24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
ÁÁÁÁ ne is kínlódj vele itt az új:A Landwirtschafts Simulator 2012, a az év végén vagy a jövő év elején kerül az üzletekbe.
Itt van egy lista amik benne lesznek a játékban:
Multiplayer (javítva)
Állatállomány (tehén, sertés)
Deutz Fahr traktorok és egyéb márka
Vogel Noot munkagépek és egyéb márkák
Bele kerül a 2011-hez kiadott DLC
Lehetlesz vásárólni bála aprító gépet
Munkagépek tönkremennek
Évaszkok változnak -
A map lehet nem kompatibilis multival a gépeket meg lehet nem pipáltad ki a server indítása előtt. -
Tamás540 #3637 Ok. Akkor legalább azt mond meg hogy a multiba amikor be akarok modot vagy mapot rakni mért nem jeleníti meg egyiket? -
Pár kép tőlem is.
-
Ma volt egy kis kukorica és pamut aratás:
Amúgy nem tudja valaki, hogy a Lexion tartályának kijelzőjét hogyan lehetne a képernyőn lejjebb tenni? -
Most én is azon elkezdtem játszani hát az én gépemet is gyilkolta rendesen 6000-res fordulaton ment a processzor hűtő meg ,ha lenne egy nagyobb memóriám akkor akadás nélkül futna:D -
Hát csak ahoz egy jobb számitógép kell. Ami nincs :S -
Uraim a gond a következő: a fendt 10cm vizet márt érzékel az ruszki csoda még a méternél se jelez be,mit kell átírni hogy magasabban érzékelje a vizet? -
Robi546 #3631 a Dolgos Falva az nekem is tetszik én eddig csak azon játszok! :D De nagyon,marhára megvan csinálva. ;) Ajánlom mindenkinek!! :) -
kicsit nagyok az igényeid ilyen is legyen olyan is ezt is tudja meg azt is meg ne is legyen gépigénye. Ilyen nincs. -
Tamás540 #3629 Helló tud valaki olyan mapot ajánlani ahol napraforgót,cukorrépát,búzát, árpát, repcét, kukoricát lehet vetni, aratni és eladni és úgy néz ki mint egy magyar TSZ és nem igényel olyan nagy helyet. -
[center]Vetés...[center]
[center][center]
[center]1400X600[center]
[center]Ha már kiadták meghajtom egy kicsit :P[center] -
tothdani96 #3627 köszi -
Annersbeck Map (most tesztelem eddig egész jónak tűnik bár én nem csípem az ilyen nagy mapokat)
Dolgosfalva
Nickel77 map
én ezeken játszottam ezek elég jók + Sparrow mapjain de azok nincsenek fent az LSPortalon, de a forumban a modmegoszto topikban benne van. -
tothdani96 #3625 szeretnék valami nagyon joo mapon játszani nem tudnátok ajánlani egy párat? -
thx -
Tessék. -
szép kép (Y) a permetező linkjét elbirod küldeni? -
Jó reggelt!
Hozok egy képet a reggeli permetezésről :)
1200X700 -
jó8 minden sg fórumozónak -
tothdani96 #3619 sziasztok!
szeretnék valami nagyon joo mapon játszani nem tudnátok ajánlani egy párat? -
A régi drivert kell letörölni felrakni az újat és ha nem működne akkor beszoptad és addig kell keresgélned míg nem lesz jó. De 90% hogy jó lesz. Ha valamit nem tudsz akkor Google a barátod :) Rengeteg dolgot találtam a driverekről. Biztos tudsz valami újat tanulni :) -
kawasaki kx #3617 csak az a baj hogy hasznaltan lett veve a gep es nem kaptam hozza cd a video kartyahoz,es akkor h megtalalom akkor mit kell letorolni a geprol? -
Vagy itt is megtalálod az újat.
na de ne OFFoljuk szét a topikot... -
Keress rá itt megtalálod! -
a videó kártyádhoz valószinűleg van egy lemez azon rajta kell lennie az eredetinek. -
kawasaki kx #3613 ja es elfelejtettem kerdezni hogy hol lehet megtalalni azt a regebbi frisssitesre vagy nemtudom most mit kell letorolni hogy hol talalom meg a gepen?egy kicsit hulye kerdeseket teszek fel de nem ertek hozza!xd :D -
kawasaki kx #3612 koszi a segitseget!de ahogy mondtam az elobb h nem nagyon ertek a gepekhez nem tudnal adni nekem egy linket ahhonnan le lehet szedni a frissitest?
a gepem video kartyaja ati radeon x1550
32 bit winodws 7 van jelenleg fent
am koszonom az eddigi segitseged! :D -
Először is kideríted hogy milyen a videókártyád Ati Nvidia vagy egyéb rákeresel googleban egy újabb verzióra a régit letörlöd és felrakod az újat és újraindítod a gépet.
Segítség 1
Segítség 2
Egy pici magyarázatot nyújt.
Ha nem lenne jó újrainditás után a felbontás és a többi. akkor rakd vissza a régit vagy pedig keress egy másik verziót hátha az jó lesz.
Nekem pl Xp nél nem lehetet frissiteni csak a régi driver volt jó a 2006 os xD De Sevennel már sikerült remélem tudtam segíteni :) -
kawasaki kx #3610 nem nagyon ertek a gepekhez hogy kell frissiteni a video kartyat?amugy koszonom a segitseged!:D -
frissítsd a videó kártya driverodat! nekem ezzel megoldódott a probléma. -
kawasaki kx #3608 udv valaki nem tudja h honnan lehet leszedni a shader model 2.0 verziojat mert az keri a game,es ez miatt ne mbirom jatszani!
aki tudja a megoldast az irjon! udv nektek -
képek alapján 5/5...már szedem is le! :) Köszönjük, várjuk a folytatást!!! :) -
Csak zsíroskenyeret szokott az asztalra rakni mást nem igen... xD -
Igaz igaz :D Amúgy meg úgy csinál mintha ő lenne itt a hg. xD -
Talán nem vagy regisztrálva... -
Majd csinálok párat, de az első verzióról vannak képek a képhost-on meg a modhoster-en is.Képhost
Modhoster
-
Demiii #3601 Jó napot nem tudja valaki elmondani mért van az ha be akarom hozni az ls hungaryt vagy az ls portalt mért nem engedi behozni? azt írja hogy nincs jogosultságom az oldal megtekintéséhez és használatához:O -
Máté97 #3600 Állj már le!Nem veszed észre hogy szánalmas vagy és hogy mindenki röhög rajtad?Ha nem tetszik hogy mit csinál Veress akkor el lehet tolni a biciklit! -
Veress96!Utolsó figyelmeztetés!.Ezen az oldalon TILOS a csunya szó HASZNÁLATA És a másikba BELEKÖTÉS!!!!!.Amennyiben nem fejezed be.banolva leszel végleg!Ha nem tudsz viselkedni,beilleszkedni normálisan akkor nincs itt helyed!

[center]