24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Csak a művelet előtt jó lenne ha a map készítőitől is kérne engedélyt a módosításra,mert ez nem csak egy apró skin csere lenne.. -
Tomoka88 #6544 Passz!Tanácstalan vagyok! -
Ha a járékban nem sorba van a kukorica,nem tudom a giants editorral ha térképet megnyitjátok,és azta kukorica táblát törlitek s csináltok másikat,akkoris olyan lesz? -
Húh nemtudom :S -
6525-re valaki? -
Elnézést pár perce vettem észre hogy felraktad:)
-
Én se bírtam megcsinálni nem is foglalkoztam vele nem írt senki így nem is foglalkoztam vele.. -
Tomoka88 #6538 Nem is!:) -
nah nem kell ide a vita :):) -
Tomoka88 #6536 Nem a map nem tetszik te nagyon okos!Inkább tanulj meg olvasni!Idióta! -
Ha nem tetszik a map akkor ne játssz vele..Nem értem miért zavaró ha nem egy sorban van a kukorica...Úgy is lehet egyenesen aratni... -
Akkor sajnálom :S -
Tomoka88 #6533 Megtaláltam ám az #5944 hsz is ezzel foglalkozik és ott van kép is!!De sajna megoldás az nincs!!
ERIX-nek volt ugyanilyen problémája!Rikcsoo te meg tudtad csinálni???
-
Nincs mit ez természetes -
Tomoka88 #6531 Köszönöm szépen a segítséget!
-
A maps xml-jében kell átírni nemrég szóban volt lapoz vissza be van másolva ide hogy mitt kel átírnod -
Tomoka88 #6529 Sajnos az nem megoldás! :( -
cseréld ki a textúráját... -
Sziasztok!
Közlekedési utak szerkesztésében jártas embert keresek, aki el tudná nekem magyarázni, hogy a spline-okat hogyan lehet összefűzni, megoldani, hogy ne csak 3 pontból álljon, és hogy kell elhelyezni, hogy azon közlekedjenek is. Segítséget előre is köszönöm! -
Tomoka88 #6526 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Megvettem a Mezőgép pack-ot és van egy dolog ami nem tetszik a mapon.Méghozzá, hogy a kukorica a földön nem szép sorrendben van elhelyezve úgy mint pl a Multimap V7-ben(mindegyik kukorica szár egyenlő távolságra van egymástól, széltébe-hosszába) hanem mint az alap mapon.Itt is látsz benne sort csak nem olyan jó aratni.Legalább is nekem!
Kérdés tehát hogy meg tudom e ugyanolyanra csinálni??És ha meg, le tudná írni valaki hogy hogyan!Egy valakik biztos: a készítők akik csinálták mindkét mapot!
Előre is ksözi! -
akinek magyar nyelven van meg a játék meg tudja mondani, hogy a beállítások menüben a mennyiség az mit jelent? 100%-tól 0-ig lehet állítani.
köszi -
Rikcsoo kérlek csííííííííííííííínáld meg ezer hála lesz a tiéd mert ez a kedvenc trakim :) -
Rikcsoot ha megkéred szépen megcsinálja :):) -
Én nem tudom :D -
nah én feladom ezt a kamerás dolgot akinek kell az szedje le és persze ért is hozzá az csinálja meg....:)
Letöltés -
Rám írsz msn-en és megcsinálom:) -
Ben66 #6519 köszi -
Remélem ha sikerül megosztod velünk :D -
nem tudom még azt azon dolgozom hogy jó legyen a kamerája..:):) -
É hogyan lehet megcsinálni mert külső kamera nincs a belső meg ratyi de a traki nagyon ott van
-
igen furcsa picit a kamera nézete :S:S -
Ez az a mtz amelyiknek rossz a kamerája? ha nem akkor linkelnéd nekem? -
Tsz map v2 -
Ben66 #6512 Linkelnéd nekem ezt a mapot?? -
kisspeter1979 #6511 Szia!
Nagyon szépen köszönöm!
Ki fogom próbálni. -
én ezt úgy szoktam megoldani hogy:
1: beállítom az általam kiválasztott gépeket az adott pálya adott objektumai alá-mellé-közé....
2:nyomok egy mentést
3:XP esetén:C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\savegame\(amelyik mentést használom) itt megkeresem ezt:vehicles.xml
-ez tartalmazza a gépeket koordinátáikkal mindennel
4:ezt a vehicles.xml kimásolom a használni kívánt map főkönyvtárába
5:a vehicles.xml átnevezem defaultVehicles.xml-re
-felülírás engedélyezését fogja kérni!
írdd felül
na ha ezzel végeztél a gépek a mapodon alapból ott fognak állni ahol a mentést csináltad
Figyelem!!! a mapod csak akkor fog másnál is működni ha adod hozzá a modokat is
remélem érthetően fogalmaztam
ha nem megy írj -
kisspeter1979 #6509 Sziasztok!
Tegnap kicsit fárad voltam és így nem voltam teljesen egyértelmű.
Az lenne a kérdésem, ha le szeretném cserélni a kezdő gépparkomat más gépekre (pl: IFA, MTZ, John Deere), valamint máshova is tenném (pl: szín alá) akkor hogyan kell az alábbi képlethez megállapítani a koordinátákat?
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/deutz/deutzAgrotronX720.xml" xPosition="-975" yOffset="0.5" zPosition="-1002" yRotation="0"/>
A gép típusát azt tudom hogyan kell megváltoztatni, csak azt nem, hogyan tudom megnézni a térképen a szükséges koordinátákat.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
-
kisspeter1979 #6507 Azt hogy legyen saját kezdő gépparkom. Pl.: MTZ, IFA -
na akkor mit szeretnél?
ezt valahogy fejtsd ki bővebben
azt szeretnéd hogy a kezdőgépparkod legyen más vagy máshová akarod tenni a bolt gépparkolóját?