24056
  • dávid 001
    egy hsz-be enyi kép fért

Aratunk is

Gépek gyors átvizsgálása

Allig fér el :D

A kivonulás

A tsz-csapat mai munkája
  • dávid 001

elhagyatott TSZ telep de nembaj alkalomnak megfelelő
  • dávid 001
    Mond:D
  • gogabi79
    Szia!.Ha el tudod küldeni a masinát,és tudsz képeket mutatni,arrol hogy mennyire jog én megprobálnám azt meg igazitani neked!
  • marko37
    Ha felszólítás nélkül törli az ide nem való hozzászólásokat odafigyel rendesen a topikra akkor GABI LEGYEN ITT A HG
  • Hunter of Deer
    a mods mappa a dokumentumok/neved/my games/farming simulator mappában van (és ide kell bemásolni a modokat.). gondolom exe kiterjesztésű modra gondoltál hogy azok mennek, mert azok automatikusan oda települnek. remélem így menni fog :)
  • Balázs8605
    Sziasztok
    Lenne 1 kérdésem most szereztem meg a játékot és eddig elégé bejön.
    A kérdés hogy a modokat ha nincs mods mappám akor csináljak 1 et és tegyem be mert úgy nem megy ha exeles modot találok az simán megy de ami zip ben van az valahogy nem tudna valaki ebben segíteni.
    Előre is köszi
  • gogabi79
    Most ép azon dolgozom,hogy Saját magunk készitet objectumokat hogyan csinálhatunk AC3D vel,és azt majd a 3ds max al hogyan tudjuk ugy ki exportálni,hogy akár a Giant Editorral is meg tudjuk azt nyitni valamint a ls 2011 be a játékmapunkra is be tudjuk tenni azt!Köszönet egy nagyon kedves barátomnak a youtube ról 01BCrash nak ezért a segitségért!
    Hamarosan meg osztok egy videot veletek itt,amin nyomon követhetitek ezta i3d dolgot!

egy képet teszek is fel erröl a most készült ajtóról amit giantal nyitottam meg
  • xeontoth
    Gabi legyen itt a HG.
  • joceruza
    Kedves modellezők! Kezelésbe venné valaki a "modcontest John Deere 7930 v5"-öt? A legjobb gép amit mostanában láttam,de ha felveszek egy ekét,igen hülyén áll rajta. Nagyon lóg. Ha valaki kijavítaná ezt a hibát,nagyon megköszönném!
  • mtz 82 zts
    Támogatom a segítőkészséggel is kapcsolatban:D
  • wanlo
    Hy,részemről ok!

Gabi legyen itt a HG!

...Nem szoktam száj karate osztásban részt venni de a LS 2011 Fórumon szoktam követni az eseményeket....
  • zorba3333
    Sziasztok!

Gabi legyen itt a HG.

Joggal merül föl a kérdés a törzstagokban, hogy mi a fenét akar a szavazatával egy olyan ember, aki ebben a topikban teljesen új.

Nos, kicsit részletesebben is visszaolvastam a fórumon, és azt látom, hogy a topik életében gyakorlatilag "gogabi79", "Márkó37", "dávid001" a legaktívabb tagok, ami a segítőkészséget illeti.
    Tőlük érkezik a legtöbb hasznos infó, és tipp, továbbá a hozzáállásuk is megfelel egy fórumon elvárt
    szintnek.
    Mivel hármójuk közül csak "gogabi79" akar HG lenni, hát rajtam ne múljon.

• gogabi79
    Kedves Itt jelenlévő sg fórumozók!.Szeretném ha azzal támogatnátok engem hogy ezen a ls fórumounkon HG lehessek!Aki rám szavaz az irja ki azt hogy Gabi legyen itt a HG-t !
  • Hunter of Deer
    a dolgosfalva map nekem is lagolt valamiért. de pl vannak olyan modok is amik miatt akadhat. pl volt hogy betettem egy JD 7530-ast asszem amin volt működő visszapillantó és az is akadt. szelektálni kell a modokat.
    legegyszerűbb erre a célra ha van fent Fraps, alap mapot betöltöd és egyesével veszed meg a modokat, és amelyik mellett nagyon lemegy az fps azt törlöd :D nekem volt olyan hogy üres mapon megvettem egy traktort és az fps lement 60rol 20ra :D egyből töröltem is azt a modot. remélem tudtam segíteni, ha nem akkor sok sikert a megoldásához :)
  • kitt2000
    Alföld map v.1 ha nem tévedek!

ÉN is eszt használom!
    Lenne egy pár kérdésem!
  • dávid 001

http://depositfiles.com/ru/files/ofad215l4
    http://turbobit.net/qxksrvcsu2ss.html
  • dávid 001
    :S akkor nemtudni mi a baj pedig nézegedtem próbáld meg másik oldalon
  • FrezeR
    nem sok még több is elférne nyugodtan :D
  • CoD23
    1gg cucc van a mod mappában... sok :D??
  • CoD23
    minden már több mapot próbáltam volt ami 300mb+ azzal is ugyan így laggolt, meg ami 150+ azzal is dettó, nincs mentésem a játékban..
  • dávid 001
    Nekem a mentések lettek volna a köv tippeim :D szoval jah próba szerencse
  • gogabi79
    Ha csak a dolgosfalva mapnál csinálja,és más mapnál nem akkor a g.e ban a sun-t ird át 256 ra.hátha az segit.Nem csak a gépek mennyiségétöl függ,hogy a modsban mennyi van.maga a játékos,de a save mentések is foghatják
  • CoD23
    dolgosfalva mapot használom... van jobb tipped?
  • dávid 001
    Vagy nagyon megvan terhelve a gép vagy olyan a mapod hogy nincs normálisan kidolgozva én többet nemtudok
  • dávid 001
    :S akkor nemtudom nekem a sok mod miadt szokodt
  • CoD23
    :DDD kétlem... crysis fullon fut, nem hiszem, h ez többet zabál...
  • dávid 001

