24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Hw60.11Bálás
Itt egy Hw bálás pót./-el összeszedi a bálát,*-al leakasztja. -
most a pálya olyan 70% körül van,a földek több méretűek és szabálytalanok mint az igazi földek,lesz benne kert amit kis gépekkel kell művelni meg 20-30 hektáros földek is lesznek benne.Bála leadó lesz benne 2 helyen a farmon meg a faluban,leadó az is lesz az 3 db lesz benne tej mod olyan siló amibe a gépek bele sűlyednek meg lesz benne kacsasár a muddy mapból van benne új textúra ami traktor csapás lesz,a földeken lesz sár belvíz egyelőre enyit mondok majd lesz több infó képekkel is :D -
Kb mikorra fogod megosztani a pályád?Leírnád hogy mi lesz benne?Mekkora földek?Bála leadó lesz benne?Termény eladó? -
Oks akkor abba is jó lesz a pályám -
Szerintem jók lesznek,mert végülis,meg az is a 11,csak egy kicsit fejlettebb verziója.De hamarosan ki fog derülni,mert szeptember vége,október elejére írták a kiadását. -
Jah és valaki azt tudja hogy a plaint..... ahoz jók e lesznek a síma 11-es modok ? -
jah jah én is ezt szeretném szoval várom :D
-
Azt nem tudom mivel lesz jobb,mint a sima,talán lesz benne több alap mod.
LsH fórumon van az Ls2012 topikba hogy várhatóan milyen gépek lesznek a 2012-ben.Júl.15-én még a JD-nek volt a legtöbb százaléka(31%).Remélem bele kerül majd mint alap mod,mert eddig még a 2008-ban,meg a 2009-ben is csak Fendt volt,most a 2011-ben Deutz,remélem hogy akkor a 2012-ben vagy JD lesz vagy NH.Ha olyan NH-kat raknának bele mint a profarmban volt akkor biztos lenne számukra a siker,és megérne legalább 4-5000Ft-ot. -
biztos lesz! Én úgy tudom hogy az alap gépek az pl lesz benne new holland,fend,mase ferguson.Meg sok más :D de várjuk ki a végét :D A plaint edition az mivel lesz jobb mint a síma ls? -
Állítólag a '12 csak jövő év közepe felé jön ki,mert előtte még piacra akarják dobni a '11 platin edition-t is.De azért jó lenne ha a '12-hez is lenne valami hasonló kieg. mint a profarm. -
Az is lehet hogy mire M.o-ra kerül addigra ki jön a 2012 és inkább aszt veszem meg -
Kicsit sokat kérnek el értük,és még Mo.-n sincs semelyik boltba se,csak megrendelni lehet,postaköltséggel,de úgy az a 15-20 euró egyből felugrani 22-23 euróra.Inkább megvárom amég frissítve lesz a gépem és hátha addigra lehet itthon is kapni úgy mint az Ls11-et. -
Énis így vagyok vele :S -
Lehet,nemtudom.Nekem nincs meg se a DLC pack,se a Profarm.Vagyis a profarm megvan csak aktiváló kód nincs hozzá(torrentes verzió).De egyhamar nem is akarom megvenni a DLC packot,mert nincs rá pénz hogy azt is megvegyem. -
Az is lehet de én aszt halottam vagyis olvastam valahol hogy a dlc2-ben vagy a profarm-ban nem tudom melyikben de az biztos hogy megcsinálták arra a silót hogy ha taposod géppel akkor más formát vesz fel -
Még ebben a játékban nem sikerült megoldani azt hogy taposni lehessen a silót.Ha egy mapban van egy BGA,akkor ahhoz kell a mod hogy oda is letudd borítani a silót.(Szerintem ezt jelenti) -
Aszem az a dlc2 bga hogy van benne olyan siló hogy ha taposod akkor reagál rá a siló -
Megmondaná valaki, hogy mi az a DLC2 BGA?
A hiánya miatt az újabb mappok nem működnek.
Illetve úgy jelennek meg új eszközök, hogy:DLC2 BGA ready -
bocsánat a linkek valamiért nem akartak megjelenni 

íme itt van
Letöltés
Letöltés -
Nos íme itt van semmi extra sajnos ilyen volt anno a 09-be:S
Rába 300 Letöltés
Rába 360 Letöltés
Ez meg csak próba hogy kell ide picibe berakni a képet:)
Használjad őket egészséggel!! -
bordanattila #6283 Nagyon szépen köszi előre is -
Kész van az MTZ-d!:D
MSN-en írj! -
Majd ennek is neki állok ha a saját szerelvényem bent lesz!
-
Én még nem láttam ezeket a Rábákat a 11-be de ha 09-es modellbe jó neked akkor ha találok róla működő linket szívesen megpróbálom átrakni neked!!! -
bordanattila #6279 Segítséget kérek a RÁBA-300 és a Khüne tárcsa megtalálására ás arra hogy ami itt van RÁBÁK amiben benne a 360-is hol lehet letölteni? -
fel tudsz jönni emesére? -
köszi szépen :):) már csak a pótok kellenek és indulhat a játék:):) -
ennyi -
:D 
igazad van :D van egy mondás :D ha a paraszt nem sz....ik akkor ..... nem eszik :D
-
Köszönjük:)
Parasztok?Inkább vagyok "paraszt" mint Budapesti!
Na meg ha nem lennének "parasztok" te nem tudnál mit enni!
-
Meg a jó k**** édes a**** az elkorcsult.
Ez volt az utolsó hsz mára.
Cső parasztok! -
ott a pont
De a szülőket haggyuk ki nem tehetnek róla hogy ilyen elkorcsosult gyerekük van :D
-
Fejezd be!vagy ki foglak tiltatni! -
úgylegyen! Ámen! -
Sztem Tamás98 neked kéne le állnod!Mert kezdem unni a fejed!.még egy ilyen viselkedés és meg lesz az eredménye! -
Abba vagyok benne amibe benne akarok lenni... Elvégre nem te vagy az anyám!!!
Úgyhogy
-
Miért nem tudsz normálisan beszélni?itt látszik meg a szülői nevelés!! -
Tamás98!Fejezd beee! -
Oké papa,meglesz.(seggfej) -
köszönyük nagyon hálás vagyok ÉN ez nagyon jó :D