24061
  • marko37
    rakj ki mindent a mód mappábol és csak azt az 1 trakit rakd be úgy próbáld meg
  • Robi546
    értem akkor majd esetleg megpróbálom újból be telepíteni a játékot, hátha abba van a hiba. Egyébként próbáltam még tegnap este de nem ment.
  • marko37
    Értesz aGE hez?
  • Forrest Tomee
    Elnézést, Tsz3-as mappal van ez a gondom.
  • Forrest Tomee
    Tsz v2 mapot próbáltam, de a malomban hiába adok el magot nem kapok érte pénzt. Ez így van vagy én állítottam be rosszul valamit?
  • boky84
    nekem kapásból azt írta hogy 4 es gomb bla-bla-bla
    megnyomtam a 4est és indult a rettenetes bukócsöves kanári
  • Robi546
    akkor pedig nálam lesz a hiba, mármint a játéknál. :S Amúgy megnyomtam de nem indult. :S Na akkor meg próbálom még egyszer majd később már vagy holnap.
  • gogabi79
  • gogabi79
  • gogabi79
  • gogabi79
  • Chris von Bone
    Persze! Courseplay-nek hívják, a magyarosított verziót a gamefarm.hu oldalról letöltheted.
  • boky84
    nyomd meg a 4-es gombot
    nálam simán indul
    annyi a gebasz hogy a 4es sebességfokozatban indul
  • jozsy barat
    Időközben találtam itt választ a kérdésekre, úgy hogy már ne fáradjon senki! Üdv!
  • gogabi79

#7340 folytatása
  • boky84
    a mods mappába teszed a mapot?
  • Robi546
    "le cserélve az eredetivel" tudtommal úgy van hogy: új játék indításnál ki kell választani a mapot, nem ? :)

Tomikahh: igen, azt hiszem van, "Autopilot"-nak hívják én is szoktam használni még a 2009-ben de soha nem oda ment ahova akartam. :DDDD
  • jozsy barat
    Hali! Olyan gondom lenne, hogy amikor más mapot rakok bele és indítom a játékot ezzel a hibával indul: "Error CRC64 files check failed. Data files are changed. Please reinstall application. Continue anyway?" Mi lehet a baj? Oda másolom a mapot ahova kell, ugye lecserélve az eredetivel. 2009-esnél nem volt ilyen hiba amikkor cserélgettem a mapokat, itt miért lehet ez? A segítséget előre is köszönöm! Üdv!
  • Tomikahh
    Üdv..
    Ma a suliba láttam egy olyan videot ahol egy srác elinditotta az első kombanyt és ő ment utánna...de a kombány a forgalo msebeségével ment es nem onilen jatekkal játszott a srac ahogy lattam..
    Ezt ugyanugy megcsinalta szantasnal is..
    Azr szeretnem kérdezni hogy etezik olyan mod h pl beálitod h olvam menyen és az elmegy magatol is??
  • gogabi79
  • Robi546
    oké, köszi előre is. :)
  • boky84
    figyelgesd a fórumot
    mek kajolok és utána átnézem hátha tok vmit kezdeni a gépeddel
  • Robi546
    (Bocs a dupla postért!)
    Már találtam linket, más oldalon tessék. Link: Zetor Super 50
  • Robi546
    okés. Nem soká adok csak fel kell töltenem mert ahonnan töltöttem ott már nincs fent.
  • boky84
    adj egy linket
    hátha tudok valamit kezdeni vele
  • gogabi79
  • boky84
    na készülget a pokolgép
    szépen alakul a kicsike
  • Robi546
    Próbáltam, nem megy. :( Egyébként oda van írva az Info-ban: Start: Tlacítko 4 azaz magyarul Start(Indítás): 4-es gomb próbaltam a Num 4-et és a rendes 4-et de semmi, nem indul. :S Esetleg XML Programozásban lehet hiba ?
  • gogabi79
  • gogabi79
    ebben igazad van,de máskor azért ,ne mert álltalában ebböl van a veszekedés.Viszont ami a rába 15 ös trakit illeti,még vannak kissebb munkák,és remélhetöleg hamarosan fog futni a ls ben is
  • talloli
    Nincs szándékomban senkit sem lejáratni. Akinek inge, vegye magára. De a fellengzős, nagyképű, kioktató duma mellett nem tudok elmenni!
    És itt egy közösségnek kellene működni, úgy hogy azokat a személyeket akik bomlasztanak az ilyen magatartásukkal ki kellene vetni!
    Ha valaki véleményt ír, tegye úgy, hogy ne sértsen meg senkit!
    Aki pedig érdemi munkát mutat be, el kell ismerni, segíteni kell. Ugyanúgy, mint aki a tapasztalatlansága miatt segítséget kér.
    Szerintem.
  • gogabi79
    Kérlek ezt ne!a fórúm nem erre van!.Ne járass le másokat!!
  • talloli
    Alakulgat! Csak így tovább! Majd kipróbáljuk!
  • gogabi79

ma csináltam egy 2.rába 15 kisgépet.ime a kép,idáig vagyok meg vele
  • boky84
    próbáld végig a billentyűket főképp a numerikus entert
    hátha manuál indítást tett bele valaki
  • talloli
    Mekkora arca van itt valakinek! Bele se fér ebbe a képernyőbe!
    Pedig érdemi hozzászólást még alig láttunk!
  • Robi546
    Üdv!

Abban kérném segítségeteket hogy: van egy Zetor Super 50-esem, kiegészítő, LS Portalról töltöttem le és amikor bele szállok akkor nem indul. Mert ki írja oda fentre a bal sarokba szürke téglalapba hogy: Motor Inditás: XML_MISSSING vagy ilyesmi, nyomom a W-t azaz a gázt de nem akar menni, hangja sincs. Egyszerűen nem indul be a motor. De régebben is arról az oldalról töltöttem le ugyan azt és az meg ment. Mi lehet a hiba ?
  • boky84
    nincs mit
    örülök hogy segíthettem
  • Forrest Tomee
    Ok, már megértettem. Köszönöm!
  • boky84
    akkor egyszerűsítsünk
    gondolom nincs sok jártasságod az agrár ágazat terén
    kombájn:önálló magtartállyal rendelkezik
    silózó: önálló magtartállyal nem rendelkezik
    tennék képet is ha nem szarakodna a képfeltöltés