24061
  • mtz 82 zts
    Ez a mappa hány mb-os mert nekem letöltött 60-at és utána azt jelezte hogy kész és megpróbáltam kicsomagolni és hibát ír ki??
  • péistike
    Igen
  • xanderbor
    nem,ide probaltam meg multkor,es megszakadt tobbszor is letoltes,azthiszem 350mega limit itt,ha jol emlekszem,majd darabokban rakom fel inkabb
  • xanderbor
    en nem ismerem a rabat valosagban,nalunk nem volt ielyen gep sajnos,de a csuklopontjan hajlott az oldalra is a valosagban? a skoda 180 igen,tehat gondolom akkor raba steiger is
  • Rikcsoo
    Ide is egy Gb-ig lehet feltölteni és elég gyors oldal!
  • xanderbor
    ha igy van akkor felrakom ujra egyben :) azota kijavitottam meg a t174 fortschrittet is,mer csak ma vettem eszre ,hogy gyanussan kicsi ami a mezogeppackban van, 2,60meter a kabin magassaga a valosagban,es ami a dvd csomagban volt,jo ha volt 2,20:) na meg most mar mukodik multiban minden noveny betakarittasa is.csak az gond ,hogy50kilobajt/sec a feltoltesem tehat estere lessz csak fent a neten,pedig mar tesztelnem multiban a mapot meg a gepeket valakivel:)
  • gogabi79
    köszike.ez most jol jön
  • péistike
    Sziasztok!

A mezőgépes RÁBA-t ha megcsináljátok talajkövetősre akkor ugye van a hidraulika problémája! Na erre itt a gyógyszer:

Ezt a sort rakjátok be a régi helyére a Traktor250.xml-be:
    <!-- main Hydraulic -->
    <movingPart index="5|1" referencePoint="5|2|1|3" referenceFrame="0>0" >
    <translatingPart index="5|1|0" />
    </movingPart>
  • gyurka666
    de ha jól tudom a freaksshare oldalra 1 g-ig tudsz feltölteni... csak halkan jegyzetem meg....
  • xanderbor
    ok lehuzhatod akkor,de mondom multiban meg nem mukodik par dolog ,azt most csinaltam meg,de ha akarod probald ki az elozot ,aztan leszedem a data.hu rol. majd felrakom a javitottat meg meg plusz gepeket.de majd a mapot freaksharera teszem,oda 450 megaig toltheto azt hiszem a tobbit feldarabolom a data ra. kuldom priviben a linket
  • xanderbor
    perszehogy megoldom,ensem szivesen kuldozgetek fizetos sms eket itthon,nalatok nemtudom hogy van ez,de nalunk a 2 euros sms ert fizetsz altalaban 3mat is,mire kiszamlazzak a havi elofizetesed
  • xanderbor
    nem nekem fizetsz 300ft ,nekem semmi kozom hozza,csak nem akartam darabolni a fajlokat,meg en amugy is szlovak allampolgar vagyok :) de atrakom,mert valamit kihagytam es ujra toltom az egeszet,ugyanis a f2f dolgos map ban volt meg egy problema,hogy nem mukodott multiban a napraforgo aratas es a krumpli meg a cukorrepa sem,most mar megcsinaltam azt is:) jah meg meg azt hiszem rakok fel cukorrepahoz meg a burgonyahoz is gepeket,mar parat talaltam is,mi hibas esetleg azokat kijavittom,de a szoci korszakhoz hueket keresek,meg aMik lehetoleg elofordultak itt a felvideken es nalatok magyar orszagon is
  • gogabi79
    egyet értek!.meg lehetne e oldani másik megosztora e?.persze csak ha nem gond
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, ha teljesen új térképet készítek, akkor kitörölhetek néhány épületet meg objektumot az alap térkép doksiai közül? Pl: nem lenne szükségem: kikötőre, sörfőzdére, templomra, stb. Ugyanis nem szeretném, ha túl nagy méretű lenne a végére a zip file. Ne foglalják a helyet.

Előre is köszi!
  • kitt2000
    Talán tudok neked segíteni ebbe van a pack-ba
    Ebbe van kettő!
    Én is ebből van meg!

LINK:

[URL=http://www.uloz.to/9585907/cz-pack-zip]Letöltő link!![/URL/

Csak nem tudom hogy miért nem jó a tatra rendes pótkocsija mert kilép a játék!
  • gyurka666
    hát mondjuk 315 ft megér ez a pack:):) csak kérdés hogy nem e raknád át másik megosztóra és akkor nem kéne prémiumoznia senkinek....de csak egy tipp....
  • kisspeter1979
    Szia!

