24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
kiscékus #4059
Ezt a pótkocsit belinkelné valaki ??
Kösznöm!! -
a sár texturáját lehet változtatni? -
JD 7730sárfelhordós azt nem tudom hogy mosható-e -
Hát pont jókor kezdtél el játszani mert a "sarat kiviszem az útra" azt pár napja találták ki a "traktor sáros lesz" az márt kicsit régibb -
Udy1995 #4055 Helló!
Nemrég kezdtem játszani ezzel a játékkal és azt szeretném kérdezni hogy van-e olyan kiegészítő amit ha berakok akkor pl. a traktor sáros lesz,ha kimegyek egy útra a sarat kiviszem stb.? -
SuSu1992 #4054 hát úgy mindenből! -
Miből kellene több? -
Helló mindenkinek! Azt szeretném kérdezni hogy meg lehet-e csinálni a Kirovets K-700A-t hogy gombnyomásra induljon csak be? -
csak neked -
Demiii #4050 Valaki belinkelné nekem a muddy mapot? -
Befejeződtek a munkák, jöhet a permetezés:
-
végülis jobb mint az ls.( afizika.grafika stb) dehát a kamera rosz szerintem meg az hogy csak claas van benne azért jó lett volna ha lehetne john deere-t belerakni -
nem -
Hello topik! Lenne egy egy kérdsésm amire megkérlek bennetek válaszoljatok.
P4 2.5Ghz Ati Raedon x1650-en 512 MB rammal elfut a játék játszhatóan?
A válaszokért előre is köszi. -
érdekesen megcsinálták a kronét, felhordja a sarat az útra és az eső lemossa -
kawasaki kx #4044 nekem is ez a gondom ezert nem indul a jatek,es masok elindult neked? -
tesó sokkal jobb mint az ls szerintem -
jah nagy szar rakás -
bakter985 #4041 hali
valaki megtudná mondani honnan lehet shader model 2.0 leszedni?
előre is köszi.ez nélkül nem akar megindulni.volt már ilyen gondom le is szedtem de egy format elvette:( -
Sziasztok! Keresnék egy csapatot, multihoz, ahova tudnék csatlakozni... -
kitt2000 #4039 Az mindegy hogy MP vagy SP pályával megyünk!
-
mtz 82 zts #4038 Heló
Azt a játékot ismeritek,hogy agrar simulator 2011? -
werdaa #4037 Helló.
Szeretnék kérni egy kis segítséget gépek átméretezéséhez. A mappos tereptárgyakat át tudom méretezni, de ha pl traktort akarok akkor hiába mentem le és rakom vissza a játékba visszaáll az eredeti méretre.
Aki tud segíteni ebben az dobjon meg egy PM-el.
Előre is nagyon köszönöm. -
kawasaki kx #4036 az ls forumon,kell kernem meghivot mar reggel ota elkertem de nemkuldtek,nincs masik forum amit tudsz? -
műtrágyaszóró-ban van márt helferes régebben használtam -
Kitt- nek csak úgy -
Ez is egy megoldás de nekem olyan bevetett területet kell permetezni mert alapból a mezőgép mapon nincs permetezve :/
mind1 megcsinálom akkor magamnak és majd aratás után már jöhet az a módszer amit írtál.
thx! -
én úgy csinálom hogy előre akasztom a permetezőt vagy a műtrágyaszórót hátra meg a vetőgépet és mehet is a H -
Nem tudtok véletlenül olyan permetezős gépet amiben lehet sofőrt alkalmazni? (szóval megcsinálja helyettem mint pl a kultit vagy a vetést stb) csak mert eddig sehol sem találtam. Az AP meg nekem sehogy nem akar rendesen menni Mezőgép mapon. hiába állítgatom be amiket kell akkor is össze vissza megy, meg előtte van a föld amit aratni kellene erre elkezd tolatni és bemegy keresztbe a földre :S
szal ha tudtok toljatok egy linket thx! -
kawasaki kx #4030 kosz szepen a segitseget,megprobalom hatha itt tudnak segiteni!! -
ITT -
kawasaki kx #4028 es hol lehet meg talalni forumot? -
sajnos én se értek hozzá próbáld más fórumokon is megkérdezni -
kawasaki kx #4026 azt amit eddig is,a 3999 kommentnal irja! -
most mit ír ki? -
kitt2000 #4024 kösz így már jó!
Csak annál van baj amelyiket ki kell bontani majd vissza tenni! -
kawasaki kx #4023 akkor nem tudja valaki mi lehet a problema hogy mert nem indul a jatek?? -
és én írtam rosszul nem az xml filébe van amit ki kell törölni -
Én ezeket használom -
kawasaki kx #4020 nemtudom mi lehet itt a gond de meg ugy se mukodik ha frissitem a directx-et,az ujrainstalalasal probalkoztam de ugyse jo!