24061
  • allock #6170
    esetleg windows updatéról felrakhatnál minden frissítést, SP csomagokat is aztán egy videókártya drivert és kész
  • allock #6169
    miért, nektek eredeti?
  • dávid 001
    Ha véletlenül nem értenéd kobit akkor mondom hogy mire gondol hogy nem eredeti hanem tört szar verzió!
  • kobi14
    guberált xp-d van?
  • Krisztian95
    Rendben várok esetleg nem tudtok valakit innen aki még jól ért ehez. És kössz a segítséget
  • dávid 001
    Passz mi nem tudjuk na várj hátha jön más valaki
  • Krisztian95
    Nekem AMD Sempron(tm)3000+ 1,81GHz-es processzorom van amugy meg hogyha most ez a baja akkor régebben miért működött a játék?
  • péistike
    akkor szerintem a procid lesz kevés hozzá mert Intel P4 2Ghz, vagy Amd Athlon 2400+ kel hozzá
  • Krisztian95
    A videokártya 512MB-os ATI Radeon x1650 series
  • péistike
    szerintem a proci kevés hozzá

a vidikarid hány gb-os?
  • dávid 001
    simulatorok
  • Krisztian95
    Mik azok a simek?
  • dávid 001
    Akkor a géped nem bírja a simeket
  • Krisztian95
    De vajon mit? Az xp-n biztos nem mert mint mondtam mikor újratelepítettem a gépen az xp-t és felraktam a játékot ugyanezt csinálta.
    egyépként régebben néztem nem csak ennél a játéknál csinálja hanem például az euro truck simulatornál is vagy a haulin-nál stb..
  • dávid 001
    Akkor a gépen elálítottál valamit
  • Krisztian95
    A teljes törlés sem hozta meg az eredményt, ugyanazt csinálja.
  • Rikcsoo
    Igen:)
    Köszönöm!
  • John Deere 6030
    Valaki tudna olyan linket adni ami turbos mtz és hangján lehet halani..
  • gyurka666
    MTZ
    zts16245
    zetor_12045
    Remélem ezekre gondoltál:)
  • Rikcsoo
    Gyurka666
    Amit linkeltél ott szétnéztem belinkelnéd nekem arról ezt?
    (Meg még van egy "felvillanyozot" Zetor 12ezres vagy 16ezres is még azt lécci:)
    Köszönöm szépen!
  • péistike
    most találtam a motor beállításait üzemanyagtank kapacítását lehet vel változtatni meg ami benne van! Érdemes elolvasni!

1.) Kerékkel kapcsolatos dolgok:
    autoRotateBackSpeed="2.5" – Megadja, h a kormány elforgatása után milyen gyorsan jut vissza az alapállapotába. 2.5 = alapértelmezett érték - 0 = kikapcsol
    rotSpeed="70" – A kormányzás sebességét adja meg.
    rotMax/Min – Megadja, h fokban mennyire fordítható el a kerék. 34/-34 = alapértelmezett érték – Fontos, h ugyan azt az értéket adjuk meg negatívban és pozitívban is.
    drive mode – 1-> A hajtott tengely a hátsó, 2-> összkerékhajtás, 3-> nincs hajtott tengely
    driveNode = A látható kerekek indexe.
    radius – A kerék sugarát ’adja meg’. Abban az esetben kell piszkálni, ha a kerék belesüllyed a betonba, vagy ha ’lebeg’.
    deltaY – A tengely középpontját a kerék középpontjába helyezi át. A density, spring és suspTravel befolyásolja. Csak nagyon kis léptékben módosítsd (0.01-0.1).
    suspTravel = Megadja a rugózás mértékét.
    spring = A rugózás keménységét adja meg. Minél kisebb az érték, annál puhább a rugózás.
    damper= Ezen érték változtatásával még puhábbá tehetjük a rugózást.
    mass = A kerekek tömegét adja meg. Az értékek jobb, ha megegyeznek.
    lateralStiffness= A gép imbolygásának csökkentéséért felel, minél nagyobb az érték, annál kevésbé imbolyog.
    2.) Motorral kapcsolatos dolgok:
    minRpm – Megadja azt a minimum fordulatszámot, ahol a mod már elindul. Óvatosan, mert ha magas értéket írunkbe, akkor úgy indul el, mintha kilőtték volna.
    maxRpm = Megadja azt a maximum fordulatszámot. Azért van három érték, mert egyes sebességi fokozatokhoz (1-3-as gomb) külön kell beállítani.
    maxTorques – Az az erő, ami a 4 sebességfokozatban felhasználható maximum.
    brake force = A fékezés erősségét módosíthatjuk ezzel.
    lowBrakeForceScale = A fékezés erőssége, abban az esetben, amikor aktívan nem fékezünk, csak hagyjuk gurulni a gépet.
    lowBrakeForceSpeedLimit = Meghatározza, h mekkora sebességnél aktiválódik a „lowbrakeForceSpeedScale" ’parancs’.
    accelerations = A kigyorsítás késleltetésének mértékét adja meg, vagyis amikor például az egyes sebességfokozatból kettesbe váltunk.
    forwardGearRatio = "2.5 2.7 3.1" – Minél magasabb az érték, annál gyorsabban megy a gép ugyan azon a fordulatszámon. 3 érték a három sebességfokozat miatt van.
    backwardGearRatio = "2.02" - Minél magasabb az érték, annál gyorsabban megy a gép hátrafele ugyan azon a fordulatszámon.
    differentialRatio = Egyszerűen nem értem mi ez, de ’1’-es értéket ajánlanak.
    rpmFadeOutRange = Meghatározza a maximális sebességet, amit át nem léphet a gép.
    deceleration = A fordulatszám esésének mértékét adja meg.
    backwardDeceleration = A fordulatszám esésének mértékét adja meg hátramenetben.
    3.) Egyéb:
    fuelCapacity = Üzemanyagtartály kapacitása
    fuelUsage = A gép fogyasztását határozza meg.
    downForce = Leszorító erőt határozza meg, ami hat a gépre.
  • Krisztian95
    Persze régebben tökéletesen ment. Csak egy ideje csinálja ezt.
  • dávid 001
    Jah :S De egyálalán futtot a játék?
  • péistike
    Két kérdésem lenne még vagyis három az előzővel együt.

