24056
  • gogabi79
    vegyél fel [email protected] és ott majd segitek abban
  • gogabi79
    Közlekedési utakban tudok segiteni neked.
  • Chris von Bone
    Ha elmondja valaki hogyan kell a mapon kölekedési utakat szerkeszteni, meg az i3d-t tömöríteni, akkor elmondom... (ha már mindenki így működik...)
  • gogabi79
    merthogy?
  • kiscékus
    Segitene valaki létszives fontos lenne!!!
  • Chris von Bone
    Majdnem, de nem egészen! :)
  • kiscékus
    Sziasztok mit kell micsálni hogy a kukoricának legyen sora hogy ne öszevisza legyen hanem szépen sorban köszönöm a segitséget!!!
  • dávid 001
    Nem arra mondtam :D hanem az eredeti vagyis a mezőgépest nemszabad nehogy valami felháborodás történyen szoval semmi gond nincs mert ezzek leggálisak szoval bocs ha férreértettél:D
  • gogabi79
    Nyugodj meg,semmi rosszat nem csináltál,és jol linkelted be a weimarokat is!.
  • zorba3333
    :)
    Erről meg voltam győződve:)

Én is meglestem a gépeket mielőtt belinkeltem, egyrészt az esetleges szerzői jogsértések elkerülése, másrészt a tisztességes közzététel végett!
  • gogabi79
    szoval ha ezta lightaddon dolgot be teszed mondjuk a potkocsinak az anyagához,és a leirásban követed,hogy ezt pl gép/pót.xml-be ->

<lightsaddon lightsStayOn="false">
    <light type="dirLeft" index="17" />
    <light type="dirRight" index="18" />
    <light type="brake" index="19" />
    </lightsaddon>
    --------------------------------------------------------------------
    modDesc.xml-be ->
    <l10n>
    <text name="BEL3LEFT">
    <de>Blinker links</de>
    <en>left turnlights</en>
    </text>
    <text name="BEL3RIGHT">
    <de>Blinker rechts</de>
    <en>right turnlights</en>
    </text>
    <text name="BEL3WARN">
    <de>Warnblinker</de>
    <en>hazard lights</en>
    </text>
    </l10n>

<specializations>
    <specialization name="beleuchtung" className="BEL3" filename="beleuchtungV3.lua"/>
    </specializations>

<vehicleTypes>
    <specialization name="beleuchtung" />
    </type>
    </vehicleTypes>

<inputBindings>
    <input name="BEL3LEFT" key1="KEY_KP_1" button="" />
    <input name="BEL3WARN" key1="KEY_KP_2" button="" />
    <input name="BEL3RIGHT" key1="KEY_KP_3" button="" />
    </inputBindings>

ezt pedig a másikba másolod,majd giants editorban,a fényeket a helyükre teszed,akkor jó.igen ám csak aza bibi,hogy igy az irányjelző texturája tök fehér lesz mentés után.mert még valahol át kellene irni,hogy jolegyen,de még énse tudtam megcsinálni
  • gogabi79
    Nyugalom!.Én azta sárga,és zöld wimart már elenöriztem,és semmi gond!.
  • zorba3333
    ENGEM?????
    Miért jelentene fel engem bárki is??
    Direkt leírtam, (#5723 hsz.)hogy nem az a gép van belinkelve, amit "mtz 82 zts" fórumozó társunk kért, vagyis nem a Mezőgép kiegészítőből való T174/2 gépről, hanem egy mindenki számára elérhető, teljes mértékben ingyenes fórumon megtalálható kiegészítőről van szó.

Katt a linkekre, és Te magad is láthatod :)

Gondolod, hogy belinkelek egy warez cuccot, majd utána kihangsúlyozom, hogy támogatom egy warezmentes oldal működését, ráadásul teszem ezt úgy, hogy közben egy olyan hsz-re is válaszolok, ami pont a legális működést favorizálja???? :)

Szerintem valamit félreérthettél, vagy nem úgy írtad le ahogy gondoltad, de kérlek gondold át az ilyen kijelentéseket, hogy feljelentenek valakit azért, mert segítségként belinkel egy teljesen legális, ráadásul ingyenes cuccot :)
  • boky84
    Na egyenlőre maradok nyugton
    én akárhogy próbálkozom betenni a gépekbe nem sikerül
    na mindegy ami nem megy azt nem szabad erőltetni
    azért köszönöm
  • dávid 001
    Ez annak köszönhető aki trágár módon beszél vagy valakit piszkál töröljük
  • dávid 001
    Nem azért mondtam hogy valami baj legyen hanem nehogy a mezőpack készítő-e(-ei) Mert nehogy véletlenül feljelentsenek téged
  • dávid 001
    Sziasztok:D a pályámon lett 1 apró változtatás ami anyi hogy lesz benne sárcsapás amit gogabi vett ki nekemm és újra texturázta :D köszönöm neki:D
  • boky84
    Végre egy kultúrált fóum
  • talloli
    Tud-e valaki segíteni?
    Az Őstermelő barátok v2 mappot használom. Nagyon jó kis pálya!
    Azonban nem találom, hogy az egyéb termények (répa, kukorica, napraforgó, stb.) hol lehet leadni? A malom nem fogadja, csak a saját silóm. Hova vigyem?
    A szerkesztőknek: A tejért miért én fizetek? Más pályákon szép suskát kapok érte! Itt meg....
  • Ben66
    Szép reggelt mindenkinek,Hortobágy mapot most töltöm:D:D
  • zorba3333
    Bár, nem a képen látható Weimar (eredeti nevén Fortschtritt T174/2)amit kértél, de talán tudod majd ezek közül valamelyiket használni :)

