24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
rönkfa -
Valaki be tudná ezt nekem linkelni:
Lexion 580 + Claas Quadrant 3200 (csatolva egymáshoz)
Köszönöm! -
Traktor letöltése:
aExileMTZ8.zip -
kiscékus #5526 Pár kép az aratásról tölem:
Tránszportosok:
Kifele menet (zmaj)
És végül az uj traktor nem kérjétek mert vip de lehet sor kerül a megosztásra !PL irjatok privátot ha 5 embernek kelll akkor megosztom!!
-
köszönöm,szépen -
fák
-
Én tudok de majd holnap! -
Valaki tudna nekem adni egy fenyőfa objectumot?.texturásan persze! -
Letöltése:
B1000_by_Grisu118.rar -
Ennek a gépegyüttesnek a linkjét meg tudnád adni?:
Lexion 580 + Claas Quadrant 3200
Előre is köszönöm! -
kisvory #5519 Most kezdtem el 1 óra múlva elvileg kész :D (Házigazda) -
Nekem is müxik rendesen:) -
Nálam semmi baja.Bejön normálisan. -
nálam jó -
Nem jó a portál nálam egy ideje! Ezzel csak én vagyok így vagy vannak itt mások is? -
Skacok!el küldtem a linket a multihoz!Töltsétek le,ésha meg vagy szoljatok! -
Üdv!
Valaki belinkelné az USA mapot?:)
Köszönöm(Portálon halott a link) -
Ben66 #5512 ok,értem
Köszi -
leszeded azt a kamiont ami tetszik es ha keves fer a trailerbe akkor atirod a capacityt arra ami neked megfelel. -
belorusz #5510 szia házigazda multiba benne lennék énis.
üdv :belorusz -
Ben66 #5509 Jó reggelt mindenkinek 

Tudnátok ajánlani egy kamiont,amivel sok terményt lehet szállítani,és ha berakom a mods mappába akk egyből bent van a játékban???előre is köszi:D -
pl Lexion 580 + Claas Quadrant 3200
annnyi hogy vagy a balazonal vagy a kombajnnal at kell irni ezt a reszt hogy egyforma legyen: <attacherJoint index="6" jointType="trailer"/> -
Deszka #5507 oksa én bene vagyok!irj
-
Sponnyabob #5506 Hali!
Valaki tudna nekem linkelni egy olyan kambájnt és bálázót amit lehet együtt használni? Mert egyszerűen nem találok olyat amik össze illenének. Vagy túlságosan belóg a kombájn alá vagy egyáltalán nem is csatlakozik hozzá. Claas-ból vannak mert már láttam, de egyszerűen képtelen vagyok két egymáshoz illőt találni. Köszi! -
Jóhogy
-
birnád mi?:) -
Pálya és a gépek már felvannak,majd a linket el küldöm mindazoknak akik jelenkeznek a multira!
amint a létszám meg lesz kapjátok a letöltö linket majd!és aztán indul a multi! -
lehetne itt is egyeztetni
engem részben érdekelne, főleg a pálya meg a gépek, hogy honnét kéne leszedni, mert egyesével leszedegetni nincs sok kedvem a várakozási idő miatt
-
Igazi pénzért megyek 
-
Jó8 fórumozók!
-
Üdv!Kedvet kaptam a Multizáshoz!Embereket keresnék Class Lexion 550 gépekre,ifákra,és sokmás gépre!.
4-10 emberig lenne a csapat!.Aki akar jelezze PÜben!
Föld trágyázása,szántása,vetése stb.Pénzt kaptok minden termény leszálitásánál!.a többit megbeszéljük! -
Kérem terjeszétek a képeket -
JánoshalmaBYDavid001! Ezekből a képekből nem sok minden mutató meg majd a videón sokkal többet láttok a játék élményről REmélem a silót észre vedtétek meg a szőlő kertet a demo maps i3d-je 21,8 MB az ösz maps az 279 mg és olyan 80-90% között mozog ha így halladok kiadom a demo mapsot kedden egyelőre nemúgy néz ki mint a profi maps az egy hiba végedt amiért szaggatott a pályám és így kicsit vissza estem demár semi baja sincs.Remélem sok embernek el nyerte a tetszését.Ezzel a pályával egy régi falusi áletét szeretném bemutatni mikkor még a tsz üzemell NEM 100% jánoshalma de a főbb dolgokat megcsináltam a többi csak kitalácíó! További információ majd hétfőn várhato hogy kedden ki-e adom:bocs a sok képért
-
-
-
-
-
-
-
ehhez a maphoz kell leszedni + modokat hogy mukodjon rendesen?.