -
Sziasztok!
Bocs hogy ilyenekkel zavarok megint de ezeken kívűl mien Product Key van?Mert amik ott vannak a képen nem akarja befogadni ...sajnos.Megköszöném a segitséget.
-
Ez memeo hiba ... vagy is inkább me mkezelési hiba, a helyedben azért lefutattnék egy mem tesztet. -
bocs hogy nem egy hsz ba írtam de 3:01-né látható -
http://modai.lt/ls-11/ls-11-zemelapiai-maps/19758-nickel77-map-ls11.html
ebböl a mappbol valaki eltudja linkelni a trágyás pótkocsit
-
Amúgy tudom mi miatt van: a vehicle.xml-t nem jól menti el, csak azt nem tudom mért, és hogy mi a megoldás! :( -
Örülj neki hogy csak ennyi! Nálam az van, hogy játszok-mentek, játszok-mentek, másnap mikor visszatölteném "bad allock", ozt kifagy. Nekem is azt mondta mindenki, hogy a modok miatt, de leszedtem őket és az alap játék is kifagy, akkor most mi miatt is van?! (Pedig az én gépem RAM-ban, VGA-ban erősebb.) -
a procid nemtúl acélos, a ram és a vga elég kell, hogy legyen neki.
BTW nekem is szaggat bizonyos modoknál pl egy jhon deer traktor után játszhatatlan lett a gém i5 750-es procival szal nem hinném, hogy ez gép függő sőt azt se modanám hogy mod szám függő inkáb csak bizonyos modok vágják haza -
Én már kezdem unni ezt a szaggatás dolgot. elkezdek játszani a Dolgosfalva mapon akkor még jó minden, learatok 1-2 földet esetleg bálázok is, és másnap mikor visszatöltöm már akad mint állat amikor forgatom a kamerát. arra gondoltam hogy sok mod van bent, volt 100 most van 60 de még mindíg csinálja... aláírásomban van a gép sztem bírnia kellene.
jah és még mindig érdekel hogy ti tudtok e napraforgót, cukorrépát és krumplit aratni a Dolgosfalva mapon. -
Szia!Ha bármien mapot tettél be és továbbra is szaggat,akkor csináld azt,hogy a Giants Editor segitségével,ki törlöd az ősszes be vetett földet.és ezen kivül azta erdő sort is kitörlöd,ami végülis egy fal ugy mond,hogy nem enged másva eljutni,vagy csak azért van ott,hogy le ne ess a térképröl.Viszont Arra rá térnék,hogy nem gyenge a géped,csak fel kéne javitani esettleg. -
A modokat ls portalon megtalálod!
A szaggatás meg csak azért lehet mert nem bírja a géped. -
yamahajoe #3538 sziasztok ! sajna örülök ha 1 hónapban 1x fel tudok jönni, a játékal is ugy játszom hogy 7 végén 30 percbe aratok, vetek , bálázok, de már a tehenek éheznek szegények:)
Kérdésem lenne hogy miért van az hogy le töltöttem egy másik map-ot és szaggat a játék, 3 map-on probáltam és nem folyamatos mint a gyári map-on, pedig a gépem több mint rendszer igény. vagy még is gyenge?
a magyargazda farmon is szaggat,akkor jo ha teljes felülnézetbe viszem.
köszi a sagitséget.
még 1 dolog, olvastam hogy van olyan mod ami lehetövé teszi hogy bárhova billenthetek bármit, és a trágya mod amitöl darabos lesz, hol találom öket ? köszönöm ! -
:D még nem halottam amúgy :D -
Most én is elmesélek 1 régi"30 éves" viccet. A törpék viccet mesélnek elmondja az első mindenki nagyot nevet és azt mondják hogy nagyon jó,elmondja a második szintén nagyot nevetnek és azt mondják hogy nagyon jó és ugyan így mind a hatnál és jön kuka azt mondja hófehérkét meg....ni
az összes törpe összenéz és megkérdezik mi ebben a vicc? semmi de nagyonjóóóóó -
Nagypapa dicsekszik az unokáknak a vadászélményeivel.
- Afrikában vadásztál, nagyapa?
- Igen, kisunokám!
- És mit lőttél?
- Hát sok zebrát, oroszlánt, meg nópliz-t.
- Nópliz? Az milyen állat?
- Fekete a bőre, két lábon jár, és azt mondogatja, hogy "No, please", "no please!"
Kis OFF de legalább van mit olvasni. -
Köszi :D
#3533 Köszi neked is bár nem az én érdemem :D -
jól néz ki a vágóasztal :) -
DCshoesLali #3532 Itt van már képáradat! XD Szép képek! 
-
[center]Kicsit jobb minőségben a két kép! :)[center]
[center]1200X600[center]
[center]1200X600 (2)[center]
[center]Bocs a sok Hsz-ért de nagy a kihaltság....[center] -
[center]Folytattam a munkát megjött az erősítés :)[center]
[center][center]
[center]Megérkezett a jó öreg IFA is :D[center]
[center][center]
[center]Mára ennyi volt. Jó estét![center] -
Most nézem hogy nem 900-as hanem 600 as a kép. -
[center]
[center]
1440X900-as méret.[center]
[center]
[center]
[center]
1440X900-as méret.[center]
[center]
Kipróbáltam a Nickel77 térképet
-
engem érdekelne -
Sziasztok indítok egy szerót a BauerWillimapon
aki szeretne jönni az vegyen fel msn-en
[email protected]
vannak módok is azt packban feltöltöttem és egyben lelehet szedni ha valakit érdekel keressen fel.
Hy. -
császtok tudna nekem valaki egy jó bálás vagy trágyás mapot ajánlani kivéve a ganye mapon ? ahol az ÚTON MENNEK AZ AUTÓK előrre kösz :D ;>
-
Hali!
Tudja valaki, hogy hol kell beállítani, azt hogy egy gép koszolódjon?
Módosítottam az i3d-t modsec.xml-t, beraktam a Washable.lua-t a Dirtshader.xml-t, megcsináltam a textúrát, de mégsem akar koszolódni. Mi maradt ki? -
gondolom most sem leszel hosszúéletű -
Anyud üdvözöl téged csak aszondta nem tud felhívni mert épp adagolom:)

[center]
[center]
[center]
[center]