24056
  • dávid 001
    Ien nincs hogy úgy menyen mint valóságba vagyis nemhallótam róla egyik haverom csinált iett csak nagyon szaggatott tőle a game szoval ien már nincs
  • kiscékus
    Oke semmi baj!!
    De volna még egy kérdésem hogy hogyan tudom azt megcsinálni hogy a traktor egyik kereke benne menjen a borozdába szántáskor tudom hogy valamit át kell irni de nem tudom pontosan mit!!
    Esetleg ebben tudnál segiteni??
  • Rikcsoo
    LIKE
  • gogabi79
    mára nem,de meg azse biztos sikerül.meg kel probálni ujra textezni,de piros szinben
  • dávid 001
    Szép képek elismerésem FIGYI mikkor szoktál lenni majd olyan 4körül gyere másr fel és vegyél fel léci sg.hu chatra :D
  • kiscékus
    De meg tudod mára csinálni??
  • Chris von Bone
    Hoztam pár képet a ProFarm munkákról:

További képek a tárhelyen!
  • gogabi79
    Hát bele néztem ebbe az MTZ52 trakiba!Átis szineztem amit kell,de a traki csak kék!.Pedig csak a dds it szineztem át.Sztem azlehet a baj,hogy netán 3ds maxban kel ujra szinezni és talán jo lesz.
  • quaddani
    sziasztok!amikor az mtz be beszállok akor azt a ball felső sarokvan hogy gomb : motor be/ki de hogyan kell ketős pontot írni a sátékban ha kiveszem az öszes gépet és csak azt hagyom benne akoris azt írja ki és ma megnézem a súgóját akkor meg a 4-est írja hagy motor be/ki kérlek segítsetek!!!!
  • gogabi79
    az előfordul!!
  • Rikcsoo
    Elnézést de nem IH talajlazító..:)
    Csak valamelyik tudatlak azt a nevet adta neki közbe meg nem is IH..
  • kiscékus
    Nagyon köszönöm szépen Ti, Te oszt asztán nagyon rendes fiuk vagytok!!
    Nem sok mindent tudnék cserébe adni mivel nincs vip gépem megelégszem azzal ami van de kérhetsz bármit amiben tudok segiteni!!!
  • gogabi79
    IH talaj lazitó

Letöltése:IH.ZIP
  • gogabi79
    Hello!.Ma ha lesz idöm át Festem neked majd ezta MTZ52!:)
  • dávid 001
    Jelentem használata tökélettes szoval agyneki és irány a melló :D
  • dávid 001
    http://www.ls-uk.info/download/12680
  • dávid 001
    Mert a máté nemtudom tovább elment az egy görényvolt tudomásom szerint ez az sg segítcségre van aki tud az segít másoknak mert lehet hogy egyszer ami nem tudsz pont ő tudja akinek segítedtél :D Nemsokára megjellenek az első képek a téleg a jánishalmáról vagyis a pályáról elmondok anyit hogy darabig vip-lesz csak majd a szerveren lehet elérni szoval kérni tilos lesz mert az nemkapja el csak 1-2 ember Meg ha majd megosztom az 1 oldalon lesz aki feltölti máshova az engedélyem nélkül feljelentésben részesül Ha majd átakarja akarod szrkeszteni akkor majd egy levelet kell írnod:D szép estét a többi fórumozónak :D
  • kiscékus
    Nem a lényeg a fontos hanem a szándék!!!Emigy rendes vagy ahogy a többiek is!!!
  • dávid 001
    Én megcsinálnám neked ha időm volna meg ledvem jah ésha tudnámis :/
  • kiscékus
    Ok minden megvan de csak ijen kipufogót meg felnit fest át vagyis apróságokat nem pedig már mindenhogyan csináltam nem akarok szemtelen lenni de ha valamejikteknek van kedve ideje nem csinálná meg nekem!!!Nem olvasok a gondolataitokban de ha mégis kedvetek támad megcsinálni akkor itt amijnre kellene festeni az MTZ 52-est!!!
    kép:

Elöre is megköszönöm ha esetleg ugyadódik!!!
  • dávid 001
    Kérdés tudd valaki mapot convertálni kissebbe? akkor válaszolj ha 100%-osan tudsz ha nem akkor neis írj ehez a posthoz csak akkor ha mappal kapcsolatban akarsz kérdezni
  • talloli
    Köszönöm szépen! próbálgatni fogom. Nézegettem már, de kevés sikerrel, mert a kombájn után nem akar kapcsolódni semmi sem.
  • zorba3333
    Még egy kis segítség a skinezéshez!

"Ha van a gépeden pl.: Paint, akkor azzal is át tudod színezni a jpg, png vagy bmp kiterjesztésű fájlokat.
    Viszont a benne lévő dds fájlokat pl.: a DXTBMP programmal tudod megnyitni, majd átszínezni.
    Ezt követően a DDS Converter segitségével vissza tudod tenni a BMP fájlokat a DDS-be"

(Az előbbiekben írt tipp a #3760-as hozzászólás kiegészített idézete!)
  • gogabi79
    Nézd meg a traktor mappájában lévö dds eket és többi képet ha van,és ami a fülkére vonatkozik,azt fesd át,persze ha van a gépeden paint,vagy valami szinezö,festő progi
  • kiscékus
    Igen tudom csak nem nagyon vagyok jártas a skineésben hogy tudnám befesteni az MTZ 52 -est pirosra??
  • gogabi79
    Nagyon szívesen!Remélem jók,és tudod használni?:)
  • kiscékus
    Köszönöm!
    Rendes vagy!!
  • gogabi79

MTZ 82
    Letöltés:MTZ 82
  • gogabi79

MTZ 52
    Letöltés:
    MTZ52
  • kiscékus
    Sziasztok erröl a képröl betudnátok nekem linkelni a két kisfülkés mtz-ét vagyis az MTZ 52-est meg a MTZ 82-est köszönöm!!!
  • Rikcsoo
    Okés!
  • Chris von Bone
    MSN-ben nem, de privátba kérdezz nyugodtan! :)
  • Chris von Bone
    Sima kombájn után vágóasztal kocsit, esetleg bálázót, ha elég hosszú az akasztója. Silózó után pótkocsit, de utána a H-val nem fog automatikusan silózni, kivéve ha van benne AutoPilot.
  • talloli
    Segítséget kérek!
    Kombájn után milyen gépeket lehet / érdemes akasztani?
    Jól működő, hatékony összeállításokat keresek. Esetleg kép róla?
  • Ben66
    rarba van letöltve,de nem találom sehol a sajátgépben
  • mtz 82 zts
    Nekem GTs video karim van na jó néha beakad de az nem jelentős
  • Ben66
    Helló.
    Lenne egy kérdésem.
    Letöltöttem egy traktort,de nem bírom betenni a játékba mert nem találom.
    Hogy kéne betenni a játékba??
  • Rikcsoo
    De kancsi vagyok pedig átnéztem és ott van benne elnézést kérek és köszönöm a segítséget!
  • Rikcsoo
    Hát nekem csak ennyi van benne..:/
    http://www.abload.de/image.php?img=nvtelenwplo.jpg
  • gogabi79