1. valaki tud átrakni ls2009-ből módokat ls2011-be?
    2. valaki tudna linkelni nekem IH 6ekfejes ekét?

előre is köszönöm!
  • Krisztian95
    Persze csak az ls-t törlöm le csak azt mondtam hogy régebben amikor az xp-t újraraktam és utánna a játékot akkor is kiírta
  • dávid 001
    Az xp-t hagyd csak az lst töröld le
  • Krisztian95
    Rendben megpróbálom, de miután teljesen újraraktam az xp-t és felraktam a játékot akkor is ezt írta ki pedig ki kellet hogy törlődjön minden, de mondom megpróbálom. Kössz
  • dávid 001
    Aszt én nem tudom csak tippeltem szoval :S bocs csak valamit mondtam rá mer én úgy tudom hogy ott kel
  • dávid 001
    Pórbáld meg aszt hogy az összes lshez való dolgot letörlöd,majd újra rakod mert valami váratlan rendszer kivétel történt,Szó szerint nem tudom hogy mi a hiba de rákérdezek
  • péistike
    és ott mit kellene csinálni? ha ott kell
  • dávid 001
    szerintem az xml-ben
  • péistike
    Valaki azt megtudná mondani hogy a mezőgépes Rábán hogy lehet megcsinálni azt hogy a hátsó hidraulika emelhető legyen!??
  • Krisztian95
    Rendben van köszi szépen majd írok hogy mire jutottál.
    Mégegyszer kössz.
  • dávid 001
    Húh nemtudom akkor mi a baj:S de megnézem
  • Krisztian95
    De nincs kicserélve az eredeti pálya mert most raktam fel a játékot.
    A CD is bele van téve a virtuális meghajtóba.
  • dávid 001
    Mert az eredeti pályát kicserélted ha van cd akkor rakd be és el is indul
  • gyurka666
    nos akinek nem menne az általam belinkelt oldalról úgy működik hogy a kezdőlapos oldalról rögtön nem érhető el a letöltés csak ha kategóriába van benne az illető és hogyha gondot okoznak valakinek a letöltés gomb megkeresése annak íme itt egy kép róla hogy mit is kell keresni

(ami be van karikázva arra katt és beadja a letöltő oldalt )
  • Krisztian95
    Sziasztok!
    Lécci segítsetek nekem!
    Miért írja ki az LS 2009 azt hogy unexpected system exception occured,
    aztán meg ha leokézom az jön ki hogy az adatok elvesztek, ezt írja ki egyébként a 2011-nél is.

Gépem:
    AMD Sempron(tm) 3000+ 1,81GHz proci
    ATI Radeon x1650 series videókártya-a honlappról letöltött legújabb driverrel.
    1,25GB RAM

E-mail:[email protected]
  • talloli
    Segítsetek!
    Letöltöttem egy új mappot és elindítottam.
    Betöltés után kiírta, hogy a DLC2 nincs telepítve így kilép.
    Ez micsoda?
  • John Deere 6030
    Most csak két modot teszekbele meglátom milesz.