24055

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
próbálj meg videó kari drivert frissiteni hatha az megoldja
-
massey #4012 erroer
ez miert tortenik???? -
kawasaki kx #4011 es most mit csinaljak mit kell letolteni hogy kijavitsam a hibat? -
Ez se ér sok mindent ... -
Ls2011 DLC Pack 2 -
kawasaki kx #4008 igen ezt az LS irja ki mit csinljak h jo legyen? -
jaja.cserépen majd változtatok,csak kivi voltam rá.hogy mutat.Viszont a google s ban nem igazán tudom a rendes,s jó méretezést. -
ja és mi az a beton lépcső!!!!!
-
2hiba kapásból "nem rosszindulatból" rövidnek találom a górét és a cserép túl nagy és túl új -
Probléma: Hiba: Nem sikerült init 3D rendszer. Shader Model 2.0 szükséges. Kérjük telepítse a legújabb videokártya-illesztőprogramok. Megoldás: Farming Simulator megköveteli a legújabb grafikus kártya meghajtók. Kérjük, töltse le és telepítse a legújabb illesztőprogramokat a grafikus kártya. ( NVIDIA , S3 , Intel vagy AMD / ATI )és folyt köv:
farming-simulator.com -
Gondolom nem tudja a video karid a shader model 2.0-at.
#3997 A Mezőgép pakkos mapon van Góré :) -
Szia!Ezt a ls irta ki? ezt a hiba üzit -
kawasaki kx #4001 valaki segitene???????? -
El készült a Ls 2011 hez a Górém!
Még át kel konvertálnom i3d-be és aztán kiderül:) -
kawasaki kx #3999 hogy megoldodjon a baj mit kell csinalni,ezt irja ki nekem a jatek elinditasakor hogy : Error: Could not init 3D system.
Shader Model 2.0 is required.
Please install the latest video drivers.
valaki tudna ebben segiteni? -
üdv találtam egy ilyen modot:
http://www.gamemoding.com/farming-simulator-2011/objects/spiegel-pack.html
kérdésem az lenne ezt hogy tudom használni? mert simán mod mappába másolással nem megy :/
-
Igen.De tudjátok mit is hiányolok ebböl a játékbol.Mivel ez Farm járék,igy elképzelhető az is hogy,pl itt magyarországra ha gondolok!.Nálunk van Goré.Ilyent is bele lehetett volna tenniük a game készitőinek! -
Őstermelő Map LS 11 -
szóval semmi érdemleges újítás nem lesz, a legtöbb modellt már megcsinálták részletesebbre a rajongók, az meg hogy animált vasút lesz, azis már rég van.. :) -
ok megpróbálom beállítani köszi -
tothdani96 #3993 hello!
melyik ez a map? -
Elvileg jónak kéne lenni, de az oldaltávolságot ott tudod állítani,nekem 8 ason jól áll a kombájn mellé némelyik traki kéri a 7 est -
Elvileg a MOD desc xml ben -
jolvan csak írtam -
nem is azt kérdeztem mivel működik... meg hogy mivel szokott az én is tudom! -
nekem általába az -el vagy a Home billentyűvel szokodt -
Tudja valaki, hogy találom meg a traktor billentyűkiosztását? Van egy villogóm amit nem bírok munkára bírni... sad -
De igen az!.itt egy kis elözetes róla -
kiscékus #3985 Ez nem a pro farm??
-
massey #3984 error
ez miert tortenik???? -
Sziasztok
Egy kérdés. Miért van az, hogy a course play-t ha beállítom és első körben szépen odamegy a traktor megtölti a kombájn aztán a következő körben amikor mellé áll olyan messze teszi ezt, hogy nem tudja tölteni a kombájn. Nekem kell vele közelebb állni. Ez mitől lehet? -
Sponnyabob #3982 Na jó, de hol? És mikortól lehet megvenni? -
meg kell venni:) -
Sponnyabob #3980 Jól hangzik, és honnan lehet beszerezni? -
Teljesen újonnan létrehozott térkép "Riverside"
Sok új 3D-s objektumok belsejében a térképen, mint a házak, a kocsma, kilátó, mezőgazdasági járművek és raktárak, istállókat, buszmegállókban és a telefon fülkék
Univerzális Farmsilo választható növénytermesztés
Animált modellek a térképen, mint az autók, vonatok, a malmok és a szélmalmok
Átdolgozott grafikus, mint az új föld textúrák a trágyázást
Igen részletes járművek ismert márkák:
New Holland traktor TG 285 és T 4050
New Holland kombájn CX 880 és TX 65
Fliegl pótkocsi ASW 288 / ASW 493
Fliegl pótkocsi ASA / ASW 291 és ASA / ASW 399
Fliegl Dolly ASD 291 / ASD 399
fúró Väderstad 600 S
Módosítása mellékletek a kiválasztott Fliegl pótkocsi (szóró)
New Holland Eredeti hangok
Rendszerkövetelmények
Telepített teljes verzióját Farmer Simulator 2011 (beleértve a frissítés 2.2-es verzióban)
Windows XP / Vista / Windows 7
Intel vagy AMD 2.4 GHz vagy azzal egyenértékű (ajánlott Core2Duo vagy hasonló)
2,0 GB központi memória
3D-s grafikus kártya 512 MB (GeForce 6800 / ATI Radeon X850 / S3 Chrome 430GT vagy hasonló)
Hangkártya
750 MB szabad merevlemez-terület
CD-ROM meghajtó, billentyűzet és egér
Onboard videó kártya nem támogatott!
Aktiválásához internetkapcsolat szükséges. -
massey #3978 http://desmond.imageshack.us/Himg714/scaled.php?server=714&filename=errorhi.jpg&res=medium -
massey #3977
ez mert jone ki? -
De ha már hatékonyság akkor íme egy kis kaszálás 
-
Csak a Xerion volt szabad :) de legalább száguldott. :) (Amúgy a valóság az, hogy a mentési sajátosság miatt nem volt betöltve a többi pót, csak ez az egy) -
mtz 82 zts #3974 Bocs nem azért jók a képek csak ottahol a pótból öntöd ki a trágyát azt a pótot egy MTZ is elhúzza Mért nem raktál utána még egyet az úgy már izgalmasabb lett volna...de attól jó