Mai munka
  • dávid 001
    gyenge a géped
  • CoD23
    sziasztok!
    abban tudna nekem vki segíteni, hogy miért laggol a játékom állandóan, ha 800x600 ban van akkor is meg ha magas a graf akkor is... kicsit kezd már őrjítő lenni, valakinek vmi tapasztalata, tanács??
    kösz!
  • talloli
    Oké! Menni fog! Köszönöm szépen!
  • gogabi79
    Ide ebbe az épületbe teszed a bálákat a szallagra,vagyis itt adod el.

és ezzel pedig a bálákat tudod felvenni és elviszed mondjuk oda.

vagy ha sok bála van már vagy eladod,vagy egy szántóföldön össze gyüjtöd
  • talloli
    Köszönöm a segítséget!
    Az alapokkal nagyjából tisztában vagyok és ismerkedek.
    Az jelent gondot, hogy a kész bálákat (széna, szalma) hova rakjam?
    Mert már a tetőre is sikerült feldobálnom! :-)
    A farmomon látom a futószalagot, de mivel teszem fel rá?
    Illetve a tehenek elé kell raknom, vagy depónzi egy fedett helyen?
  • gogabi79
    Remélem ezzel tudok segiteni.Itt vannak a játékban használatos alap gépek,és persze ha van google crome böngészöd akkor azzal leforditod az oldalt
    farming-simulator,alap gépek
  • dávid 001
    húúú te akkor nembagy othol a mezőgazdaságban sem na az elején van 2 kasza egy kicsi az orra egy kető nagy a farra q val felveszed kimész a földre utána xet nyomod hogy szétnyisad ha nincs öszecsukva akkor semi megnyomod a b-t utána a g-t hogy átválcs a másikra és mgint-b utána szét kell kevertetni van egy gép a farra ami úgy néz ki hogy van rajta 4 kevertető na felveszed q utána x amivel öszehajtod kimész ahol lekaszáltad és ott b-vel inditod el utána van egy nagy kevertető amin kerekeken futt aszt csak b-vel ker irányítani és udaviszi a füvet ahova akarod,jön a bálázás asztis b-vel mikkor elkeszd csipogni akkor telivan álj meg és x-et ha körbálát akarsz ha nem hanem kockát akkor meg csak b és menyél a rend feledt utána rakodóval hazaviszed a bálát pl amit a képement látsz csak zöldbe és eredeti othol van egy nagy pajta azon egy szallag és azviszi fel és eeladod. de a silót eltudod vinni a tehenekhez és ott leöntöd és kapsz pénzt kukoricát valameik nagy kimbányal arastz és úgy néz ki a vágóasztala mint a silós kombánynak azzal is q val veszed fel asztán x hogy ö9sze hajtsad j vel kezd aratni ha megnyomod a h-t akkor magátol megy a kombi,és majd a BVEL JÖN KI A SZÁLÍTÓ CSIGA (AZZAL LEHET A TERMÉNYT KICSIGÁZNI A GÉPBŐL ÁT A TRAKTOROKRA VAGY A TEHERKOCSIKRA) remélem ezzel segítetem bocsha van olyan írás amit fére írtam :S egy jótanács inkáb traktoral pakold a bálát mert azzal könyeb de ha van mod rakodód akkor azzal mert forog mind a 4 kerék
  • talloli
    Segítsetek! Kezdő játékos vagyok!
    Milyen gépkombinációt használjak, hogy a füvet gyorsan, egyszerűen le tudjam vágni, rendbe rakni és bálázni?
    A bebálázott szalmát/szénát hova rakjam, mit csináljak vele?
    Mivel arassak kukoricát? Eddig csak siló lett belőle, amivel nem tudok mit kezdeni.
    Köszönöm a segítséget előre is!
  • dávid 001
    így tobáv remélem lesz ebbpl valamit:D
  • Ben66
    Gabi legyen itt a HG-t !
  • dávid 001

Anyit elmodnok hogy régeben ládtam mátét másikon sg-n szinte kiskölökként viselgedett+meg másik fórumokon szinte az embert lenézik,szoval nekem ez a fórum bejön ide regisztem elsőnek

Csakhogy legyen már pár kép ez a Máté97 taigetosz szökevény után mert ezen az óldalon szinte csak ő látom

GABI LEGYEN ITT A HG!!!!!!!!
  • gogabi79
    Kedves Itt jelenlévő sg fórumozók!.Szeretném ha azzal támogatnátok engem hogy ezen a ls fórumounkon HG lehessek!Aki rám szavaz az irja ki azt hogy Gabi legyen itt a HG-t !