24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Majd gett zip -
elvileg ezz vagyis ez a vető gép meg a felszedő meg a szálító meg a burgonya kép alapján más de aszt írják hogy ez az
TESSék :) -
mtz 82 zts #4905 Tudsz adni egy linket? -
Vani van vallami potatoo mod vagy mi
-
mtz 82 zts #4903 Ha van akkor mondjátok máar meg hogy honnan lehet letölteni? -
mtz 82 zts #4902 Ls 2011-hez van burgonya mod? -
n-m ez tersmészetes hogy ha tudok segítek -
Nagyon lassan jön -
mtz 82 zts #4899 mwgoldottam köszi -
én játszottam ugyanúgy ha letötlöt a mapsot belle a modsba vagy ha nem akkor megnyitod a csomagott amiben vann és megkeresed a c:users parmin...2009 dat/maps és kicseréled őket -
mtz 82 zts #4897 Valaki játszott közületek a ls 2009-el?
Abba hogy kell másik mappot berakni? -
köszönöm és kiis lehet belőle venni? -
Ha megvan a mapom, akkor a kis tónál ott a stégen... :) -
Szerintem registlálj az lsportal fórumra mert sokan nemértik vagy nemakarják megcsinálni énpéldául nemtudom bocs -
mtz 82 zts #4893 A 4879-es kiírásom valaki megtudja csinálni? -
Sajna nemtudom hogy kell de van más kombány amire fellehet énis csináltam már szoval -
Ismét felsteszem a kérést hogy valaki linkelje be legyenszives aszt a horgászó embert ha belinkeli nem bánjameg -
megoldottam!!
Most viszont az érdekelne hogy lehet megoldani hogy a Lexion 580 után tudjam akasztani a bálázót (pl a quadrant 3200at).
vagy ha tudtok olyat ami már megvan csinálva esetleg egy packban van dobjatok egy linket pls.
most megteccett a Glenvar map és azon kellene hogy így tudjak menni.
mint itt -
Hali!
Valaki nem tudja véletlenül hogy mit kell átírni ezen Claas Quadrant 3200 mit Krassort SPECIAL CUT ahhoz hogy ezzel: Heath Super Chaser Mod összetudjam szedni a báláját?
amit a new holland bb680 bálázó csinál azt feltudom szedni viszont az a bálázó nem teccik illetve mindig ferdén dobálja ki a bálákat, és nagyon könnyű amit csinál, ezért amikor nekimegyek hogy elforduljon a bála akkor csúszik vagy 50m-t előre :S ...
szal pls help :D -
tévedés néha mükszik és sikerült köszi
-
fishingman-t valaki bebírja linkelni? -
semit nem csnál de azért köszi
-
Coursplay v2.3 HUN link tess! :) -
Köszönjük a videókat nagyon jól sikerültek, a course 2.3 magyarosítást ha megosztanád velünk megköszönnénk
-
Az nem objekt, hanem a GE-ben növény; aszem 1-2-6-7 kipipálva, de nem biztos -
Nagy nehezen, de meglett!
-
Tud valaki linkelni egy nád objektet? -
kiscékus #4880 Akkor rád halgatok!!! 
-
mtz 82 zts #4879 zts
Van aki letudná ezt nekem modellezni ha szépen megkérem keréksújokkal egyenes cső kipufogóval az órrán a levegő szűrővel és hogy nyithatók legyenek az ajtajai meg a hátsó ablak ?
Aki megteszi annak előre is köszi.. -
Ha rám hallgatsz nem teszed, be mert ha egyszer leszórod, semmivel sem tudod többé eltüntetni... -
kiscékus #4877 Gondolom idegesitö vagyok de lenne 1 kérdésem!!
Valaki részletesen elmondaná hogy hogyan tudom betenni a manure v2 mod -ot hogy a trágya látszódjon a a földön!!!
Nagy kérés lene egy videó róla??
De elég ha elmagyarázod!!
Nagyon megköszönnéém annnak aki segitséget nyujt nekem!!köszönöm!!!!!
létszives!! -
Köszi! :) Mindjárt felteszem a következő kisfilmet is (aratás), ha már így belejöttem... :) -
olyan valakit kel keresni,aki ujra tudja csinálni az egész trakit -
kiscékus #4874 És mégis ez mit jelent talán mára meglehetne csinálni??? -
megtörtént:)
-
szia!az sajnos tegnap nem jött össze!.probáltam a dds-t átfestéssel,de erre se reagált.sztem ujra kel texturázni az egészet -
kiscékus #4871 Szia nem sürgetni akarlak de hogy álsz a mtz-vel ???Csak tudod engem is furdal hogy egyáltalán sikerül e??? -
sajnos a felbontást rontani kellett mert kül több giga lett volna a videó... :( -
gratulálok nagyon jól elmagyarásztad:Danyi a beleszolásom hogy azon a kis ablakon nem lehet anyira látni hogy meiken vagy de a formájából kivitelezhető:D szémunka:D -
Elkészült az első coursplay-es "oktató" videóm!
Bocs az előbbiért, kérem kimoderálni!