24055
  • dávid 001
    valaki tud nekkem linkelni egy olyan pályát ami egy falura hasonlít.kivéve a falumap mert azon nincsen trágya tartály se domb
  • dávid 001
    szépek (Y)
  • Chris von Bone
    Rég voltak már képek így csináltam egy párat a mai trágyázásról. :)

Megjött a csapat

Feltöltődés

Közben hordani kellett a trágyát a depóba

Töltés

Szórás
  • marko37
    Kitt nézd meg sz összes MTZ nek ami bent van a játékban az xml filéjét olyat keress hogy "LS09 gold edition lua" asszem azt töröld ki és márt jó is minden
  • kitt2000
    betudnátok linkelni a TSZ MTZ(piros)-t tractort meg egy hozzá illő vetőgépet amellyel tudnék vetni!

nem sikerül!

Előre is köszönöm!
  • Chris von Bone
    Oprendszered?
  • szasa112
    Sziasztok !!

a gondom a következő!! van egy kétmagos 3000-s procim,2GB ram,és 512 videokártya és mégis szaggat a farming simulator 2011,pedig ennél gyengébb gép is elég neki a leirás szerint! miért ??????????
  • marko37
    Amelyik trakival vetsz annak az xml filéjében találsz LS09-es bejegyzést azt töröld ki és jó lesz minden
  • gogabi79
    Multizásra keresek majd embereket!Proba képen majd!
  • allock #3964
    melyik vetőgép az?
  • dávid 001
    ha mod. akkor az a hiba nálam az mtzk-nél szokott
  • kitt2000
    Segítséget kérnék!

vetésnél nálam ha el indítom a vetőgépet akkor megy előre a tractor de nem lehet irányítani!

Mi lehet a hiba?
  • mtz 82 zts
    Ezzel a mod készítő programmal más járékokhoz is lehet modokat csinálni?
  • mtz 82 zts
    Intel Celeron CPU540 1.86Ghz 768mb ram
  • Gab920926
    Köszönöm a tegnap válaszokat :)

újabb kérdés :)
    tud valaki normális Kultivátort linkelni ami széles és nem hibás szóval nem rontja el a rendes talajt
    illetve vetőgép ből is szeretnék valami nagyot ami tölthető
    :) előre köszi
  • Chris von Bone
    Sziasztok! Most tanulgatom a coursplay-t, de nem jövök rá hogy mit kell beállítani ahhoz, hogy a hígtrágya szóróm kinyissa a szárnyakat, és megtöltse a tartályt. Be lehet ezeket állítani?
  • Chris von Bone
    A mentés gombbal, de hiába csinálod meg mert egyrészt onnantól hibaüzenettel fog indulni a játékod, másrészt csak a te map-odon változtattál a többiekén nem! Így multiban nem fog működni...

Egyszerűbb leszedni egy map-ot amiben van leadó, és azzal játszanotok.
  • Hunter of Deer

Bálaleadó
  • Gab920926
    tudsz linked adni bála leadóról? arra is kiv vok :)
    am sikerült átírnom csak a mentést nemtudom mert valamiért nem engedi felül írni :)
  • Gab920926
    Megvan Köszi! Átírtam de a mentést nemvágom hogy tudom felülírni a régivel?
  • gogabi79
    akkor be teszi a bála leadot és ennyi.csak azt mutattam hogy lehet szélesiteni a szallagot
  • Hunter of Deer
    hat ez elég szarul mutat igy. es ha mar ezt meg tudja csinalni akkor mar ertelmesebb egy balaleadot betenni.
  • gogabi79
    Mikor meg nyitod a Giants editort,és a mappodat be töltötte akkor utána rámész a szallagra,rákat hogy zöldre változzon,és amikor megvagy akkor a Window nál meg keresed az Attributes és annak az ablakjában a Transform Group alat a scale x 1 scale y 1 scale z 5 vagy akár 6 ra is állitratod agogy neked tetszik
  • Gab920926
    és hogy lehet szélesíteni?
  • gogabi79
    Mert ezt a szallagot szélesiteni lehet akár olyan hosszra mint a potkocsi
  • Gab920926
    Igen erre gondolok én is csak úgy akarom megcsinálni hogy van az automata kocka bála felszedő pót amire 24 darab fél rá és esetleg rátolatok erre a szalagra és úgy rátenni a 24 darabot 1x re hogy ne dőljön le a fele mert egyesével elég sokáig tart 150 bálát feltenni :/ hogy erre van e valami megoldás hogy ne 1 esével keljen felpakolni és ne boruljon le róla :)
  • gogabi79

én erre a szallagra gondoltam a játékodba
  • Gab920926
    Gyári map Gyári szalag:)

Bála leadó? mire gondolsz pontosan?
  • gogabi79
    tudnál arrol a szallag félédröl képet mutatni?
  • joceruza
    Próbáld egy bála-leadóval. Szerintem úgy a legegyszerűbb. Felszeded és leburítod.
  • Gab920926
    Sziasztok az lenne a kérdésem hogy nem e tud valaki valami komolyabb kockabála felszedőt vagy esetleg egy szélesebb futó szalagot ami felviszi a bálát a helyére eladásnál mert multizunk haverral szépen sorba raktunk vagy 150 bálát de szét döntötte véletlen..az odáig oké hogy újra felszedegetem a bála felszedő pót segitségével de elég nehéz felrakni a szalagra egyesével :/ valami megoldás nem lenne rá?
  • joceruza
    Ha szabad megkérdezni, milyen géped van?
  • mtz 82 zts
    Hidd el én is inkább Ls-eznék csak egy gond van hogy nem fut a gépemen::
  • joceruza
    Szerintem a Simtractor helyett inkább a telefonoddal vagy egy tamagochi-val játsz mert az a játék egy hatalmas NULLA! (ezt nem bántásképp írtam!)
  • gogabi79
    Hát megnéztem a youtube-n ezta Simtractor v4.1 te mondtál.de nekem el nem nyerte a tetszésem.
  • mtz 82 zts
    Heló mindenkinek
    Azzal kezdeném,hogy tanácsot szeretnék kérni bár nem az Ls el kapcsolatban.Nem tudom ismeritek e a Simtractor v4.1 nevű játékot.Aki netán ismeri és játszott is vele attól kérdezném,hogy én azt hallottam,hogy abba a játékba lehet rakni Ls-es modokat aki netán tudja hogy hogyan kell belerakni azt kérem hogy segítsen ha tud. Sajnos nekem nem fut az ls azért nem játszom vele pedig nagyon jó
  • gogabi79
    majd jelezz vissza hogy jólett e.és boldogulsz e vele
  • allock #3936
    hülyeség hogy azért nem indul be mert nem eredeti, jézusom ekkora marhaságot

azért nem indul be mert hiányzik valamilyen script, amit lemásoltak egy másik gépről
  • Máté97
    Ha megveszed vagy megrendeled akkor is ugyanazt adják,csak rendelésnél még hozzá számolják a posta költséget is.
  • dávid 001
    nem bisztos.ismerek olyat aki megvette és nemtudot velle szoval? rendelje meg