24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
mtz 82 zts #4377 A Physy-t hogy kell kikapcsolni? -
Sziasztok!Tegnap ujratelepitettem a gépemet,Egy pentium 3 nak a xp telepitőlemezét raktam fel a Pentium 4 gépemre és fent is van a játék az ls!Igazi problémám az,hogy a Giants editorban amikor betöltetem a térképmapot,hogy folytassam annak szerkesztését.Majd rámegyek a Save ra egy Hiba üzenetet ad be Error While saving i3d file. Nem tudom el menteni a térképet,miutaán beleraktam valamit.
Van erre valami megoldás? -
Sponnyabob #4375 Pár oldallal ez előtt, a #4159 hsz-ben volt egy belinkelve én azt használom és működik.
-
mtz 82 zts #4374 Tud valaki linkelni nekem egy körbála felszedőt? -
kitt2000 #4373 Be tudnátok linkelni a legnagyobb méretű start térképet(üres)
Pálya készítéshez kéne!
Előre is köszönöm! -
Valaki meg tudná mondani hogy mit kell átírni ahhoz hogy a műtrágyát nagyobb területen szórja a gép? -
az miért van ha akarom kazalba teni a kör bálákat és picit rosz hejre viszem a tüskét a bála úgy megpattan ahogy illik nem lehet valahogy megcsinálni mert elég idegesítő -
Gibert #4370 Hello, kezdő vagyok a Multiplayerben és az érdekelne hogy 70kbits-es feltöltéssel, hány embert bírok el laggemntesen? Vagy enyhén laggolva? És hogy itt is számít valami a router? Tehát portot kell nyitni? -
carrick95 #4369 kösz -
Sponnyabob #4368 #4362 #4363: Köszönöm mindkettőtöknek. 
-
Helyesebben alap map-on nem! :) -
nem -
carrick95 #4365 sziasztok! lenne 1 kérdésem trágyát azt lehet eladni?
-
kitt2000 #4364 a kanalat betudnátok linkelni vagy hasonlót ami használható vele!
Köszönöm! -
Kulti neve TerraTop800XL_v2 a tárcsáé [ulr=http://www.modhoster.de/mods/gregoire-besson-xxxl--4]GregorieBesson XXXL[/url], a 3 tengelyes bálaszedő Arcusin Autostack. Vetőgépnek Horch Pronto-kat használok (ezekhez nincs link, mert saját átalakítádok)
Megosztás majd lesz, ha végzek, de mivel nem én rajzoltam a modelleket, így nem biztos, hogy nyilvános lesz. Egyébként még nem teljes a pack, hiányoznak dolgok, de olyan 80%-ban már elkészült. -
Először is így:Hogyan tudom a gépek árát megváltoztatni?
A data mappában keresd a storeItems.xml-t és nyid meg egy szövegszerkesztővel.Keresd ki a gép sorát és a Price-nál lévő értéket írd át tetszés szerint!
Ha C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ könyvtárba van telepítve a mod, akkor az adott *.zip fájlt nyisd meg, és keresd meg benne modDesc.xml fájlt és ezt is nyisd meg. A Price-nál lévő értéket írd át tetszés szerint!
Másodszor:EZT elolvasod!!!!! -
Sponnyabob #4361 Valahogy át lehet írni a berakott gépek árát? Mert nagyon irreálisak néha. -
bakter985 #4360 azt a 3 tengelyes bála gyűjtőt megmondod honnan töltötted le? -
Sponnyabob #4359 Szia!
Mi a kultivátor neve amit használsz és milyen vetőgépet használsz mellé? Egyébként nem akarok pofátlan lenni, de nem szeretnéd megosztani ezt a pakkot amit csináltál? Mert nekem nagyon tetszik baromi jók a gépek meg a koszolódás a kerék nyomok. -
valameik mod nem tetszik nekki javaslom tedd belle az mtz-ket uttána egyesével atöbbit
-
quaddani #4357 sziasztok letöltöttem az mtz plackot és azt írja ki hogy:gomb : motor indít leállít és az mtz sugóban meg azt írja hogy tase 4.de én akár mit csinálok vele nem csinál vele semmit akár a :-ot vagy tase 4 nem indúl be.kérlek segítsetek!!!!!!!!!!!! -
kitt2000 #4356 valaki tud csatlakoztatni pótkocsit!
Nem engedi! -
gyurgyó 1975 #4355 nem tud valaki segiteni abban hogy hogyan lehet krumplit meg mást vetni , aratni az alapokon kivül köszi -
Pár kép a mai munkákról:
[img]http://www.abload.de/img/lsscreen_2011_07_20_13ib2z.png[/img]
]
További képek az albumban -
kitt2000 #4353 Köszi de én eszt a fajta kéne nekem ha valakinek meglenne! -
MTZ572KCR -
B-t kell nyomni a vetéshez
Mert az alap bálázó nem tud füvet bálázni. Csak akkor tudod bálázni vele, ha szárítod is, avagy a megforgatod. -
kitt2000 #4350
Valaki fel tudná tölteni eszt a MTZ KCR +kanalat!
Köszönöm! -
mtz 82 zts #4349 A vetőgépnél kiválasztom a magot leteszem a vetőgépet és mit kell megnyomni hogy vessen is? Alap a vetőgép...
Meg még azt akarom hogy levágom a füvet rendsodrózom de nem tudom felbálázni ez mért van? -
mtz 82 zts #4348 Tud valaki nekem linkelni egy normális körbála felszedőt mert ami ls portalon van 1 az nekem nem jó mert csak egy sor körbálát szed fel nem rakja át mind a két oldalra... -
Helló! Van egy olyan talajlazító hogy ALPEGO CRACKER. Hogyan lehet állítani rajta hogy ne legyen olyan baromi nehéz? Bármilyen traktorral veszem fel,kiáll kerékre. Segítsetek legyetek szívesek! Kösz! -
Sehol, mert az egy script! Vagy van a mod-hoz vagy nincs, de ha tudsz szerkeszteni akkor meg tudod magad is csinálni. -
de nem mindegy hogy a bolti vagy a letölthető verzióval támogatom a fejlesztőket?ugyan oda megy a pénz ha jól sejtem...de azt hiszem hogy rövidre zártam a kérdést egy wingbestes rendeléssel -
nem le kell tölteni a gamet vedd meg és úgy támogatod a játék fejlesztését 2. meg egyik traktort letöltöd és megvan de csak ahoz van a töbiez nincs -
csabesz96 #4343 Hol lehet letölteni hogy látszódjon a nyom? -
Hello!Kérdezném hogy magyar nyelvű,direkt letöltéses verziója van e a játéknak.Angolt azt megtaláltam a simmarketen de jobb lenne a magyar verzió.Köszi -
Állítólag van belőle dobozos is de az drágább..... Így hallottam.
-
Sponnyabob #4340 Egyébként a Pro Farm-nak van dobozos kiadása vagy csak letöltős van? -
A Physx-ot ki lehet kapcsolni valahogy? -
mtz 82 zts #4338 Az mért van hogy megyek a körbála felszedővel és csak 1 sorba rakja a bálákat nem pedig kettőbe ahogy kéne?