24056
  • dávid 001
    Jah jah elhiszem azért küld a képet és ha nemtudom szét terjesztem
  • talloli
    Meg fogom próbálni. Elkeserítő, hogy hiába kezdek új játékot, egyszer csak elérek ehhez a ponthoz. A gépem jó, a játék eredeti. Jó lenne valami megoldás!
  • dávid 001
    figyi mikkor kiírja a hiba üzenettett akkor egyből nyomd meg az f12-után lévő print scrn sysrq gombott utána másold be paintba és tedd fel sg-re és hátha megdugyuk oldani:D
  • talloli
    Mint írtam előzőleg: Elindítom a játékot, kiválasztom a legutóbbi mentést. Elkezd töltődni a játék majd egy idő után fekete képernyő és semmi. Ez kb akkor jön elő amikor a "kezdés" gombra kellene kattintani. Csak az Enter billentyűre reagál. Akkor kilép. Egy pillanatra látok egy hibaüzenetet, de olyan gyorsan bezáródik, hogy képtelen vagyok elolvasni. Talán:"Bad_Allocation..."?
  • dávid 001
    hmm.. pedig kéne mennie1 mond ell nekkem léci hogy pontossan mit is csinál?
  • talloli
    P6000, DualCore 2100; 4GB DDR3 memória; ART HD5470 512 Video
    Eddig ment rendesen, csak most, hogy "fejlődik" a gazdaság szórakozik velem.
  • dávid 001
    Képzeljétek el hogy egy mtz82-es bele csúszott este a sáncba és még mostis mentik rakodóval mert eltünt a vízben
  • dávid 001
    Mekkora a géped?
  • talloli
    Tapasztaltabb játékostársaimtól szeretnék segítséget kérni!
    Miért van az, illetve mi a megoldás arra, hogy egy elmentett játék betöltése végén a gép fekete képernyővel kifagy. A hibaüzenetet nem látom, mert csak az Enter billentyűre reagál, amivel bezárja a játékot.
    Bosszantó a dolog, mert így esélyem sincs elmenteni és folytatni a játékot. Mindíg meg nem tudok újat kezdeni.
    A segítséget előre is köszönöm!
  • dávid 001
    HA úgyéreszted hogy bunko vagyok akkor bocs csak mondom hogy mire számíts mert engem is nagyon leoltottak ezmiadt
  • dávid 001
    Még azis zavarja őket-.-" na mind1 :D lényeg az nemtudom csak mondom ne álj eléjük ien kérdésel mert majd lebasznak csak figyelmesztetlek
  • kitt2000
    Nem kértem csak kérdeztem hogy áll!
    Talán aszt szabad!
  • dávid 001
    Ne itt kérdezd és egy jó tancsá ne érdeklőgy mert megmonták ha sokan foglyák kéregetni ki se adják szoval várjál majd kilesz idővel
  • kitt2000
    Tiszalúc map mikorra várható!
  • dávid 001
    Értem, jobbulást
  • gogabi79
    semmi gond!Most pár napig ritkán leszek itt,mert be lázasodtam,és nagyon nincs hangulatom semmihez!.De azért ha lesz valami segitek,vagy bármi más
  • dávid 001
    jolvan én csak belinkeltem nekem pl megvan
  • Hunter of Deer
    Ez csak annak kell akinek megvan a Mezőgépek kieg.
  • Ben66
    Köszi a segítséget:):D
  • dávid 001
    Mezőgép skin pack
  • dávid 001
    Jánoshalma mapról Bocs gabi a 2 hsz-ért
  • dávid 001
    http://mezotsz.5mp.eu/web.php?a=mezotsz&o=7CbJ_yvBHs alakul az oldal a mapomrol ha érdekel valakit akkor itt majd talál informácíót
  • dávid 001
    vagy ez
  • dávid 001
    Lehet az hogy a zip csomagban töb dolog is van csomagolva nézd meg vagy egyszerúen rar a csomag nekem ez szokodt lenni
  • tamás98
    Mert lehet hogy nem az LS11-hez vannak,vagy rosszul raktad be.
  • Ben66
    Helló.
    Miért van az hogy amiket letöltöttem,és beraktam a mods mappába azok közül csak 2 van bent a játékban??
  • tamás98
    Bocs elrontottam.Már régóta nem szedek le semmilyen modot,bővel elég az a 2 giga ami rajta van a pendrive-on.
  • Chris von Bone
    persze mindezt pont fordítva: a zip fájlokat másolod a mods-ba és a rar-ban vannak zip-ek...
  • tamás98
    De azért azt ne mond hogy 1hsz-ben nem lett volna jobb berakni a képeket.
  • mtz 82 zts
    De bocs
  • gogabi79
    mindenki hogy tesz fel képet ahogy akarja,nincs semmihezsem kötve.én meg engedem
  • tamás98
    1 hsz-be nem lehetett volna rakni??
  • mtz 82 zts
  • mtz 82 zts
  • mtz 82 zts
    Hoztam pár képet:
  • tamás98
    Magyarra lefordítva:Az LS11-nek ki fog jönni egy platina változata,úgy mint a 09-nél a gold edition,és azt kérdezi hogy az is 2000-be fog-e majd kerülni.

Meg olyan oldalt keres ahonnan nem rar-ban vannak a modok.

Ben66:Olyan oldalt nemfogsz találni,mert mindenhol vagy .zip-ben,vagy .rar-ban vannak a modok.A .rar formátumúkat kicsomagolás nélkül beteszed a Dokumentumok->My Games->LS11->mods mappába.A .zip kiterjesztésű fájlokban általában 2 vagy 2-nél több mod van amik ugyanúgy .rar formátumban vannak.Azokat is ugyanúgy a Dokumnetumok->My Games->LS11->mods mappába kell betenni,majd a játékban a "Mods" fülön belül megtalálod.
  • gogabi79
    ??
  • Ben66
    Jó reggelt SG Fórumozók.
    a platina ls 2011 is 2000-be kerül majd???

Ja és tudtok olyan oldalt ahol nem rar-n tölti le a módokat???
    Előre is köszi
  • akos25
    Köszi szépen a segítséged, de nem igazán vágom az ilyen dolgokat, ezért ha megkérhetnélek, pm-ben kicsit kifejtenéd ezt nekem bővebben, sajnos nem vagyok otthon ebben a mountolós témában.... :(
  • dávid 001
    Na jóészakát sg-fórumozók