24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
nem tudom, ezt én raktam bele -
van már ilyen map ahhol tej mod már benne van? -
szerintem jól beraktad lehet a pót nem jó -
Dancee #3716 Még mindig nem jó :S Nem igaz ,hogy nem jön össze :S -
Dancee #3715 Mindjárt kipróbálom köszi. Teheneknél meg van perpill 180tonna kukorica :) -
és etesd a teheneket hogy legyen tej -
Dancee #3713 betettem a pumpa neveztű cumót a tejtartály mellé a másikat meg a tejüzemhez.A milk mod-ot betettem a modok közé.Ki is írja a PDA a tej árát,de oda állok a tejtartályhoz és semmi ,de a tejüzeméln kiírja hogy lerakodás. -
mit nem tudsz? mi nem sikerül? írd le! -
van kb 800 map 700 ban biztos van külön berakva bálaleadó hely -
Dancee #3710 Nem sikerült... Nincs valami olyan map amin alapból fenn van és a bála lerakás is megoldott? :) -
Dancee #3709 Köszönöm mindjárt megpróbálom -
vegyél fel msn-re akarok velled beszélni [email protected] -
Dancee #3707 Én GE-vel leültettem a bálás épületet és így csak be tolatok és lerakom a bált,bár még nem próbáltam ki,de elvileg működni kéne. -
aki win 7-en használta a gaints editort az írjon legyen szives -
a másikat meg ide -
a pumpa nevezetűt berakod GE vel ide az "érzékelőjét húzd kicsit kifelé" -
ennél egyszerűbb nincs
-
Sponnyabob #3702 Na még egy kérdés :)
Van-e más lehetőség a bálák lerakodására mint a villával lerakosgatni egyesével? Mert van egy csomó bálám kint a réten és majd felszedem az automata felszedővel, viszont azt mindet felrakosgatni a futószalagra egy örökkévalóság lenne. Szóval van valami hely ahová le lehet egyszerűen rakni és kész? -
Dancee #3701 Amit letöltöttem csomagot volt benne egy tejes pót teherautóhoz egy milk mod nevezetű zip és 2 cucc amit gondolom a mapra kell betenni. Mert úgy olvastam ,hogy be kell tenni ,hogy le tudj valahol rakodni,de én már feltankolni sem tudtam a tejes pótot. -
én egyszerüen a modsba kicsomagoltam és nekkem müödöt -
Dancee #3699 Helló! Valaki tud nekem segíteni a milk mod beüzemelésében? Letöltöttem,de nem nagyon jöttem rá hogy kell beüzemelni :S -
próbál máshova bedugni vagy pasz.. :S lehet nem ismeri fel a játék aszt a gamepadot és nincs mit -
Sponnyabob #3697 Azt megcsináltam, de úgy se akarta elfogadni a gombokat. Akkor lehet rosszul csináltam valamit. Na majd megpróbálom még egyszer.
Köszi a segítséget! -
a beálításoknál van a gamepad aszt x-eld be és müködni fog :) -
Sponnyabob #3695 Kösz!
Egyébként valahogy fel lehet ismertetni a játékkal a kormányt?
Mert vagy egy Logitech DFGT-m és gondoltam jó móka lenne, de nem akarja elfogadni a gombokat :( -
haljátok tudom hogy van olyan map amiből az útszakasz a muddy mapból származik aszt valaki eltudja linkelni? mert nagyon kellene
-
az eredetihez nincs a törthöz volt de az is német asszem -
Sponnyabob #3692 Sziasztok!
Nem tudtok valami launchert a játékhoz, hogy ne kelljen midig betenni a DVD-t az indításkor? Mert jó volna. -
Sponnyabob #3691 Igen azt láttam. Akkor holnap veszek egyet :D
Köszi! -
haljátok tudom hogy van olyan map amiből az útszakasz a muddy mapból származik aszt valaki eltudja linkelni? -
ezt láttad? -
ugyan az nekem is az van meg -
Sponnyabob #3687 Sziasztok!
Láttam a tescoban egy farmer simulator nevű játékot és érdeklődnék, hogy a két játék ugyanaz vagy az valami már lehet? -
nekem játszottam is rajta -
kinek indult el a gereskart mtsz? -
ez se jött be -
Nem, nekem az alap textura volt a repcenek, viszont joval magasabb volt :)
fene se tudja mitol van. -
sajnos nem tudom mitől van -
asszem rájöttem amikor beérett a repce utána lett ilyen a kép, másold át az eredeti növény textúrát és jó lesz"legalább is remélem" valószínű hogy a repce textúrával volt a hiba az zavarhatott be nézd meg az alsó képen a repce textúráját ilyen volt a te mappodon is? -
nekem ilyet az Annersbeck mapnal csinalt kb masfel ora jatek utan. nem eredeti gépeket használtam hanem mind mod volt. amikor eszrevettem hogy ezt csinalja elmentettem es mentes utan hibauzivel elszallt. amikor visszatoltottem akkor pedig minden bevetett fold ures volt....