Nekem van data.hu-s előfizetésem. Engem érdekelne a link.
  • gyurka666

Meg indult a vetés nálam:)
  • gyurka666
    nos én ehhez nem értek én csak belinkeltem neked hátha megfelel....de
  • mtz 82 zts
    Ennek a trakinak meg lehet csinálni hogy fehér legyen a teteje meg a felnijei meg a levegőszűrője kék legyen?
  • xanderbor
    feltoltottem a data.hu ra az egesz csomagot a mappal egyutt,csak az gond,hogy egybe van minden.igy 760mega az ossz. es 200mega feletti letoltesnel 315ft sms kell,hogy aktivald a premium csomagot a letolteshez,kinek van ilyen csomag az irjon,kuldom a linket
  • gyurka666
    Nem tudom hogy ez esetleg meg e felel?:) remélem igen...

Letöltés
  • gyurka666
    Nos pár kép hogy ne hogy azt higgyétek nem játszok mostanában:)

Jah és akit érdekel egy jó map annak íme itt van egy vidi :vidi a mapról
    És ha tetszik innen tudod letölteni:Viben szereplő map letöltési linkje
  • boky84
    sajnos ez ennél bonyolultabb
    be kell helyezned a map-ba Giants Editorral
    ott beállítani mindent.........
  • Ben66
    Szép estét:D
    Ha letöltök egy objektumot,akkor azt is a mods mappába kell rakni????
  • boky84
    ha valaki unja a nappalok és az éjszakák váltakozását én találtam rá egy megoldást:
    ha értesz a GE-hez akkor a következőket csináld:
    1 töröld a sun-t mint fényforrást
    2 create---> light
    3 állítsd be a light-ot ahogy szeretnéd

nálam jelenleg állandóan nappal van az égbolt ugyanúgy váltakozik az idő megy
    az esőt még nem vártam meg hogy esik e vagy sem

tudom hogy nagy baromság de nem rendelkezek valami i 4-5-6-7es procival
    csak x2 dual AMd-vel + 512 es vidikari val
    szal nálam működött
  • mtz 82 zts
    zts 16245
    Ezt kéne megcsinálni úgy
  • mtz 82 zts
    Ha valakit szépen megkérek akkor megtud nekem csinálni valamit?
    Azt kéne hogy van egy olyan trakim aminek nem nyílik se ajtaja se ablaka és hogy valaki megtudná nekem csinálni ha belinkelném?
  • boky84
    készülődök a silózásra
  • Krisztian95
    Hello
    Tudna valaki segíteni, miért írja ki az LS 2009 azt hogy unexpected system exception occurred majd amikor ok-ot nyomok kijön az hogy a game.exe hibát észlelt ezért leállt. Ezt csinálja a 2011 vagy a 2008-nál is.
    Miért van ez?
  • talloli
    Tudna valaki ajánlani egy jól megszerkesztett kombájnt?
    Olyanra gondolok ami nem össze-vissza megy ha dolgozó vezeti, multifruit-os, és nem túl bonyolult?
    Nem vagyunk ilyenekkel elkényeztetve! Traktorból már annyi van mint égen a csillag!
  • Chris von Bone
    arra várhatsz! Megoldották okosan, hogy ne lehessen seriallal szórakozni. Én megvettem, csak nem a Halycon-tól mert így olcsóbb volt, csak sajna a bónuszokat nem kapom meg hozzá.
  • Chris von Bone
    ez bonuszként külön tölthető annak aki a Halycon mediatol vette meg a Pro framot
  • gyurka666

• xanderbor
    es igy 8x antialiasing es 8x anisotropfiltering, veryhigh beallitason jatszhatsz,maskepp nincs is ertelme. persze maximum felbontasban full hd monitoron. persze megy az LS gyengebb gepken is,ha arnyakokat kiveszed meg hasonlo,de az mar olyan supermarios :)
  • xanderbor
    igy van,minimum 4magos proci kell a mai jatekokhoz es nem art,ha 1 giga sajat memoria feletti a grafkartya.feletti ugy ertem hogy legalabb 1500 megas,vagy,ha 1 gigas akkor legyen ketto,sli ben
  • gogabi79
    ha megkérhetnélek törölnéd a
    hsz-em?

és újralinkelem ezta bálaszállítót?

hozzászolások törölve,amiket kértél!.
  • boky84
    ha nem lenne ilyen bonyolult akkor már megvettem volna de egyszer nekiálltam és agyfaszt kaptam 2 perc után az oldalukon

szal várok amíg itthon is lesz kapható
    (ami sztem sose lesz)

előbb utóbb felkerül modonként úgyis
    mivel ilyen az emberi természet
  • gyurka666
    de ahogy hallottam pár ismerősömtől hogy 4 embernél fogadja el ugyanazt a serialt...szerintem nincs sok esély arra hoyg valamikor lesz olyan serial ami mindenkinek jó lesz....de bízok benne...
  • boky84
    sajnos semmi más pro farmos cuccom nincs
    pontosabban van
    megvan az egész cuccos csak nincs aktivációs kulcs hozzá

szal sztem 1 hónapot kell várni v kicsit többet és fent lesz minden a neten v valaki feldob egy serialt valahova