24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Gergő1999 #4507 Hogy kel levenni egy traktorról az ajtot? -
Nem baj,örülök azért hogy nekem tetszik,amugy meg nagyon kopár volt a mezőgép map -

talán benne vok
-
Saját map!Némeik mapból nyert tölet(vip)
Mai röpke meló így estére.
-
Jó vidi csak a szél fújásával kesztheté volna valamit de amúgy jó a videónak a témája elismerésem.nekemis ez a szél zvar be mindig mikkor videózok
-
szép lett a mapod (Y) -
Figyeljetek lécives.ugye mutatam pár képeket a mapomról, jó öreg gabi ismerösöm monta hogy a mentés(map végleges elmentése) mikkor error...i3d-t írt ki akkor csinált egy bios resetet és kó is lett neki csak én aszt egyelőre nem akarok nem tud valaki más megoldást hogy ne keljen eszt csinálni persze gabi megoldása lehet hogy jó de remélem van másik megoldás is -

össze törted a szívemet inkább meg se mutattad volna
-
Elnézést kérek!
-
Én is szeretnék gépeket csinálni,de sajnos a youtube-n csak angol,és más nyelvü tutorialok vannak!.Én már gondoltam rá,hogy itt ezen a forumon egy bandát kéne alapitani,s csinálnánk közöserövel,jo gépeket,és sok mást.Ki támogatja az ötletem akkor tegyen ki egy ilyen
jelet
-
SuSu1992 #4493 de igényesebben is meglehetne csinálni -
Üdv neked:) -
kobi14 #4491
VIP -
Készen lettem a Mezőgép mappal.Kiss átalakitást folytattam rajta.Ujjab képek,de már a többit tudjátok.És ezek már az uccso képek:)
Mapomban van Bála leadó,gras silo,Trágya,s trágya leadó,valamint nagy sár,bálaszalma lerakat,.Nyitható kapuk,mindenhol a farmon és sok más.Ezennel én be is fejeztem ezta mapot. -
bálaleadót be kell tenni a mapra GE-vel. -
SuSu1992 #4488 Ha tudnék csinálni magamnak, akkor csinálnék:)
Amúgy meg nem ma kezdtem a játékot, szoktam letölteni, de ilyet nem találtam ami most nekem kellett... ezért kértem, hogy hátha valaki esetleg tudna.. -
mtz 82 zts #4487 A balaleadot hova kell bemasolni?
Tudtok nekem belinkelni forgó zsámojos szervestrágya szállító pótkocsit? -
Ha ez nem elég, ott a google haverod. Annyit mondj neki hogy Landwirtschafts Simulator 2011 MODS! -
Kedves barátom!
egyik
másik
megint másik
utolsó
Innen olyat szedsz le amilyet akarsz! HA ezeken az oldalakon nem találsz,csinálj magadnak egyet! -
SuSu1992 #4484 valaki tudna egy olyan ekét belinkelni amit mtz vel szoktak húzni?! -
kiscékus #4483 Köszönöm!!! -
sőt vagy 1 harmadik is és 1 negyedik is csak azt most nem találtam -
valahogy úgy
-
a 2db sima az meg is van ,na most fogni kell az egyiket rárakni 1 silós felépítményt új skint másik rendszámot és kész is
-
megvan csinálva de nem silósban szoval eszt át kell alakítani meg stb -
azt már azthiszem valaki megcsinálta már -
modellező Urak azt az EB7 es pótot megcsinálná valaki? -
Usher - more ... -
kiscékus #4475 Jó a videó nekem báris tetszik de mi a zene cime??Köszi!! -
A módot különböző LS11 el foglalkozó oldalakról s a google segítségével több helyről is le lehet szedni PL:innen is nincs mit
-
Roli97 #4473 Sziasztok hoztam nektek még 1 videót a tsz-ből :d
Remélem tetszeni fog :D
-
SuSu1992 #4472 így jobban tapad.D meg jobban tetszik is:D -
Sajnos a Giant editorban amikor megnyitom a mg mapot,el tünt az összes fü,buza,kukoricatábla.:( -
mtz 82 zts #4470 Honnan lehet olyan objektet szerezni ami lehetővé teszi,hogy a pótkocsiból a szervestrágyát a földünk szélére önthessük
Azt hogy lehet beállítani hogy a traktornak ne legyen olyan könnyű az eleje ,olyan traktornál amire nem lehet extra orrsúlyt akaztani? -
Szép széles kerekei vannak
-
SuSu1992 #4468
újra elkezdtem tolni nekije:D -
Gabi mapja nagyon jó :) nekem nagyon tetszik -
Jánoshalma mapról ez az utólsó kép kockák majd AUGUSZTUS közepe fele mondok róla részleteket. Továbi kellemes napot 

Márcsak a tesztelés van hátra
-
-
fúúú elismerésem bro!!! 

már alig várom !!!