24061
  • gogabi79
    Hát megnéztem a youtube-n ezta Simtractor v4.1 te mondtál.de nekem el nem nyerte a tetszésem.
  • mtz 82 zts
    Heló mindenkinek
    Azzal kezdeném,hogy tanácsot szeretnék kérni bár nem az Ls el kapcsolatban.Nem tudom ismeritek e a Simtractor v4.1 nevű játékot.Aki netán ismeri és játszott is vele attól kérdezném,hogy én azt hallottam,hogy abba a játékba lehet rakni Ls-es modokat aki netán tudja hogy hogyan kell belerakni azt kérem hogy segítsen ha tud. Sajnos nekem nem fut az ls azért nem játszom vele pedig nagyon jó
  • gogabi79
    majd jelezz vissza hogy jólett e.és boldogulsz e vele
  • allock #3936
    hülyeség hogy azért nem indul be mert nem eredeti, jézusom ekkora marhaságot

azért nem indul be mert hiányzik valamilyen script, amit lemásoltak egy másik gépről
  • Máté97
    Ha megveszed vagy megrendeled akkor is ugyanazt adják,csak rendelésnél még hozzá számolják a posta költséget is.
  • dávid 001
    nem bisztos.ismerek olyat aki megvette és nemtudot velle szoval? rendelje meg
  • gogabi79
    el mész a Tescoba és meg veszed ott.2.000 ft ért!és azzal már multizni is fogsz!!
  • gogabi79
    erre aza megoldás,hogy a billyentyüzeteden lévő ősszes billyentyűzetgombot sorra nyomkodod.
  • kistuby88
    Sziasztok!Meikkel lehet beinditani a gépet?Mert van olyan gép amit nem tudok elinditani,a panelen nem jelzi meik gombal kell:S
  • marko37
    vazze akkor se tudom
  • Hunter of Deer
    help pls. :)
  • marko37
    működő gépek
    működő gépek
    nem működő traktor
  • kistuby88
    Sziasztok!Lehet h volt már kérdés,de tudnátok nekem adni egy olyan linket ahol tudok letölteni Működö gépeket?Előre is köszönöm!!!
  • dávid 001
    egyszerűen szegy le másikat de felesleges. vedd meg és támogatod a játék szerkesztését. ha nem akkarod megvenni akkor szopás mert nem tudsz multizni allocknak igazza van ne játsz velle ha sajnálsz 2000 lepedőt érte .énis letötlötem és leis töröltem mert ingább megveszem de lehet hogy megvárom a 2012 és azzal fogom nyomni.(jóét minden fórumozónak.)
  • Hunter of Deer
    Valaki megtudná nekem mondani hogy mit kell átírni hogy magasabb legyen a rend aratás után? csak mert olyan lapos hogy alig látszik ki a tarlóbol.
    Köszike!
  • allock #3924
    akkor ne is akarj vele játszani
  • damonhill06
    Szisztok! Letöltöttem a német verziót de sehol sem találok hozzá normális cracket! Valaki tudna segíteni? Mert nem akarom pénzért megvenni az eredetit.
  • marko37
    My Games, farming sim , savegames xml-t megnyitod és <traffic density="0"
  • massey
    hogyan kapcsoljam ki a Traficcot (forgalmat)
  • Gab920926
    Üdv! Örömmel jelentem megvettem a játékot tescoba és megy szépen a multi :)

Xanderbor :O te nem az a xander vagy? IL-2 sturmovik? 101/9? ből???
  • kiscékus
    Én jelentkezek sanálom de csak 13 éves vok de nagyopn normális vagyok már több embertöl is kaptam mulitba dicséretet hogy kicsi létemre jól játszok!!!!Gondold meg!!
  • gogabi79
    szia!én 32 vagyok,de nem multis a játékom sajnos.
  • xanderbor
    multihoz keresek 30ev feletti jatekosokat msn vagy skype elobb. msn: [email protected] skype: xanderbor
  • attila49
    Köszönöm!!
  • gogabi79

• janó1001
    Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki!? Találtam egy pár jó cuccot ls 09-ből amit át szeretnék teni 11-be. megoldható? előre is köszönet!
  • gogabi79
    Szia!Ez a woodhousefarm nevű map!de ezt én szerkesztgetem csinálgatom,olyan kis átalakitgatások lesznek még majd ezen a mapon.
  • massey
    Gabi ez meljik map,eleg jo a traki
  • gogabi79
    szia!ment a private
  • kiscékus
    Sziasztok igaz hogy uj vagyok de normális is egy ideje játszok és ellégé értek is a játékhoz akinek segitségre van szüksége itt megtalált de nem vagyok angyal!!De viszont már most segitséget kérek képfeltöltés terén miven nem tom hogy hogy kell feltölteni képet ide a fórumba!!Létszi segitsetek!!köszönöm!!Az biztos hogy képet kapni fogtok de dögivel!!
  • Máté97
    Köszönjük!
  • xeontoth
    sziasztok valaki tudna nekem belinkelni 1 nyerges kamiont ami müködik is köszi
  • gogabi79

RÁBA 300
  • gogabi79
    vonórud
  • attila49
    Valaki legyenszives felrakja nekem a vonórudat vagy a vonóláncot valahova??Nagyon szépen köszönöm!!!
  • Máté97
  • gogabi79
    Egy kis Búza vetés:)Dolgoznak a Rába-k
  • joceruza
    Köszi!
  • Máté97
    Semmi.De csak 3 kattintásba került.
  • gogabi79
    kösz