24061
  • Deszka
    helo hogyan lehet beteni egy ruski tsz modot vagy mapot beteni??és honan tudom letölteni rendesen mer eddig minden honan megprobáltam de nem tudtam letölteni!!!!kösz
  • Deszka
    helo létszi mondjátok már meg hogy holl a mods map mert én nem találom sehol!!!elöre is köszi!!
  • kisvory
    és tudnál adni linket? köszi:D
  • gogabi79
    ezekkel a potokkal kivánok az itt jelenlevő sg forumozoknak további szép délutánt és estét!.Mostmár leszek folyamatosan!
  • gogabi79
    2X HW60.11 SILÓS FELÉPÍTMÉNNY

Letöltése:
    HW60.11 SILÓS FELÉPÍTMÉNNY
  • dávid 001
    A jánoshalma maps késni fog!
  • marko37
    Nem a növekedés nem áll le a silózni is csak akkor tudsz ha beérik a kukorica
  • dávid 001
    Tudok
  • kisvory
    Hello!!
    Valaki tud váltós MTZ-t ?? köszi előre is :D
  • dávid 001
    Tökéletesen megcsináltad gratulálok cimbora:D szeetném veled fel venni a kapcsolatot [email protected] msn kérlek vegyél fel
  • kiscékus
    Ime az uj gép

Oldaéról is lehet csodálni!!

Ime a munkában nekifogtam egy kicsit vágni a kukoricát de elég zöld de azért be fejeztük!!
  • talloli
    És ilyenkor a termények növekedésével mi van? Azok is megállnak?
    Apropó! Mikor lehet silónak betakarítani a kukoricát? Mi van azzal a terménnyel amit magár hagyok? Meddig aratható le?
  • marko37
    Én leállított idővel játszom napos időben kezdem a játékot 11 óra körül elmentem a játékot és leállítom az időt nincs eső nincs éjszaka
  • marko37

Hogyan kapcsolható ki az eső?
    -Ismételten látogass el ide: C:\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2009
    Nyisd meg a savegames.xml-t, nyomj CTRL+F-et és írd be: timeUntilNextRain. Az itt található számot írd át mondjuk 99999999999999999-re. Ezt követően ugyancsak CTRL+F után írd be: timeUntilRainAfterNext. Ezt is írd át hasonlóan nagy számra. Ismételten CTRL+F-et nyomsz, beírod, hogy: nextRainDuration. Ezt az értéket átírod vmi kis számra, például 0.001.
    Ezennel az eső" megszűnt" létezni a játékban.

Hogyan "állíthatom meg" az időt (A "hogyan kapcsolható ki az éjszaka" egyfajta alternatívája.)
    -Ahhoz, hogy az időd megállítsuk, a savegames.xml-be kell egy kicsit belekontárkodnunk.
    Tehát megnyitjuk a savegames.xml-t (ami itt található: C:\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2009) pölö jegyzettömbbel, és rákeresünk erre: Az "X" itt egy szám, ami megmutatja, h mennyivel telik gyorsabban az idő (1x [valós idő], 4x, 16x, 32x, 60x).
    Tehát ahhoz, h megállítsuk az időt, csupán ezt a számot kell rendkívüli módon lecsökkentenünk.
    Például: settings timescale="0.000001"
  • marko37
    igen kilehet, mindent úgy kell csinálni ahogy a 09 be is csináltad de az eredeti map ot ne piszkáld /árnyék kikapcsolás/
  • dávid 001
    Jolvan próba szerencse
  • jozsy barat
    Értem, azért kösz! Majd akkor kísérletezgetek, hátha összejön valami! Üdv!
  • dávid 001
    Elvileg ki lehet kapcso,ni tudomásom szerint de nemtudom pontossan hol kel aktiválni sikerült hogy úgy kezdjek hogy vihar van de kikapcsolásra még nem jöttem rá
  • jozsy barat
    Üdv mindenkinek! Olyan kérdésem lenne hogy ki lehet-e kapcsolni az esőt? Giants Editorral meglehet-e azt csinálni mint a 2009-ben, hogy az árnyékot kikapcsolni hogy kevesebbet zabálja a memot? A segítséget előre is köszönöm aki tud, írhattok priviben is! Üdv!
  • dávid 001
    utóirat vigyázni majd a földeken:D
  • dávid 001
    A mapon lesz egy meglepi:)
  • dávid 001
    Czobor.u.102
  • Jakab66
    Bálvány utca. És te?
  • dávid 001
    Jóét fórumozók!
  • dávid 001
    Nem neked szar az sg:S
  • dávid 001
    Készül a videó a JánoshalamByDávid001 demo mapsról
  • Chris von Bone
    videókarid kicsi... :)
  • Hunter of Deer
    multizni nem akarok :D ha az aláírásban szereplő gép elviszi akkor jöhet :D
    bár tény hogy szar a graf motorja a játéknak.
  • dávid 001
    végülis jah de olyant úgyse talál mert azok általában vip cuccok
  • Chris von Bone
    egy HD-s text mérete is nagyobb 8,2 MB-nél :)
  • dávid 001
    SZerintem a normális text amire ő gondolt az a talaaj kukorica stb..
  • Chris von Bone
    egy normális, jól textúrázott BGA mérte nagyobb mint a mezőgépmap mérete... Szóval nem kérsz te lehetetlent? :)
  • dávid 001
    AZ én mapsom tény az hogy nagy de a tsz map v3-tól kb 20-30 megával nagyobb de vann benne tej mod bga 2-is bábolna bála leadó tankoló álomások tágya híg szerves meg ienek
  • dávid 001
    Ien kicsi-ben nincs szoval:S
  • Hunter of Deer
    Én is keresek valami jó kis mapot. kb akkora legyen mint a Mezőgép map vagy egy picivel nagyobb, és ha lehet legyen rajta bga és báleadó meg az ilyen alap dolgok, jah és a lényeg hogy szép textúrák legyenek :P tudom sokat kérek de hátha tudtok valami jót.
  • Chris von Bone
    Amúgy léteznek VIP mapok (mint pl az enyém is), amiken ez megoldott, de nem fogják kiadni, mert gépigényesek, és nem hiányzik senkinek a siránkozás, hogy akad...
  • dávid 001
    Ott a pont!
  • Chris von Bone
    Hehe! Sok szerencsét hozzá! Mapkészítők előszeretettel dolgoznak gyatra modellekkel, "mert nem akarják, hogy túl nagy legyen a méret". Így ez van, a PDA mapokat meg rendszeresen vagy meg sem csinálják, vagy tiszta pixeles (még a fizetősökön is)
  • dávid 001
    bocs rikcsonak menne
  • dávid 001
    Tess