24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
John Deere 6030 #6130 csak ez az egy mtz van benne. -
nem tudom mi a gond leeht nálad én letöltöttem és simán bemásoltam a mods a mppába és benne van esetleg nézd meg a store képét lehet hogy sok mtz-éd van bent és nem tűnik fel hogy bent van a traki.... -
John Deere 6030 #6128 mtz 572 nem teszibele nekem valamié a játékba. -
miért mi a gond?:O num enterrel indul el a gép nálam legalább is bár attól függ melyik Mtz-ről beszélsz? -
John Deere 6030 #6126 gyurka666 nem jo az a mtz amit teszteltél tudnál segiteni kösszi előre is. -
jah az szeretne lenni de valamiért nem igazán lehet rá feltenni még a bálákat...(mármint a játékban lévőre gondolok:):)de lassan alakulgat... -
Kösz! -
Hamster?
Nyáron hordtam ilyesmi pottal a körbálát szerencsére nem sokat..xD
Poton jobb első defekt.(aznap 2dúrdefekt volt..)
-
regizni kell és mehet a letöltés:) -
LIKE XD
Melyik oldalt találtad?:) -
Sziasztok! Valaki tudna linkelni IH 6.2-es tárcsát képpel? Rába után kéne:D -
Nyisd meg a CareerSavegamet.Keresd meg azta sort hogy MONEY"xxxxxxx".(Az X helyett nyilván számok állnak.És ird át,de ne legyen nagyobb mint pl 1 999 999.mensd el save as mentéssel.és aztán go a game -
bocsi hogy ilyen aktív vagyok de ha jó dolgokat láttok másik oldalakon szeretem megosztani másokkal is íme ezt találtam:
Letöltés -
kobi14 #6117 kedvencek:
-
Deszka #6116 helo ojan kérdés!!lovét hogyan lehet beirni hogy töblegyen??kösz
-
nah meg is volt a teszt:)
-
nono28 #6114 köszi -
köszi -
hát igen ahogy hallottam nem egy könnyű dolog srciptet írni...sajnos
-
kobi14 #6111 Lehet a scriptel van a baj akkor viszont ujj kell neki az meg a script irás nem minden embernek megy. -
Most találtam hátha kell valakinek infóm nincs még róla nem volt időm kipróbálni ...:(
Letöltés -
ahogy gondolod de a pm az biztibb volna majd eldöntöm hogy kinek szeretném oda adni és kinek nem:):)köszi még egyszer a gyors segítséget viszont látom értesz te ezekhez átraktam egy ih ekét a 11-be és semmilyen gombra nem reagál mit lehet ilyenkor tenni? -
kobi14 #6108
linket ide vagy pm? -
pm ment:)
ezt meg csak úgy átraktam a Tsz féling miatt:)
-
kobi14 #6106 linket dobsz rola megcsinálom -
köszönöm -
tessék innen tudod őket leszedni :):)
1. képen lévő traki
2. képen lévő traki
Használd őket egészséggel
-
és egy kérdés ,i tévő legyek ha 09-ből átrakott pótkocsi billentésnél a plató összezsugorodik?
Előre is köszi havalakinek van valami ötlete erre természetesen ha érdekel valakit a pótkocsi ami a képen látható és meg lesz oldva ez a probléma vele akkor megosztásra kerülhet...
Caliph utána nézek hátha találok valamit róluk.... -
egy kék 82 es mtz-t vki meg tudna osztani? ls oldalon nem mennek a linkek sajna.
ez a 2 érdekelne:
-
lesz mivel hordani a bálákat ha minden jól megy:):)
-
-
ez a topik ezért van segítségkérés,módmegosztás stb.. szerintem -
Ezt nem lehetne chat-en megbeszélni? -
És még azt szeretném megkérdezni hogy traktoroknál hogy lehet az megoldani hogy az első tengely mozogjon mint pl a mezőgépes trakikba -
Várjuk legalábbis én várom -
azt gondolom hogy te is értesz hozzá ... nem vettem zokon én is csak másoltam::)nah de megyek is picit játszok aztán jönnek majd a képek ha minden jól fog menni
-
És azt hogy lehet megoldani hogy a hidraulika ne mozogjon?
-
kobi14 #6093 A hidraulika cuccai figyelik a Rába elejét, és ilyenkor ha megdől az eleje,azt a hidraulika is követni fogja ez a rész lemaradt.én is tudok ezt azt nyugi nem kötekedésből írtam az előbb csak hogy ne érje meglepetés. -
figyu ez engem már nem érdekel én nem értek ehhez én csak bemásoltam... surci írta le ezt a megoldást és ő gondolom azért tud már valamit.... -
kobi14 #6091 Csak sajnos a hidraulika is mozogni fog.