24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Hát persze:)
-->Letöltés<-- -
Elkérhetnék a rögtörőt?
-
-
kisspeter1979 #6948 Szia Chris!
Mivel nem jó a videokártyám én 400-ra állítottam átlagban a láthatóságát az objektumoknak. Viszont töltöttem le pl lovakat, hogy kicsit színesebb legyen a térkép. Ne csak teheneket lássak. A falu közepén gondolom a sok épület miatt még mindig beszaggat kicsit a kép, de azok az átkozott lovak mellett szinte megáll az élet. Mit lehetne ezzel a hibával csinálni? Nem szívesen törölném ki a lovakat, de ha nincs más megoldás eltakarítom őket. :(
Előre is köszönöm! -
Az lehet mert én azt tudom hogy kb 2-3 hete unalmamba átraktam a 09-es modelt (és Zoli egy kicsit javított rajtuk majd felkerült a portálra...)Nem tudom hogy esetleg azt linkelted te be ide vagy te magad is átraktad az említett gépjárművet:):) -
bocsi előre is ezért a kérdésért, de ha netán meg van valakinek a pc guru 2011.07/08-án kijött száma, amiben a world of tanks bónusz kódja található, azért adnék eredeti játékot, pl.: bf2 eredeti cd kulcs, vagy cod5 vagy még ncore meghívót is, ha a bónusz kódot még nem használtad fel ahhoz a játékhoz! :)
Privátban írjon rám akit érdekel! :)
(én megvettem az újságot, csak gagyinak véltem a játékot, és odaadtam a kódot havernak, most meg még is játszom vele) :DDD -
300 as Rábát már én is feltöltöttem ide,nem is olyan régen:):( -
bordanattila #6944 Nagyon szépen köszönöm -
Szia nem haragszok itt éred el a Rábát--->Rába 300 Letöltés<-- -
köszi gyurka666
-
bordanattila #6941 Szia, ne haragudj megkérdezhetem hol lehet letölteni a 300-as RÁBÁT? -
Köszönöm mégegyszer és jó éjszakát!
-
Jó éjt mindenkinek! (mert aludni is kell) -
Nem nagy ügy, csak meg kell hozzá csinálni egy párat, és az ember csípőből tudja. :D
És akkor had reklámozzak kicsit:
Reggeljetek a gamefarm.hu-ra, és ott ilyen dolgokról olvashattok majd cikkeket. Ahogy időm engedi írogatom őket. -
Nagyon kened ezt a témát! Az szerintem meg is oldja a problémát! Kipróbálom! -
Megnéztem de az xml az az eredeti. Csak az eke,a vetőgép hátulja ér le teljesen.... -
Nálam így áll:
Ami kicsit zavaró az , az, hogy az alsó karokhoz nem csatlakozik rendesen. Ennek meg az a megoldása, hogy az attacherJointBack-et kicsit lejjebb kell vinni. -
Az xml-t nem piszkáltad? én az eredetit javítottam ki... -
A dőlés az tökéletes lett,amit nagyon köszönök,de nálam nem teszi le teljesen.... Ahol az eke csatlakoztatva van az elég kint van a földből. -
kipróbálva, leteszi rendesen, ahhoz semmit sem kell megváltoztatni... :) (és közben meg is vacsoráztam) :) -
Ahogy mondod! És ha lehet tegye le rendesen. TE egy igazi úr vagy! -
ennek egy 800-1000 bőven elég... :) (ez is 1000 Km-re van állítva ahogy látom - na ilyenektől akad ám rendesen) -
Ha jól sejtem akkor valahogy így szeretnéd, hogy álljon:
Megoldás:
- nyisd meg GE-vel a modellt
- keresd meg a attacherJointBackRot transformot, és abban az attacherJointBack-et
- Állítsd a képen látható szögbe vagy ahogy neked tetszik
- A nézetet állítsd vissza közel olyanra amilyen a megnyitáskor volt
- mentsd el, és kész is
Ha nem akarsz a nézettel bíbelődni, akkor a RotateX - Y - Z értékeket írd csak át (mondjuk a képen láthatóra) és mentés. -
köszönöm -
ha ilyen fajta képet szeretnél csinálni akkor berakod a képet majd fent van olyan menü hogy effects majd ott az elsőre katt és azon belül is az elsőre katt de lehet elég jó képeket csinálni más effektekkel:):) -
azt használom én is
hogy kell??? -
paint.net... -
milyen progival csináltad ezeket? -
ennyi.. -
ezt a házat pl hány méterre állítsam be -
mire nem jó a képszerkesztő progi:)
-

-
-
na ezt én sem tudom... (még!) -
Ment egy privi! -
az objekt mask után mit jelent az f betű? erre tudnál válaszolni? -
én 90% álltam mikor erre rájöttem, 3-4 napig csak ezeket javítottam... De utána már a 104 megás i3d egyáltalán nem akad egy alsó-közép kategóriás gépen. -
kisspeter1979 #6914 Köszi!
Még jó, hogy csak kb 10%-on áll a mapom, de így is eltart egy ideig mire mindet átállítom. :( -
csinálj egy képet hogy áll, és hogy szeretnéd, hogy álljon, töltsd fel, és többet fogok tudni mondani... -
#6903 HSZ-ben leírva...