24061
  • boky84
    de ha a tiéd lesz jobb szebb kerekebb valósághűbb akkor magyarázd is el hogy a másik fél mit hagyott figyelmen kívül a szerkesztésnél
    mit kellett volna máshogy alkalmazni
  • dávid 001
    Vagy te kisöcsém :D kíváncsi vagyok hogy lsportal fórumon miért nem jár enyhén mondva a kis pofád.itt rajoskodsz mindenkivel
  • tamás98
  • dávid 001
  • dávid 001
    szánalmas kis kölök vagy aki mások munkáját ócsárolja mert ő nem tud semmit idézem " semmit csinálni és a pofája jár!
  • tamás98
    okcső!
  • boky84
    szeva cimbora
    1 olyan modot mutass ami 100%-ban megegyezik a valósággal
    maga a játék se 100-as
    pl: beesik az eső a hangárokba??
    ha kocka hát kocka
    majd belejön rendesen a szerkesztésebe
    de van egy jobb ötletem
    csináld meg te is ezt a gépet
    nem kell in-game-elni csak szerkeszd meg így folyamatában
    ne offolj
    tanítsd hogy kell jól megszerkeszteni, kialakítani
    hogyan kell jól használni a programot
  • tamás98
    De azért ennyire se volt kocka.
  • talloli
    Szerintem a Rába 15-ös nem az áramvonalairól volt híres! :-)
  • talloli
    Mint felhasználó megosztanék Veletek is egy gondolatomat:
    - Minden tiszteletem azoknak akik különböző modokat, járműveket, eszközöket építenek, szerkesztenek. De!
    Marha szép és jó, hogy működik az irányjelző, elakadásjelző, nyílnak az ablakok, működnek és állíthatóak a visszapillantó tükrök. De ezeknek a játék szempontjából semmi, de semmi értelme nincsen. Annál inkább lenne az állítható sebességtartásnak, annak, hogy a gép egyenesen menjen, multifruitos legyen, illetve kompatibilis legyen más járművekkel.
    Nem mondom, nagyon frankó ha nyomot hagy a gép az aszfalton, füstöt ereget, stb, de az igazi játékélményt nem ezek adják. Mosható a gép? Minek? Persze, valósághű ha koszolódik....
    Vagy például épített valaki egy kombájnt, ami csak akkor lehetett aratásra bírni ha előtte vagy 15 dolgot beállítottál, bekapcsoltál. Ez érdekes, de talán nem ebbe a játékba való.
    Szerintetek mennyire realisztikus, hogy egy traktor üzemanyagtartálya 800-1000 liter?
    Ugyanakkor többnyire az autopilot képtelen egy egyenes vonal mentén végigmenni a földeken. Ha nincs felügyelve, össze vissza kezdenek aratni. Inkább itt kellene fejleszteni a gépeket!
  • tamás98
    Látszik hogy nagyon értesz a modellezéshez...Az egész gép szinte egy nagy kocka..
  • gogabi79
    Köszi!szép lassan haladni fog!azért még mindig van mit csinálni ezen a masinán.és mivel,még senki nem készítette el,igy gondoltam bele vágok.
  • boky84
    alakul ez 1000-rel
    csak így tovább
    szerintem nagyon jó irányba halad a gépsárkány
  • gogabi79
  • gyurka666

• dávid 001
    A pályám egyes földjein legyen sár??
  • dávid 001
    Hú nagyon kocka az óra!
  • kiscékus
    És ezeket högy teszed át hogy GE meg tudd nyitni??
  • gogabi79
  • dávid 001
    Faszkalap vagy te kölök!
  • boky84
    ha jól tudom azzal csak a feltöltési sebességet növelem nem pedig a szórásképet
  • padarmtz
    szép lesz így tovább
  • dávid 001
    alakul :D
  • gogabi79
  • Chris von Bone
    A játék eredeti mapjához hozzá ne nyúlj mert ez lesz az eredménye!!!! Új térképet a Users/.../Documentums/MyGames/Farmersimulator2011/mods könyvtárba kell betenni zip fájlként vagy mappaként, de FAQW-ban szerintem benne van....
  • Chris von Bone
    mikor tartottad karban utoljára a win-t és a video drivert?
  • Chris von Bone
    Az xml-ben a fillLitersPerSecond részt kell megnövelni. A hiba nálam is elő fordult, mikor nagyobbra állítottam a területet, akkor egyik irányban jól szórt a másikban foltosan...
  • dávid 001
    Ejjha :S
  • Rikcsoo
    Tegnapi munka..(Ha baj hogy felraktam akkor nyugodtan lehet törölni:)
  • marko37
    Akkor valami mód bezavar "traktor pótkocsi" adj el mindent és kezd el egyesével kipróbálni őket amelyiknél észreveszed hogy beszaggat dob el jó messzire
  • marko37
    Kérdezném eredeti a játékod? mert ha az akkor rossz helyre raktad a mappot
  • gogabi79
    szuperjó gép!.mentettem,köszike
  • gogabi79
    Probálkozok vele,remélem sikerül megcsinálni!és majd valaki játékba ingameli majd.
  • gyurka666

-->Letöltés<--
  • boky84
    és tudnál adni magyarázatot hogy mit kéne átszerkeszteni?
  • Chris von Bone
    túl kevésre van állítva a szórása... :)
  • dávid 001
    Te csinálod?
  • bela96
    Sziasztok.Valaki nem tud egy TK kis traktor packot??válaszokat elöre is köszi
  • gogabi79

még alakulgat a RÁBA 15 traki
  • mtz 82 zts
    Hogy lehet megcsinálni egy csak búzás pótot hogy ne csak búzát lehessen benne vinni hanem pl silot is?