Ezen a linken egy rozsdás / sárga festésű gépet találsz, ami a valós gép 700kg-os emelési kapacitásra van beállítva.
    Weimar (sárga)

Itt pedig egy olajzöld gépet tudsz letölteni.
    Weimar (olajzöld)

Mindkét gép közös jellemzője, hogy bármilyen forgókapcsos csatlakozóval szerelt eszközt (kanál, villa stb) tudsz használni velük, így nem csak a csipegetőkanalat, bálavillát, rakodókanalat hanem egyéb eszközöket is alkalmazhatsz :)

#5715:
    Teljes mértékben egyetértek veled, és egyben maximálisan támogatom egy warezmentes oldal működtetését!
  • gogabi79
    Sziasztok!szépjóreggelt!Boky84 gondolom erre gondoltál?.
    LightAddon.avi
    LightAddon.zip

#5718 re vissza térve!Mezőgép pack lehet hogy fent van.és már sokan letöltötték,de azzal mi nem akarjuk az oldalunkat rontani,hogy engedjük,hogy ittis fent legyen!.Nem akarunk bajt belöle.Remélem meg érted
  • boky84
    Azután érdeklődnék hogy nincs e véletlenül valakinek a birtokában leírás és szükséges fájlok a féklámpa és irányjelző beépítéséhez bármilyen gépbe munka eszközbe vagy pótkocsiba?
  • boky84
    létezik egy leírás ami alapján sikerülhet megoldani ezt a problémát
    adok két linket ami sajnos egyik sem magyar de a google faordításban is a barátod
    remélem hasznát tudod venni
    link 1
    link 2
    ezeket töltsd le és elvileg elmagyarázza a probléma megoldását
  • boky84
    na utána néztem most
    leszedték mindkét oldalról
    akkor neked van igazad

elnézést
  • boky84
    Szép estét!

Kicsit javítanám hozzászólásod: mégpedig 2 külföldi oldalon is fennt van már a mezőgép pack valami főbalf...z által

Sőt a pro farm is megtalálható és letölthető(ehhez hála Istennek nincs termék aktivációs kulcs sehol a neten szóval meg kell venni)
  • kitt2000
    Van az a Bad allok hiba na azzal mit lehet kezdeni?
    Van egy program csak mit kell tenni hogy működjön!
    Hova kell tenni!
  • dávid 001
    Bocs:S
  • dávid 001
    Mezőgépes és nem hiszem hogy be foglya mert ha igen azonal töröljük szoval nem
  • mtz 82 zts
    Ezt a weimart be tudod nekem linkelni?
    Ha igen előre is köszi
  • kiscékus
    Sziasztok mit kellátirni,letölteni hogy a kukorica sorba legyen ne öszevisz hanem legyen sorrendbe ??köszönöm a segitséget!!!
  • talloli
    Keresd meg és töltsd le pl. ezt: Joskin30T Multiplane
    Ez mindent visz: termény, trágya...

Joskin 30
  • gogabi79

letöltése:
    Beton korlat
  • gsxrniki
    Azt szeretném meg kérdezni hogy ez a két map ugyan az e?
    Ezek lenének
    muddymap 2011 by Raptor83

muddymap 2011 v 1 by Raptor83 [mp]
  • gyurka666
  • dávid 001
    Gondollom a pórkocsi nincs arra megcsinálva
  • dávid 001
    Szép
  • béci00
    Szevasztok!Még új vagyok itt.A Sahok Map und ModPack.rar-t töltöttem le.Nagyon tetszik mert szinte minden zöldséget lehet termelni és eladni is,pl:répa,burgonya,borsó stb.Már több kombájnt is próbáltam.Azt szeretném kérdezni,hogy miért nem üríti ki a pótkocsira,sem menet közben,sem mikor már tele van.Dolgozó felvételével sem.Több fajta pótkocsit is próbáltam már.Lehet nem a megfelelőt??Vagy valamit nem vettem figyelembe??
  • gyurka666

• Ben66
    Helló.
    Silage grass map-1-el játszik valaki?????