24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Akkor jó:D -
Helló mindenkinek! Nagyon szeretném felvenni olyan emberekkel a kapcsolatot,akik értenek a moddoláshoz. Bele kellene nyúlni egy gépbe. Szinte már majdnem tökéletes,csak egy piszkosul bosszantó hibája van. Eke,tárcsa,stb. ha rá van akasztva nem emeli fel teljesen. Én is megcsinálnám (nem lustaság miatt kérek segítséget)de sajnos nem értek hozzá. Ő lenne az:
John Deere 7930 v5
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni nekem! Köszönöm!
-
Köszönöm a segítséget még egyszer mindenkinek! Tegnap sikerült megoldani a memória túlcsordulás hibát, így folytatni tudom a fellendülőben lévő gazdálkodást. 
-
Jakab66 #5406 jánoshalmi vagyok, szóval kifejezetten várom :D -
Jolvan azért köszi -
Úgy tudom hogy nincs. -
Értem és nincs olyan simerősöd? -
New map by AdyBoys
i3d:14.5mb
1 bga telep,2 leadóhely
MP kompatibilis
Letöltés/Download -
Semmi ilyesmit nemtudok.Játékba berakom a kiadott modokat utána meg csak képeket csinálok,néha-néha,ha van kedvem. -
Aha figyi te tudsz moddelezni? vagy vidit szerkeszteni? -
Tegnap óta nemvolt msn-en,szerintem mindneki ugyanazt tudja amit tegnap este leírt,hogy pár napig nemlesz,mert belázasodott. -
Gabiról tud valaki valamit? -
bakter985 #5397 hi.
valakinek shader modell 2.o?
please nem találok sehol használható verziót. -
Ez elő fordul. A játék készítői az Op-rendszert okolják, az Op rendszer a játékot. A lényeg, hogy ilynkor ha 2Gb memóriánál több van a gépedben, akkor a játék szeretne többet használni mint 2 Gb viszont az Op rendszer nem engedi, ennek az eredménye a hibaüzenet. Erről a linkről le tölthető a program, ha ez sem megy nem tudok mit tenni, rosszak a netbeállításaid, ha sikerül akkor modhoszteren keress rá a Bad Allocation-ra vagy holnap elmondom mit kell csinálni. Most viszont mentem dolgozni.... -
Eddig minden probléma mentesen ment. Ha új játékot kezdek azzal sincs gondom. Pl.: Szombaton egész nap játszottam a játékkal. Másnap amikor be akartam tölteni a játékállást, jött a fekete képernyő. -
JAH
na mostmár mind1 majd gabi kitörli :D
-
csak azt tudnám, ha ezt nem bírod leszedni, akkor mást hogy töltesz le... -
csak egy cseppet! 

-
De leégedtem magam pff..-.-" -
De ciki :D 
-

-
ez a skype címe, te....... :D :D :D :D -
mit nem tudtok? -
Nemtudom mit jelent némezes vagyok és én iennel nem találkozttam
-
:S nézd meg hogy nem vírusos e a géped vagy van e elég helyed mert ha ajátékot nem menti el akkor ez a hiba ennél is -
Szétverem a gépemet!!!! Letölteni nem tudom. Amit átküldtél, hibásnak írja!
-
Nincs mit ha bármi bajod van gyere és segítünk amibe tudunk -
Nagyon jó arcok Vagytok! Köszönöm a segítséget! -
elvan -
Hát akkor nics miről beszélni
-
Én meg tudom hogy jó, mert én toltam fel... -
Jelszót elírta szerintem mert nekkem lejött -
vegyél fel msn-re és átküldöm [email protected] -
Akkor nem tudom mit csináltál, de a freakshare letöltés tökéletesen működik..
http://freakshare.com/files/gtoy77zr/Bad_Allocation.zip.html -
Én töltöm le szoval? -
[IMG] [/IMG]
Elkaptam a képet!
Sajnos a javasolt javításhoz a file-t nem tudom letölteni! A file hibás! Ha esetleg megvan valakinek.... -
Hülyeség! Alap gépekkel is csinálja, mert nem a mod-ok okozzák elsősorban, hanem az animációk száma... -
bocs félre olvastalak -
Akkor engeteg géped van és a gép túl van terhelve-próbálj meg törölni a gépről meg agy el gépekett -
Memória túlcsordulás! A játék tipikus hibája. Megoldás:itt.
[/IMG]