24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Valaki megmondaná a map i3d méretét?(Vagy belinkelnétek?)Kösz!
USA Map v3.0 (MP)by: jb3pc4sale
-
minek akarsz kettospontot irni?
chatben ugyanúgy mint winben, ha pedig valamelyik gépnel van csak kettőspont az azt jelenti hogy arra a funkcióra nincs megadva billentyű. -
Segítséget kérek!
Tudna valaki egy olyan Class Lexion kombájn linket küldeni amihez kapcsolni lehet bálázót?
-
quaddani #5025 sziasztok! hogyan kell kettős pontot írni a játékban? kérlek segítsetek! -
Jó reggelt!
Valaki megmondaná nekem hogy az alap térképen hogy tudom megcsinálni hogy a növények sorba legyenek?mint pl: a silos mapon hogy a kukorica sorba van.Köszönöm szépen(fontos) -
ó téleg nemaz -
Képalapján az:D és nincsmit -
Salyna én nem de nekemis ez a gondom ezért mikkor kigogy az üzemanyagg újra megvesze,m
-
KIsproff9 #5020 Hello!
Egy kis segítséget kérnék. Megvettem a mezőgépkiegészítőt
Minden szépen működik csak az Mtz-be és az IFA-ba nem enged tankolni.
Tudd valaki valami megoldást rá??
Előrei is köszi Proff -
Köszi de sajnos ez nem az :) -
http://www.gamemoding.com/farming-simulator-2011/trailers/hw-60-silo.html
Tessék :D nekkem sikerült letölteni lényeg az hogy az első kis ikonra kell kattitani -
Tamás540 #5017 Hali valaki tudna adni egy claas axos linket? -
zorba3333 #5016 Játék közbeni videókészítésre én a FRAPS-ot ajánlom.
Igazán sokoldalú program. Nem csak képet, videót készíthetsz a játék működése közben, de az aktuális FPS értéket is mutatja, így könnyebben optimalizálhatod a játékokat a géped teljesítményéhez.
Amennyiben ez nem válna be, akkor ott a Camtasia Studio, ami mindent tud a videóvágástól a hang - kép csatornák külön szerkesztéséig.
Kezelése nem bonyolult, de mindenképp igényel némi előképzettséget / jártasságot a kezelése, vagyis ha még nem csináltál soha videószerkesztést, akkor ne ezzel a programmal kezdj.
-
szia!Windows Movi Maker. -
mtz 82 zts #5014 Tud valaki egy olyan videokészítő programot amit egyszerű kezelni és képeket lehet vele összevágni és youtubra fel lehet tölteni a videot? -
Keresel,képfeltöltös oldalakat és a IMG-- töl IMG ig kimásolod majd itt be és ennyi. -
mtz 82 zts #5012 Hogy kell ide sg-re képet feltölteni úgy hogy nw csak a 20kbye-osat lehessen? -
én is probáltam,és nem engedi letölteni arrol a likröl -
Ezt a linket ismerem én is és nem engedi hogy letöltsem neked engedi?
Ha engedi felraknád más fájlmegosztóra?köszi!
-
kiscékus #5009 Sziasztok hogy lehet valakiböl admin???Pl ezen az oldalon??KÖszönöm !
És neked egy ki ajándék egy HW silós
http://www.uloz.to/10035499/hwsilo-zip -
mtz 82 zts #5008 Segítség kéne letöltöttem egy zts 18345-ös zetort és hiába nyomom a 4-es gombot nem indul be pedig a menüjében azzal van írva hogy azzal kell beindítani...
Kérdés mi lehet a gond és hogy át lehet e írni hogy másik gombal tudjam indítani? -
Valaki adna erről a silós potról egy működő linket?
Köszönöm!
-
Ben66 #5006 mi??????????? -
nem -
+1 bár naponta felnézek de nem szoktam olyan sokat erre lenni:S -
mit értesz azon, hogy hogyan skinelte? Ha anyagában van szinezve, akkor tudsz rárakni egy képfájlt skinnek? -
Ben66 #5002 jöhet -
Mit szolnátok egy uj banner képhez ide sgre? -
át!persze attol függ,hogy a készitője,hogyan alkotta,és skinezte! -
Ben66 #4999 Ezen fent van mindkettő,akinek kell.
http://shop.pcdome.hu/katalogus/105/szimulator_pc -
Hali!
I3d-ben lévő modelt is át tudsz skinelni? -
egy kedves Barátomnak készitettem el:) -
Üdv! 576 ból most nincs postaköltség!
Én tegnap kaptam kézhez 2 db-ot..... 4000ért -
és mennyi esély van rá hogy ugyanott laktok? :D -
gyurgyó 1975 #4994 bocsi de épp tegnap viltam tescoban és 8-9 db volt
-
egyettértek nemigaz hogy nembírjátok megvenni énmajd rendelem meg mert a tecoban már nincs -
Az érdekes mivel a Crackelt nem megy multiba, viszont a rendes meg mindig kéri a CD-t. de ha mégis megy akkor örülj hogy spóroltál 2 ezret... -
Köszönöm!
gogabi79 én is hallottam arról a maprol de nem tudok róla semmit :/ -
énis hallotam vagyis én hallottam olyan maprról vallahonnan de szerintem nem készült el -
Üdv mindenkinek! Egy kérdésem lenne!. Mezőfalva létezik e a ls mapban?.készitett e valaki olyan nevű mapot?.nem tudjátok.