24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Ben66 #6425 szerintem 500,000 l a minimum,mert tőlem egyszerre 300,000 l-t vitt el -
Nem ide való a kép! -
kitt2000 #6423 Másként kérdezem !
legalább 3 percenként jönnek egymásután a tejszállítók!
Mit kell állítani hogy csak egy járjon! -
kobi14 #6422 Szerintem elviszi amennyi van de nem sokat gameltem az alap mapon 1-2 napot. -
Szerintem nem lehet.Ha sok a tejed akkor rakd be a milk modot,meg egy tejszállító pótkocsit,és akkor elvileg el fogod tudni szállítani a megmaradt tejet,ha a tejeskocsi nem bírja elvinni egyszerre. -
kitt2000 #6420 A tejszállító autó lehet módosítani?
hogy mikor jön a tejért
hány tejes autó jöjjön
Ezeket hol tudnám állítani rajta? -
Tud valaki olyan pótkocsit ajánlani amire raklapokat lehet felrakni és rögzíteni?
Az alap mappon itt-ott található néhány raklap vetőmag, műtrágya, stb. Van valami funkciója? Érdemes összeszedni? -
bordanattila #6418 Köszi szépen -
xanderbor #6417 ne felesjuk a perspektivat sem,hogy az SK5 terep ifa hatrabb all,ha pontosan mellette allna akkor jobban erzekelheto lenne a kulombseg,de mivel hogy a kabin magassagban ugyan az,csupan a felfuggesztes vegett magasabb a kek ifa,igy is tisztan eszreveheto a lampak az utkozo,iranyjelzok es ablak magasabb elhelyezkedese -
xanderbor #6416 itt lathato egy 2.80 meter magassagu nem elso meghajtasos hagyomanyos ifa,es egy ballon kerekes terep ifa,erzekelheto azthiszem kulombseg,mi kb 30 centi is lehet
-
xanderbor #6415 2.80 korul van a zts 16245 magassagban,ilyenen dolgoztam,meg egy Z2SK5ND ifan permeteztem,egymas mellett parkoltak altalaban,az ifa magasabb,most nem keresek en is egy oldalt,de multkor lattam egy hasonlo muszaki adatokrol szolo oldalt a ballonkerekes ifarol,ott 3 meter volta kabin teto magassag :) -
Ha valaki IFA szerkesztésre adja a fejét, érdemes figyelembe venni az alábbi műszaki adatokat a valós közeli paraméterek miatt:
IFA W50 LA/Z 2 SK 5 ND műszaki adatai -
kobi14 #6413 A tárcsa innen:
letöltés
a rába saját nem tölthető sehonnan. -
bordanattila #6412 Bocs a zavarásért meg tudnád nekem mondani hol lehet letölteni a RÁBÁT és a tárcsát? -
kitt2000 #6411 Erről lenne szó!
Erre a munkára kéne! -
kitt2000 #6410 Lenne egy kérésem át kéne rakni 2009-es gépet 2011-be
UNC-060
UNC-60
ez 2009 verzió
Ezen az oldalon van a képe!
oldal link!
Ezen elég stabil nagy rakodó magassága mint a többinél ezért kérném meg valakit hogy tegye már át!
Előre is köszönöm! -
Erre az Ifára egy másik fülkét tudnék tenni,csak aza gond hogy amiket néztem azok mint egybe vannak az alvázzal sajna.Egy olyan fülkét szeretnék rá,mint amilyen kobinak a silos Ifája.aza kék! -
(#6404) Törölve! -
-
kobi14 #6406
Mára ennyi. -
kobi14 #6405 hsz-t sztem lehet törölni
-
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ!
Sokat segítettél!
Neki is állok átrendezni pár gépet!
