24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
ha megveszem a játékot akkor a seriallal több gépen is lehet multizni vagy egy seriallal egyszerre csak egy gépen tolhatom? mer akkor összedobok tesómnmal :D -
#4766-ra valami válasz? -
öcsém válogass -
mtz 82 zts #4782 És a 4740-es kérdésemre tudtok megoldást? -
itt egy kép is:
-
Ezennyílnak ha jól emlékszem. -
mtz 82 zts #4778 Akkor tudsz nekem linkelni olyat aminek nyílnak bocs hogy ilyenekkel zaklatlak:D? -
Mikor kerestem ép azt neked,csak rá kerestem.Sajnos nem tudom hogy nyilnak e egyeltalán az ajtok. -
#4766-re valaki? -
mtz 82 zts #4775 Mit linkeltél zts-t annak hogy lehet kinyitni az ajtajait? mert én nem tudom és a videoban lévőnek ki lehet nyitni... -
A Careersavegame ben nem tudom át irtad e a Manure értéket,nagyobra?.És persze ha nem csak egy manure szerepel ott,akkor ird át a többit is pl. -
mtz 82 zts #4773 A 4767 -es kiírásomra nemtudsz valami megoldást? -
mtz 82 zts #4772 Kössz HG -
-
Letöltés:
ZTS16245.zip -
mtz 82 zts #4768 Ezt a ZTS-t be tudja valaki nekem linkelni?
http://www.youtube.com/watch?v=4CgiMCJ3jOM -
mtz 82 zts #4767 Az mért van hogy amikor kihordtam a trágyát a földem szélére és a markolóval raknám a trágyaszóróra nem telik meg a markoló kanala trágyával és nem tudom megrakni a szórót mi a gond? -
Heló!
Valaki megtudná oldani azt hogy erre a Wartburgra vonóhorgot rakjon?
A segítséget előre is köszönöm! -
Cereke #4765 A játék megjelenése óta játszom vele,De csk most sikerült rászánnom magam a multi részére.Keresnék 1 müködő állandó emberekkel kiépült gazdaságot ahol szívesen látnak.Vagy ha erre nincs lehetőség én szeretnék indítani 1-et(Max 4 ember).
Gergely János vagyok 25 éves Miskolci lakos.
Alap modok nélküli játékom van de ha kell megpróbálom összeszedni a modokat.
Üdv:Cereke -
Cereke #4764 Sziasztok -
Üdv!Én néztem de nem tudom át rakni:(esetleg másvalaki? -
kitt2000 #4762 Lenne egy nagy kérésem át kéne tenni 2011-be!
Itt a 2009 link!
letöltő linkje!
Ez egy nagyon jó pótkocsi lenne aki tud az segítsen már! -
Nem a realítás a legnagyobb erőssége a játéknak (Mtz+7-es eke) de ez már a baromság határát súrolja! Ha lusta valaki vetni, ott a helper vagy ne játszon a game-val..... (Ez az én véleményem)
-
Köszi a segítséget! Most klafa! Király vagy!
-
Ben66 #4759 értem,de ha nem lennének ezek a dolgok,akkor jó lenne.
nekem ekéből kéne ekkora -
NEkem volt de nagyo szaggatot töle a game XD de szar mert nemfért ki a kapun szoval töröltem is ki -
Ben66 #4757 Ilyen van valamelyikőtöknek?????:
http://www.youtube.com/watch?v=JkoE1MSYVjY&feature=related
-
zorba3333 #4756 Igen, láttam :)
Ismerem ezt az oldalt, és az az érdekes, hogy töltöttem már le innen több kiegészítőt, de ez az eszköz valamiért kimaradt:)
GE editorral történő i3d fájl szerkesztéssel kapcsolatban szeretnék egy kérdést feltenni.
Egy MTZ fülkéjében szeretném az ellentétes kameramozgást a helyes irányba visszaállítani.
Visszaolvastam, és meg is találtam a megoldást, de miután átírtam a megnyitott i3d fájl/indoor camera/Attributes mező/Rotate ablakban lévő változókat a helyes, X0 Y180 Z0 értékekre, nem engedi a GE sem menüből, sem a mentés ikonra kattintva az átszerkesztett i3d fájlt menteni, hanem hibaüzenettel kilép.
A játékom eredeti, Magyar nyelvű, dobozos.
Szerkesztés előtt természetesen az i3d fájlt kicsomagoltam, és úgy nyitottam meg az Editorral.
Hogyan tudom elmenteni az átszerkesztett i3d fájlt?
-
Nincs mit!
Gondolom láttad, hogy azon az oldalon több is van... -
Az alváz kicsit tükröződik, mert az anyagában van színezve, és nem skinelve van. Ahhoz pedig nem volt kedvem, hogy azt kibogarásszam. Nem osztom, meg inkább elmondom mit kell tenni, mert kb 2 perces meló:
Az i3d fájlt megnyitod notepaddal és a materiál résznél az összes "<Reflectionmap fileId="4" wrap="false" type="cube" resolution="256" refractiveIndex="1" bumpScale="0.1" objectMask="2147483647"/>
" ilyen és hasonlóbejegyzést kitörlöd. Kb 7-8 van belőle.
Ennyi az egész! -
Fordítva! Növelni kell az értéket, de ha sokkal van növelve, akkor a motoradatokat is módosítani kell, mert be fog lassulni. -
bakter985 #4752 hi.valakinek tipp hogy ha a notbook a játékot elindítja,a főmenü bejön,de a játékot nem tölti be.a felbontást nem ismeri fel. -
Turé13 #4751 hello ti mivel szeditek össze a kör bálát?
-
oks köszi -
ha minden igaz megnyitod a gépet 3id be és az attributesbe a densty értéket CSÖKKENTED!!!akkor nő a gép súlya asszem de nem biztos valamikor tudtam -
ÜDV valaki tudja hogy hogyan kell megnövelni az adott gép súlyát mert van egy oborám ésmikor húzum a futót hátsó kerékre áll :S -
zorba3333 #4747 Köszönöm a segítséget :)
Sok villát próbáltam / használtam már a játékban, de ez az általad ajánlott eszköz a figyelmetlenségemnek köszönhetően ezidáig kimaradt.
-
HA nem fénylik semmije akkor IGEN! Megosztanád velem ha megkérlek?
-
Így megfelel?
-
Keress a neten egy Meijer Rambó bála"villát" pl ezt. ;)