24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Csak sikerült:D -
Ez az IFA W50 ez minden oldalra tud billenteni!Jobbra,balra és hátra!Ls 2011 be jó!mükszik!
letöltése:
IFA W50LA -
1 Van egy olyan gomb hogy válasz erre:D 2 aszt nem töltödtem le hanem az a mező pack-ból származik -
mtz 82 zts #5323 dávid 001:Amiket belinkeltél a mappodról képeket azokon volt egy zetor 16245 is ha jól tudom meg tudnád nekem mondani hogy azt honnan töltöted le? -
van a 2009-hez is egy tsz map v3 de van a 2011-is de szerintem nézz belle ha 2011 van megg mert azon bellül van még 2 tömöríttett mappa és az kell hozzá jah és azértis ki ír hoba üzenetett mert ki lett cserélve a maps adatai és általába aszt cd-ről inditsa ell de ha be mountolod akkor onnan foglya szoval szerintem ez a hiba remélem megértedted -
Egyellőre sehonnan de a Demo maps az várhatólag Kedd-en kiadom és a a bel linkelt oldalon lesz:D -
eredeti a játékod? mert ha igen akkor a total commander C meghajtó my games ls11 mod mappába kell rakni a térképet -
Ha úgy érted, hogy a 2009-es, vagy 2011-es, akkor azt mondom, az utóbbi! LS 2011-es map letöltések között találtam, de nem működik sajnos.... :( -
szia!Melyik fs van meg neked? -
Hello mindenkinek!
TSZ Map V3-at hogy lehet működésre bírni? Vagy egyáltalán hogy kell telepíteni, mert én a maps nevű mappát felcseréltem a játékban lévő eredetivel, és kidob hibaüzivel... Vagy kellene hozzá patch? Légyszi, ha tudtok, segítsetek.... :) -
Ben66 #5316 Helló.
Tud valaki olyan oldalt ahonnan nem rarban lévő módokat lehet letölteni??
-
gsxrniki #5315 dávid 001 honnan lehet letölteni Jánoshalma mappot? -
Ben66 #5314 oké,kösz -
Giants Editor kell hozzá!.Azt a feltelepített ls játékodnak a mappájának az anyagában a sdk mappában megtalálod. -
Ben66 #5312 milyen program kell ahhoz hogy én is csinálhassak mapot???? -
még fog majd bövülni,szép lassan! -
kiscékus #5310 Szép lesz! -
Ok bocsesz:) -
Jelen pillanatban itt tartok a mapommal még:)
itt lehet a terményt el adni
-
Na végre törölték a hsz-edet! -
Amit meg nézték az üziket a moderátorok és Máté97 et letiltják,törölni fogom üzijeit!.Legyetek türelemmel! -
Szükséges intézkedést megtettem! Nos kedves Máté97,nemsoká ismét hüvösön leszel egy idöre! -
rokshow #5293 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni ha a belinkelt traktorokat, munkagépeket letöltöm, akkor egyedül karrier módban lehet-e őket használni???? Vagy csak multiban??? Köszi, hali! -
FIGYELEM!!!!! A JánoshalmabyDavid001-maps demója lehet hogy kiadásra kerül!csak ellőte a fórumozókat megkérdezem hogy nektek szükségetek van e a mapsra vagy a képeire hogy hogyan néz ki és utána döntötök. A demo premier videó ezen az odalon lesz Jánoshalma maps link -
őszintén megmondom ez a vidi nem sokat árul el hogy mirről is van szó vagyis nekkem nem sikerült rájönni de azért vegyél fel msn-re mert van egy pár kérdésem [email protected] -
parancsolj.
amúgy kimásolod a linket youtube-bol, es amikor ide irod a hsz-t akkor ottvan hogy video beszúrás, oda bemásolod és voálá! :D -
Jól van már na. Valahol el kell kezdeni. De ha annyira okos vagy akkor a rákattitos féle linkelést hogy kell? Ahogy a letöltéseket szokták! -
Agro-Zrt Team
<iframe width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/SoD8g8Uw0RA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> -
Munkások kiszálítása a telepre:P -
A JánoshalmabyDavid001 mapon lehet napraforgót szedni és fár szép textúrával van el látva
-
lassan,de biztosan! -
jó munkát -
na én csinálgatom tovább a mapomat!.majd be nézek! -
Akkor jó:D -
Semmi gond!majd meg nézem énis:)
-
Gab bocsi a videóért :D de muszály berakni mert nekkem nagyon teszik és ebböl neyrtem ötleteket a maphoz remélem nekedis fog sikerülni:) -
Ben66 #5275 ok,az is kb 2000be kerül majd?? -
Ezt a mázsát hogyan kel aktiválni?
Mert berakom a modsba megveszem de nemtudom hova rakja..xD
Segíts köszi!
-
Jelenleg itt tartok a mapommal!.Neve még nincs,de majd a vége felé kitalálom a map nevit!.
-
bocs az egymáskövető képek miadt:S