Üdv! -
hali
én ez alapján mókolom a gépeim:
<!-- Tractor Data -->
<motor minRpm="300" maxRpm="575 650 1800 850" brakeForce="10" lowBrakeForceScale="0.7" lowBrakeForceSpeedLimit="3" forwardGearRatio="2.5" backwardGearRatio="2.4" differentialRatio="4.0" rpmFadeOutRange="20">
<torque rpm="300" torque="2"/>
<torque rpm="600" torque="3"/>
<torque rpm="900" torque="4"/>
<torque rpm="1050" torque="5"/>
<torque rpm="1200" torque="6"/>
<torque rpm="1350" torque="7"/>
<torque rpm="1500" torque="8"/>
<torque rpm="1650" torque="9"/>
<torque rpm="1800" torque="10"/>
</motor>
<torque rpm="xxx" az x-ek a fordulat szám
torque="yy"/> ez meg a sebességet határozza meg
szép lépcsőzetesen növeldd őket
új sorokat is tehetsz be ha úgy érzed
pl:<torque rpm="300" torque="2"/>
<torque rpm="600" torque="3"/>
<torque rpm="900" torque="4"/>
<torque rpm="1050" torque="5"/>
<torque rpm="1200" torque="6"/>
<torque rpm="1350" torque="7"/>
<torque rpm="1500" torque="8"/>
<torque rpm="1650" torque="9"/>
<torque rpm="1800" torque="10"/>
<torque rpm="xxxxx" torque="xx"/>
<torque rpm="xxxxx" torque="xx"/>
az az izé rpmFadeOutRange a torque érték maximuma azt írd át 20 v 25 re
az utolsó torque="??"/> értéket növeld
na elhiszem hogy kicsit zavaros de én így kezdtem anno és bevált
rá lehet jönni nagyon könnyen
amúgy ezek is fontos szerepet játszanak: maxRpm="575 650 1800 850"
szal több összetevős a dolog
ha nem sikerül akk küldj pm-et
-

Átraktam egy ekét LS2009 -ből és nem találom a boltba valaki tudna segíteni mi lehet a baj? esetleg átnézné az ekét hogy jó legyen?!?
-
Találtam és kipróbáltam egy gyönyörűen megkreált, első osztályúan kivitelezett IFA-t.
Szerintem érdemes erre az alapra építeni már modellt!
-
ez csak olyan unalom üzésként csináltam rá -
ac3d ben skineztem a platot ujra,és a magasitot -
kobi14 #6397 Num Lock mellett a / gombbal felszedi a bálát a *-al meg le. -
Nagyon is eltér..
Mert van mikor ac3d-be vissza kel konvertálni a gépet és ott kel le skinezni aztán újra visszakonvertálni de ezt ritkán kel! -
Ha ETS-GTS-ben tudtál akkor szerintem itt is tudnál,mert szerintem nem sokban tér el a kettő közt a különbség.Szerintem kérj meg valakit aki tud,mert egy jó skin sokat dob egy jól kidolgozott modellen. -
nem arrol van szó,hogy nem tudok skinezni,csak nem tudom ls ben hogy kell.ezért festegetek inkább -
Gabi állítólag nem tud skinezni,ezért festi meg a modelljeit. -
Modell csere.
A kerék még elmegy, de ez 2008-as modell, elég alsó-kategóriás így 2011-ben.
Új skin, ablak, rendszám, ha ragaszkodsz ehhez a modellhez. -
1.Nagyon alacsony a tényleges plató a magasító nagyobb mint a tényleges plató magassága szerintem így nem néz ki jól.
2.Mit hogyan tovább
-
meg csináltam az uj platoját,de hogyan tovább?:( -
Mint azt előzőleg már írtam: építő jellegű kritikával illetem a dolgokat én nem fikázom!!!
De állítólag át lehet a sebességet is könnyen írni:
rpmFadeOutRange értéke meghatározza a maximális sebességet, amit át nem léphet a gép.
De ezt hiába változtatom, csak nem megy jobban.
Van valami más javaslat? -
Erről a mapról van szó. -
Helló! A segítségetekre lenne szükségem! Leszedtem egy mapot de nem működik. Valami BGA problémája van. Leírná nekem valaki hogy ez a BGA pontosan mi,hogy működik,hol lehet beszerezni ha be kell. Ehez nem értek! -
Igen lassú az Ifa,de nem is aza lényeg!Mert azt át lehet javitani!.Hanem az hogy Kobi barátunk,hogy megosztotta velünk!.És ahogy a közmondás irja:"aki a kicsit nem becsüli nagyot nem érdemli".Köszönjük Kobi!! -
Nem én modelleztem,Kobi rakta át 09-ből.
Kobi:Kösz az ifát!
itt lathato egy 2.80 meter magassagu nem elso meghajtasos hagyomanyos ifa,es egy ballon kerekes terep ifa,erzekelheto azthiszem kulombseg,mi kb 30 centi is lehet