24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
de ha a tiéd lesz jobb szebb kerekebb valósághűbb akkor magyarázd is el hogy a másik fél mit hagyott figyelmen kívül a szerkesztésnél
mit kellett volna máshogy alkalmazni -
Vagy te kisöcsém :D kíváncsi vagyok hogy lsportal fórumon miért nem jár enyhén mondva a kis pofád.itt rajoskodsz mindenkivel -

-

-
szánalmas kis kölök vagy aki mások munkáját ócsárolja mert ő nem tud semmit idézem " semmit csinálni és a pofája jár! -
okcső! -
szeva cimbora
1 olyan modot mutass ami 100%-ban megegyezik a valósággal
maga a játék se 100-as
pl: beesik az eső a hangárokba??
ha kocka hát kocka
majd belejön rendesen a szerkesztésebe
de van egy jobb ötletem
csináld meg te is ezt a gépet
nem kell in-game-elni csak szerkeszd meg így folyamatában
ne offolj
tanítsd hogy kell jól megszerkeszteni, kialakítani
hogyan kell jól használni a programot -
De azért ennyire se volt kocka. -
Szerintem a Rába 15-ös nem az áramvonalairól volt híres! :-) -
Mint felhasználó megosztanék Veletek is egy gondolatomat:
- Minden tiszteletem azoknak akik különböző modokat, járműveket, eszközöket építenek, szerkesztenek. De!
Marha szép és jó, hogy működik az irányjelző, elakadásjelző, nyílnak az ablakok, működnek és állíthatóak a visszapillantó tükrök. De ezeknek a játék szempontjából semmi, de semmi értelme nincsen. Annál inkább lenne az állítható sebességtartásnak, annak, hogy a gép egyenesen menjen, multifruitos legyen, illetve kompatibilis legyen más járművekkel.
Nem mondom, nagyon frankó ha nyomot hagy a gép az aszfalton, füstöt ereget, stb, de az igazi játékélményt nem ezek adják. Mosható a gép? Minek? Persze, valósághű ha koszolódik....
Vagy például épített valaki egy kombájnt, ami csak akkor lehetett aratásra bírni ha előtte vagy 15 dolgot beállítottál, bekapcsoltál. Ez érdekes, de talán nem ebbe a játékba való.
Szerintetek mennyire realisztikus, hogy egy traktor üzemanyagtartálya 800-1000 liter?
Ugyanakkor többnyire az autopilot képtelen egy egyenes vonal mentén végigmenni a földeken. Ha nincs felügyelve, össze vissza kezdenek aratni. Inkább itt kellene fejleszteni a gépeket! -
Látszik hogy nagyon értesz a modellezéshez...Az egész gép szinte egy nagy kocka.. -
Köszi!szép lassan haladni fog!azért még mindig van mit csinálni ezen a masinán.és mivel,még senki nem készítette el,igy gondoltam bele vágok. -
alakul ez 1000-rel
csak így tovább
szerintem nagyon jó irányba halad a gépsárkány
-
-
-
A pályám egyes földjein legyen sár?? -
Hú nagyon kocka az óra! -
kiscékus #7305 És ezeket högy teszed át hogy GE meg tudd nyitni?? -
-
Faszkalap vagy te kölök! -
ha jól tudom azzal csak a feltöltési sebességet növelem nem pedig a szórásképet -
szép lesz így tovább 

-
alakul :D -
-
A játék eredeti mapjához hozzá ne nyúlj mert ez lesz az eredménye!!!! Új térképet a Users/.../Documentums/MyGames/Farmersimulator2011/mods könyvtárba kell betenni zip fájlként vagy mappaként, de FAQW-ban szerintem benne van.... -
mikor tartottad karban utoljára a win-t és a video drivert? -
Az xml-ben a fillLitersPerSecond részt kell megnövelni. A hiba nálam is elő fordult, mikor nagyobbra állítottam a területet, akkor egyik irányban jól szórt a másikban foltosan... -
Ejjha :S -
Tegnapi munka..(Ha baj hogy felraktam akkor nyugodtan lehet törölni:)
-
Akkor valami mód bezavar "traktor pótkocsi" adj el mindent és kezd el egyesével kipróbálni őket amelyiknél észreveszed hogy beszaggat dob el jó messzire -
Kérdezném eredeti a játékod? mert ha az akkor rossz helyre raktad a mappot -
szuperjó gép!.mentettem,köszike -
Probálkozok vele,remélem sikerül megcsinálni!és majd valaki játékba ingameli majd. -
-->Letöltés<-- -
és tudnál adni magyarázatot hogy mit kéne átszerkeszteni? -
túl kevésre van állítva a szórása... :) -
Te csinálod? -
Sziasztok.Valaki nem tud egy TK kis traktor packot??válaszokat elöre is köszi -
még alakulgat a RÁBA 15 traki -
mtz 82 zts #7282 Hogy lehet megcsinálni egy csak búzás pótot hogy ne csak búzát lehessen benne vinni hanem pl silot is?