24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
kiscékus #4297 Jól beszélsz haver!! -
Kösz az infót! Akkor rendelem. -
Máté97 #4295 Kell hozzá az eredeti LS,és ezt vagy letöltöd hozzá pénzért vagy megrendeled a neten,14€-ért. -
Fantasztikus ez a cucc! Mit is kell hozzá megvenni? Van olyan LS amiben ez az alap map? (az annyira vip dolgokhoz hogyan is lehet hozzájutni ha NEM osztja meg?) -
Helló mindenkinek! Valaki segítene abban hogy feclective skinből hogyan lehet hagyományosat csinálni? Csillog-villog mint a Salamon ... . -
kiscékus #4292 Ne haragudjatok de ezek vip gépek és mapok amin MITSU játszik igen ez a pro farm de nem fogja megosztani sem a traktort sem a mapot mivel vip!!Ha anyirra akarod akkor meg kell venned a játékot!!! 
-
Máté97 #4291 Ez nem a ProFarm?Ha az akkor átküldenéd? -
ez engem is érdekelne -
Sponnyabob #4289 Szia!
Milyen mapon játszol. Marha jól néz ki. Van valami neve, linkje vagy saját map? -
linket a traktorról :P
-

-
Bocs skacok, régen voltam itt, elszoktam ettől :D -
Hoztam pár képet :D
-
Yepp..
-
gigapixel #4283 Nekem se nagyo nakar mást meg tölteni csak a kijuttatókat... -
Miért nem tölti meg? a szórót megtölti csak az elszállítót nem el szeretném adni a folyékony trágyát -
pedig ott van tesó -
massey #4280 szerdan megyek ha tescoba
ha nem lesz ls
felakasztom magam -
gigapixel #4279 3 tengelyjes scania kérésedre... -
poptoy #4278 Ez a fájl nem létezik!
:( sajnos már nincs ott a fájl. -
kiscékus #4277 Ne haragudj de énis csak mot nézem hogy ez egy narancssárga nekem pedig a piros kellene ha lehet !!nincs gond csak hozzá vagyok szokva a piroshoz ithon is ijethajtok csak azért!!!
Ha birod létszi a pirosat is linkeld be!!!

-
sebipetya #4276 Sziasztok.
Én ma kezdtem a játékot,full amatőr vagyok.
Nem tudtok valami oldalt,ahol van hozzá jó leírás kezdőknek,hogy mit hogyan mivel?
valahogyan fellehet gyorsítani az időt,hogy átlehessen ugrani az éjszakát? -
köszönöm -
kiscékus #4274 köszönöm!!! 
-
gigapixel #4273 nyerges scania
igy rakd be inkább -
1 oldallal visszább itt:2011. júl. 11. 20:13 | válasz erre | #4155 -
http://uploaded.to/file/8m0otzg4 tessék :D -
kiscékus #4270 Sziasztok ezt a kombájnt be tudná linkelni nekem valaki??
Kérem szépen!!
kösznöm!!!
-
helló! valaki tudna nekem lnkelni 1 nyerges scania-át megköszönném -
Sponnyabob #4268 Bár nem tőled kérdezted, de itt és itt találhatsz egy csomó cuccot a játékhoz. Külföldi portálok is vannak, de olyan linket nem tudok. Esetleg google-al találhatsz még pár ilyen oldalt. :D -
Köszi majd megpróbálom :) Látom nagyon vágod a gépeket :D -
poptoy #4266 Szia Marko!
Tudsz adni egy linket ahonnan le lehet tölteni? -
Az eredeti térképet NE piszkáld de a többit lehet ajánlom figyelmedbe a GE 4.1.7 tutorialt magyarul-t -
A kártyád támogatja a Physx-t.
GeForce GT 420M
-Olyan játékokban ahol a processzornak CPU sokat kell számolni besegít a videokártya processzora a GPU is ezt vezérli a Physx, plusz segít az élethűbb fizikai dolgok lemodellezésében.
-Az Nvidia ControlPanel-t ha megnyitod van egy olyan sor a
3D beállításoknál (3D Settings) ,hogy Physx beállítása (Set Physx configuration) itt kell kiválasztani az Auto-select(recommended).
-Ha ez nincs akkor előfordulhat nem lett telepítve a Physx, külön is lehet telepíteni, de a videó kártya drivere (legalábbis az enyém) tartalmazza a Physx drivert is így célszerűbb egyben cserélni előtte egy kis takarítás nem árt .
Közben olvastam egy fórumon lehet nincs frissítve a Physx-ed aminek az adatbázisában nem szerepel a LS11 jelen esetben így nem tudja igénybe venni a GPU segítségét és a CPU-n számol mindent.
Ha ez az eset forog fent akkor szintén egy driver frissítés segíthet a problémádon.
-
Felvan rakca a direct x11 és mod nincs bent de szar akkoris:/ -
Helló! Arra nincs valami ötleted hogy ha csinálok egy képet akkor miért fekete fehér és miért van eldőlve? :S Nvidia gt420m a kártyám ha az segít valamit :) Valami Physx et ír ki bal felső sarokba a játék bár ne mtudom hogy az mi driver vagy nem tom. köszi a segítséget :) -
köszi még1-szer megy az idő de nagyon lassan ami nekkem tökéletes :D 15 percenként lép 1-et a perc mutató :D és jön a tejes kocsi :D -
bakter985 #4260 valaki nootbokon játszik? -
mtz 82 zts #4259 add meg az msn címed felveszlek -
gigapixel #4258 mod-ot raktál bele? direct x?