24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Azt is meg tudod mondani hogyan? -
zetorkapitány #5068 Üdv. Landwirtschafts Simulatornak tudnátok olyan oldalt ahonnan le lehet szedni crackjét? Köszi! -
holnap még majd keresni fogok utána ez ügyben! -
ezt még Zorba3333 irta!
A DLC egy külön megvásárolható kiegészítő csomag.
Eddig két verzió jelent meg DLC Pack 1, és DLC Pack 2 néven.
Valószínű, hogy olyan módot töltöttél le, amely működéséhez kellenek az előbb említett kiegészítőben lévő eszközök, vagy gépek.
Továbbá vannak olyan térképek is, amelyek működésének alapfeltétele valamelyik DLC pack megléte, mert arra épül rá a mód.
A DLC pakkokról részletesen itt tájékozódhatsz:
DLC pakk -
ép utána nézek -
azt hiszem fel,de hogy jolesz e az eredmény azt nemtudom -
Binke1 #5063 Hali! Akkor senki nem tud erről a DLC 2-ről semmit? Ez is csak pénzcsalás vagy akkor mi lehet?Megvettem telepítettem és semmi .Nincs meg senkinek?Mondjon már valaki valamit róla! -
Cereke #5062 Sziasztok
1 kérésem lenne ha megoldható valaki betudna linkelni egy mapot amit lehet sokáig játszani mert az eredeti mappot már unom kissé jöhetnek moddok is hozzá ha van.
Előre is ezer köszönöt. -
Burgonya Mod
potato.zip
ezen az oldalon találtam rá
http://www.ls-novinky.cz/Mody.html -
mtz 82 zts #5060 Olyan pekket nem tudsz véletlen aminek a segítségéval olyan mappon is tudok majd burgonyát termelni amin egyébként nincs burgonya? -
ez amit mondtam csak egy tip,nem tudom annak mia célszolgálata -
mtz 82 zts #5058 De ha burgonyát akarok termelni mert én farmland mappon játszom és ott nincs vetőmag hogy azt hogy lehet bele rakni? -
Megnéztem a giantsban amit kérdeztél a potkocsi alatti szerkentyü az valami felszedő masinak.lehet hogy burgonya szedő vagy más -
mtz 82 zts #5056 http://www.youtube.com/watch?v=_gMV_pFH0Rw&feature=related
Ez melyik map? -
mtz 82 zts #5055 http://www.ls2011-mods.com/2011/03/30/polskie-wykopki-modpack/
Azt szeretném megkérdezni hogy a képen az mtz mellett a pótkocsi alatt a traktor után felvan akasztva az mi? -
Letöltése:
HW60.11 bálás -
Helló! Azt szeretném kéredzni hogy fel lehet.e nagyítani pl. egy traktort? Konkrétan a Kirovets K700 amivel gond van. Kisebb mint a legkisebb Fendt. Piszok zavaró. -
Binke1 #5052 Hali! Tuda nekem valaki segíteni, hogy mit csináljak a DLC 2-vel? Megvettem és azt írja telepítve van és csak nem akarja egyes térképeket kezelni, mert azt írja megkell vásárolni a DLC 2-őt. Esetleg talán kellene megvenni az 1-et vagy hova kell húzni, hogy menjen a játék. Előre is köszönöm. -
Mentsd el, lépj ki, lépj vissza és nem lesz ott! :) -
rába245 #5049 hali. megvettem az ls11-et feltelepítettem és a pc el sem indítja.mi lehet a baj???a segítséget előre is köszi!!! -
nekem egy időután eltűnt -
Ezt hogy lehet eltüntetni?a keréknyomot mert akad miatta a játék :/
köszönöm a segítséget
Az új HW8011 légfékes potkocsi húzta a csíkot és nemtudom hogyan tüntessem el :/
-
nem bonyolult ha tudod mit csinálsz, ha nem akkor pedig nagyon! :) Leírás nincs! -
Kösz! -
Sponnyabob #5044 Én is úgy csináltam. Egy másik traktorral nekimentem és visszafordítottam :D.
Egyébként ez az xml modósítás mennyire bonyolult? Van hozzá leírás, mert még nem csináltam ilyet. Illetve a gépek koszolódása hogy oldható meg? -
Ez előfordul, eladod és megveszed újra :) nekem pl a Brent avalanche átrakó szokott mindig fejre állni, annak általában neki kell mennem trakival hogy vissza álljon a kerekére.
a bálázóval kapcsolatban pedig:
megoldható, itt egy Lexion 580 után van akasztva egy Claas Quadrant 3200.
annyi hogy az xml-t kell szerkeszteni. és nem árt olyan bálázót választani ami be is ér a vontatási ponthoz. -
Letöltése:
hw8011Legfekes.zip -
John Deere 3765 vontatott Silózó
Letöltése:
John Deere 3765 Vontatott Silózó
Ensiladeira_JF92Z10.zip -
Sponnyabob #5040 Én is pont ezt akartam kérni. A #4964 hsz-ben lévő kombájn és hozzá a bálázó nevét meg tudnátok-e adni vagy egy linket hozzá? Vagy esetleg a #5038-as hszben lévő kombájnhoz van-e működő bálázó? -
Segítséget kérek!
Tudna valaki egy olyan kombájn linket küldeni amihez kapcsolni lehet bálázót és jól működik? -
Sponnyabob #5038 Sziasztok!
Ma vettem egy kombájnt, de kicsit érdekesen érkezett meg. :D
-
Valaki tudna nekem linkelni ilyen silózót traktor után?
Csak ne ugyan ezt mert ez nem müxik:/
Köszönöm szépen!
-
Helló mindenkinek! Azt szeretném kérdezni hogy mit kell csinálni a farönkökkel ahoz hogy egy idő után visszakerüljenek a helyükre miután összeszedtem? -
Letölthető:
hw6011multi1.zip
Letölthető:
hw8011Legfekes.zip -
Csak 1 föld van benne nekem meg nem ilyen kel nekem kel gabona is bele nemcsak siló:D -
belorusz #5033 http://hotfile.com/dl/119566875/6955a6a/SiloMap_open_me_mods.rar.html
silo map. -
Esetleg valaki tud olyan mapot ami ||nem nagy|| és silózni alkalmas map:D
(Magas zöld kukorica,jó silótároló,sorba vannak a kukoricák)
Köszönöm! -
Köszi! -
belorusz #5030 szia házigazda lehetne kérésem hozzád???? -
USA_map_v3.zip