24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Deszka #5454 helo hogyan lehet beteni egy ruski tsz modot vagy mapot beteni??és honan tudom letölteni rendesen mer eddig minden honan megprobáltam de nem tudtam letölteni!!!!kösz -
Deszka #5453 helo létszi mondjátok már meg hogy holl a mods map mert én nem találom sehol!!!elöre is köszi!! -
kisvory #5452 és tudnál adni linket? köszi:D -
ezekkel a potokkal kivánok az itt jelenlevő sg forumozoknak további szép délutánt és estét!.Mostmár leszek folyamatosan! -
2X HW60.11 SILÓS FELÉPÍTMÉNNY
Letöltése:
HW60.11 SILÓS FELÉPÍTMÉNNY -
A jánoshalma maps késni fog! -
Nem a növekedés nem áll le a silózni is csak akkor tudsz ha beérik a kukorica -
Tudok -
kisvory #5446 Hello!!
Valaki tud váltós MTZ-t ?? köszi előre is :D -
Tökéletesen megcsináltad gratulálok cimbora:D szeetném veled fel venni a kapcsolatot [email protected] msn kérlek vegyél fel -
kiscékus #5444 Ime az uj gép
Oldaéról is lehet csodálni!!
Ime a munkában nekifogtam egy kicsit vágni a kukoricát de elég zöld de azért be fejeztük!!
-
És ilyenkor a termények növekedésével mi van? Azok is megállnak?
Apropó! Mikor lehet silónak betakarítani a kukoricát? Mi van azzal a terménnyel amit magár hagyok? Meddig aratható le? -
Én leállított idővel játszom napos időben kezdem a játékot 11 óra körül elmentem a játékot és leállítom az időt nincs eső nincs éjszaka -
Hogyan kapcsolható ki az eső?
-Ismételten látogass el ide: C:\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2009
Nyisd meg a savegames.xml-t, nyomj CTRL+F-et és írd be: timeUntilNextRain. Az itt található számot írd át mondjuk 99999999999999999-re. Ezt követően ugyancsak CTRL+F után írd be: timeUntilRainAfterNext. Ezt is írd át hasonlóan nagy számra. Ismételten CTRL+F-et nyomsz, beírod, hogy: nextRainDuration. Ezt az értéket átírod vmi kis számra, például 0.001.
Ezennel az eső" megszűnt" létezni a játékban.
Hogyan "állíthatom meg" az időt (A "hogyan kapcsolható ki az éjszaka" egyfajta alternatívája.)
-Ahhoz, hogy az időd megállítsuk, a savegames.xml-be kell egy kicsit belekontárkodnunk.
Tehát megnyitjuk a savegames.xml-t (ami itt található: C:\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2009) pölö jegyzettömbbel, és rákeresünk erre: Az "X" itt egy szám, ami megmutatja, h mennyivel telik gyorsabban az idő (1x [valós idő], 4x, 16x, 32x, 60x).
Tehát ahhoz, h megállítsuk az időt, csupán ezt a számot kell rendkívüli módon lecsökkentenünk.
Például: settings timescale="0.000001" -
igen kilehet, mindent úgy kell csinálni ahogy a 09 be is csináltad de az eredeti map ot ne piszkáld /árnyék kikapcsolás/ -
Jolvan próba szerencse -
jozsy barat #5438 Értem, azért kösz! Majd akkor kísérletezgetek, hátha összejön valami! Üdv! -
Elvileg ki lehet kapcso,ni tudomásom szerint de nemtudom pontossan hol kel aktiválni sikerült hogy úgy kezdjek hogy vihar van de kikapcsolásra még nem jöttem rá -
jozsy barat #5436 Üdv mindenkinek! Olyan kérdésem lenne hogy ki lehet-e kapcsolni az esőt? Giants Editorral meglehet-e azt csinálni mint a 2009-ben, hogy az árnyékot kikapcsolni hogy kevesebbet zabálja a memot? A segítséget előre is köszönöm aki tud, írhattok priviben is! Üdv! -
utóirat vigyázni majd a földeken:D -
A mapon lesz egy meglepi:) -
Czobor.u.102 -
Jakab66 #5432 Bálvány utca. És te? -
Jóét fórumozók!
-
Nem neked szar az sg:S -
Készül a videó a JánoshalamByDávid001 demo mapsról -
videókarid kicsi... :) -
multizni nem akarok :D ha az aláírásban szereplő gép elviszi akkor jöhet :D
bár tény hogy szar a graf motorja a játéknak. -
végülis jah de olyant úgyse talál mert azok általában vip cuccok -
egy HD-s text mérete is nagyobb 8,2 MB-nél :) -
SZerintem a normális text amire ő gondolt az a talaaj kukorica stb.. -
egy normális, jól textúrázott BGA mérte nagyobb mint a mezőgépmap mérete... Szóval nem kérsz te lehetetlent? :) -
AZ én mapsom tény az hogy nagy de a tsz map v3-tól kb 20-30 megával nagyobb de vann benne tej mod bga 2-is bábolna bála leadó tankoló álomások tágya híg szerves meg ienek -
Ien kicsi-ben nincs szoval:S -
Én is keresek valami jó kis mapot. kb akkora legyen mint a Mezőgép map vagy egy picivel nagyobb, és ha lehet legyen rajta bga és báleadó meg az ilyen alap dolgok, jah és a lényeg hogy szép textúrák legyenek :P tudom sokat kérek de hátha tudtok valami jót. -
Amúgy léteznek VIP mapok (mint pl az enyém is), amiken ez megoldott, de nem fogják kiadni, mert gépigényesek, és nem hiányzik senkinek a siránkozás, hogy akad... -
Ott a pont! -
Hehe! Sok szerencsét hozzá! Mapkészítők előszeretettel dolgoznak gyatra modellekkel, "mert nem akarják, hogy túl nagy legyen a méret". Így ez van, a PDA mapokat meg rendszeresen vagy meg sem csinálják, vagy tiszta pixeles (még a fizetősökön is) -
bocs rikcsonak menne -
Tess