24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Az, hogy magyar mozdony fut át a pályán, külön dicséretet érdemel tőlem.
Mozdonyvezetőként nagyon imponál nekem! :-)
Remélem egyszer elérhető lesz számunkra is!
-
A farm felül nézetből hogy mekkora és az egész pálya
-
A képekkel búcsúcsok egy időre a pályától mert elkezdtem egy pihenő mapott számomra majd 1 hónap múlva jobb lesz a mapom :D Na de ez van majd ki lesz adva a pálya csak pihizek mert minden nap több órán át szerkesztettem és az ls kieset így mostmár én is játszok egy pöppet! -
Ez A mapomról pár kép remélem nem baj De máshogy nem tudtam !Majd csinálok egy saját oldalt amire nyomom fel a képeket -
-
[img=http://www.kephost.com/images4/2011/11/2/gboier9qqcu2eouvxq8y.png]
-
Hehe én se tudtam de autó pilóta :D magától csinálja a munkát a gép de nem helfen -
Fejlesztett autópilóta -
mtz 82 zts #7435 Az AP az micsoda? -
Rendben -
Ben66 #7433 szavaztam:D -
Ezen az oldalon indittotam egy szavazást akit érdekel menyen fel és a jobb alsó sarokban lehet szavazni holnap reggel 8-ig lehet szavazni -
A kiegészítőben megjelent üvegházakból, hogy lehet betakarítani a paradicsomot pl.? Trágya, víz ott van látom fogy is, de nem tudom bevétel hogy lesz belőle. Vagy ez csak 'látvány' elem? -
Ben66 #7430 Legyen,az nem árt senkinek -
Minek?Csináld meg a mapot fullra sztem és csak akkor add ki.Tesztelgesd a gépeden és javítsd ki a hibákat amiket találsz benne,utána mehet fel a netre. -
Ben66 #7428 legyen -
Legyen teszt map kiadva?? -
Ben66 #7426 oké:) -
Rendben!Oldal már a könyvjelzőknél :D -
Bocs, de úgy hiszem közérdekű!
Ha érdekel hogyan lehet AP-t rakni a gépekbe, akkor ma 14:00 után látogass el a gamefarm.hu oldalra, ahol komplett leírást találhatsz a témáról. -
az a nick kép :D wáááááááá :DDDD -
bármelyikbe, amelyik tudja az adott növényt... -
innen -
nemeth456 #7420 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet magyarítást letölteni a játékhoz.
A segítséget előre is köszönöm. -
Ben66 #7419 szép estét.
CLAAS Xerion SADDLE TRAC Seeding Edition
ez nem akar elindulni,és nem írja ki h mivel kell elindítani.
ilyenkor mi a teendő?? -
Ben66 #7418 akk bármilyen pótba kiüríti a terményt?? -
Ne is haragudj de ez egyeltalán nem Rába 15!valaki csak rába 15 kint dobott erre a TZ4K trakira.Az a igati rába 15 amit én csinálok! -
link -
Várom :) 

-
Ha készen lesz a kisgép,akkor már csak valakit kell majd megkérni a ingamelésre,hogy tudjátok a rába 15 öst ti is használni.Sokat gondolkozom azon,hogy ha készis lesz,hogy csak nekem legyen,és annak aki ingameli.de ugy gondoltam s tudom sokaknak fájna a szive érte,igy majd meg lesz osztva amint készen lesz.szoval igyekszem vele igérem! -
Majd töltök fel egy teszt pályát ami igényes de mégse az elkészült pálya,csak hogy mi tetszik az embereknek és mi nem :D -
Várjuk! És ha lehet, szívesen kipróbáljuk, teszteljük! -
Értem én nem vagyok olyan mert mi gavival úgymond tettük normálisabbá ezt a fórumot mert volt 1 kér kölök aki csak fikázni jött ,ide holnap hozok képet a pályámról :D -
Kitartás Dávid! Mint mindent, ezt is tanulni kell! Gyakorlat teszi mestert mesterré! Ezért lenne ez a fórum, hogy segítsük egymást, ne pedig fikázzuk, kioktassuk a másikat.
Sajnos sok olyan olyan ember is megfordul itt aki csak kötözködni jön. Gyerekek!
Szóval hajrá! Csináld, oszd meg és ha tudunk, segítünk! :-) -
bordanattila #7409 Valaki tudna nekem ajánlani egy nagy teljesítményű tej szállító pótot vagy kamiont? -
Azért mondtam így amit mondtam mert egyszer én is meg kérdeztem hogyan lehetnék vip tag miben kell segítenem vagy megfelelnem úgy le oltottak mint a bűn ettől szeretném megóvni mert ha ezt az olyan nagy fórumokon írja " nem akarom leírni" Ott nagyon lejáratják,engem pl úgy leoltottak azért mert mondtam hogy ha meglesz a profarm ki próbálok szedni gépeket na mind1 lényeg az hogy én csak mondtam neki mert akkor lehet vip tag ha az a gyerek aki vip gépet csinál aki a barátja általában azt veszik be " per pillanat én ha Idéztem ha nagyon jól tudok pályát szerkeszteni egy olyan ember felfigyel rám akkor be vehet a vip tagságba így hogy nem tudok mit felmutatni ne is álmodozzak ilyenekről mert csak F... szopok magyarul mondva"!! Remélem nem voltam naív! -
Multifruitos, ami tudja azt a növényt amit üríteni akarsz vele. -
Ben66 #7406 Ropa Euro Tiger (multi fruit)
ehhez a géphez milyen pót kell??
kipróbáltam 3 fajtát,egyik se jó.
Segítség kéne -
Robi546 #7405 értem, az is egy jó ötlet. :D -
én a helyedben a játékban nézném át az irányítást