24061
  • tamás98
    Csak a művelet előtt jó lenne ha a map készítőitől is kérne engedélyt a módosításra,mert ez nem csak egy apró skin csere lenne..
  • Tomoka88
    Passz!Tanácstalan vagyok!
  • gogabi79
    Ha a járékban nem sorba van a kukorica,nem tudom a giants editorral ha térképet megnyitjátok,és azta kukorica táblát törlitek s csináltok másikat,akkoris olyan lesz?
  • dávid 001
    Húh nemtudom :S
  • FrezeR
    6525-re valaki?
  • Rikcsoo
    Elnézést pár perce vettem észre hogy felraktad:)
    <span style="color:red"><a href="http://data.hu/get/4308331/Belarus.zip" target="_blank" class="bb-link">PARANCSOLJATOK!</a></span>

• Rikcsoo
    Én se bírtam megcsinálni nem is foglalkoztam vele nem írt senki így nem is foglalkoztam vele..
  • Tomoka88
    Nem is!:)
  • gyurka666
    nah nem kell ide a vita :):)
  • Tomoka88
    Nem a map nem tetszik te nagyon okos!Inkább tanulj meg olvasni!Idióta!
  • tamás98
    Ha nem tetszik a map akkor ne játssz vele..Nem értem miért zavaró ha nem egy sorban van a kukorica...Úgy is lehet egyenesen aratni...
  • dávid 001
    Akkor sajnálom :S
  • Tomoka88
    Megtaláltam ám az #5944 hsz is ezzel foglalkozik és ott van kép is!!De sajna megoldás az nincs!!

ERIX-nek volt ugyanilyen problémája!Rikcsoo te meg tudtad csinálni???
  • dávid 001
    Nincs mit ez természetes
  • Tomoka88
    Köszönöm szépen a segítséget!
  • dávid 001
    A maps xml-jében kell átírni nemrég szóban volt lapoz vissza be van másolva ide hogy mitt kel átírnod
  • Tomoka88
    Sajnos az nem megoldás! :(
  • Chris von Bone
    cseréld ki a textúráját...
  • Chris von Bone
    Sziasztok!
    Közlekedési utak szerkesztésében jártas embert keresek, aki el tudná nekem magyarázni, hogy a spline-okat hogyan lehet összefűzni, megoldani, hogy ne csak 3 pontból álljon, és hogy kell elhelyezni, hogy azon közlekedjenek is. Segítséget előre is köszönöm!
  • Tomoka88
    Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem!
    Megvettem a Mezőgép pack-ot és van egy dolog ami nem tetszik a mapon.Méghozzá, hogy a kukorica a földön nem szép sorrendben van elhelyezve úgy mint pl a Multimap V7-ben(mindegyik kukorica szár egyenlő távolságra van egymástól, széltébe-hosszába) hanem mint az alap mapon.Itt is látsz benne sort csak nem olyan jó aratni.Legalább is nekem!

Kérdés tehát hogy meg tudom e ugyanolyanra csinálni??És ha meg, le tudná írni valaki hogy hogyan!Egy valakik biztos: a készítők akik csinálták mindkét mapot!

Előre is ksözi!
  • FrezeR
    akinek magyar nyelven van meg a játék meg tudja mondani, hogy a beállítások menüben a mennyiség az mit jelent? 100%-tól 0-ig lehet állítani.

köszi
  • dávid 001
    Rikcsoo kérlek csííííííííííííííínáld meg ezer hála lesz a tiéd mert ez a kedvenc trakim :)
  • gyurka666
    Rikcsoot ha megkéred szépen megcsinálja :):)
  • dávid 001
    Én nem tudom :D
  • gyurka666
    nah én feladom ezt a kamerás dolgot akinek kell az szedje le és persze ért is hozzá az csinálja meg....:)

Letöltés
  • Rikcsoo
    Rám írsz msn-en és megcsinálom:)
  • Ben66
    köszi
  • dávid 001
    Remélem ha sikerül megosztod velünk :D
  • gyurka666
    nem tudom még azt azon dolgozom hogy jó legyen a kamerája..:):)
  • dávid 001
    É hogyan lehet megcsinálni mert külső kamera nincs a belső meg ratyi de a traki nagyon ott van
  • gyurka666
    igen furcsa picit a kamera nézete :S:S
  • dávid 001
    Ez az a mtz amelyiknek rossz a kamerája? ha nem akkor linkelnéd nekem?
  • gyurka666
    Tsz map v2
  • Ben66
    Linkelnéd nekem ezt a mapot??
  • kisspeter1979
    Szia!

Nagyon szépen köszönöm!

Ki fogom próbálni.
  • boky84
    én ezt úgy szoktam megoldani hogy:
    1: beállítom az általam kiválasztott gépeket az adott pálya adott objektumai alá-mellé-közé....
    2:nyomok egy mentést
    3:XP esetén:C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\savegame\(amelyik mentést használom) itt megkeresem ezt:vehicles.xml
    -ez tartalmazza a gépeket koordinátáikkal mindennel
    4:ezt a vehicles.xml kimásolom a használni kívánt map főkönyvtárába
    5:a vehicles.xml átnevezem defaultVehicles.xml-re
    -felülírás engedélyezését fogja kérni!
    írdd felül
    na ha ezzel végeztél a gépek a mapodon alapból ott fognak állni ahol a mentést csináltad
    Figyelem!!! a mapod csak akkor fog másnál is működni ha adod hozzá a modokat is
    remélem érthetően fogalmaztam
    ha nem megy írj
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Tegnap kicsit fárad voltam és így nem voltam teljesen egyértelmű.

Az lenne a kérdésem, ha le szeretném cserélni a kezdő gépparkomat más gépekre (pl: IFA, MTZ, John Deere), valamint máshova is tenném (pl: szín alá) akkor hogyan kell az alábbi képlethez megállapítani a koordinátákat?

<vehicle filename="data/vehicles/steerable/deutz/deutzAgrotronX720.xml" xPosition="-975" yOffset="0.5" zPosition="-1002" yRotation="0"/>

A gép típusát azt tudom hogyan kell megváltoztatni, csak azt nem, hogyan tudom megnézni a térképen a szükséges koordinátákat.

Segítségeteket előre is köszönöm!
  • gyurka666
  • kisspeter1979
    Azt hogy legyen saját kezdő gépparkom. Pl.: MTZ, IFA
  • boky84
    na akkor mit szeretnél?
    ezt valahogy fejtsd ki bővebben
    azt szeretnéd hogy a kezdőgépparkod legyen más vagy máshová akarod tenni a bolt gépparkolóját?