24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Már nem is barázdás.De miért?Amikor megvettem barázdába volt a traktor.De most miért nem 

?!Valami javaslat...
-
kiscékus #7828 Na meg tudod csinálni ??? -
kössz!!!!! -
kiscékus #7826 Fényképezni:printscreen a tasztaturán tudsz!
Aztán megkeresed itt:C:\Documents and Settings\Felhasználónév\My Documents\My Games\FarmingSimulator2011\screenshots
ÉS felteszed a: abload-en -
Nem tudok adni mert nem tudom mivel kell fényképezni.Nem vicc!!!!! -
kiscékus #7824 Tudsz képet adni mert ez szerintem ne igaz de adj egy képet bizonyiték képpen! -
vak vezet világtalant.... -
Úgy van a játék alapban komolyan!De miért?Azt nem tudom.:( -
kiscékus #7821 #Igen azt akarom jó volna te tudod mit kell?
Szia add meg vagy mond el hogy kell csinálni nem számitt a laggolá egy próbát megér! -
Ide kell másolni a Map_Fruits mappát?C://Program Files/Farming Simulator 2011/data?Vagy még valamilyen mappába? -
A map froutist azt csak belerakod símán a foilaget meg a a texturáhopt ahol van odda bele másolod a fájljait -
Te csak azt akarod hogy megdöljön szántásnál? vagyis hogy a kerék csak belesűlyegyen : -
Kösz dávid 001!Nem a másik mappát kell odarakni? -
Bocs azt a pályába kell csak másolni a foliaget kell a texthez -
Nekem van barázdám, de laggol nagyon tőle.Azt javaslom hogy nem jó ez a barázda. -
textures-hez kell már leírtam az a textura meg a növény megjelenítését teszi lehetővé -
kiscékus #7813 DE én a trktoron akarnám hogy az döljön tes ezen kéne!
http://www55.zippyshare.com/v/98989586/file.html
Azért köszi! -
Én azt mondom hogy saját modot csinált hogy barázda lesz a földben és úgy szánt és rá vágta az egyik ekéről a föld forgást és akkor a barázda úgy alakult ki! -
dávid 001 hova kell berakni a Map-Fruits mappát?Segítségedet köszönöm! -
Add meg a linkjét rákukkantok, és ha megvan szólok... -
Mert akkor vmit elrontott! :) Nálam 14 növény van a mapban és nem szaggat... Igaz a beírandó részeket ki kellett egészíteni, és javítani helyenként. -
kiscékus #7808 Tudom hogy nem mod a moddex ben kell aszem valamit állitani vagy valami! -
Egyik barátom próbált olyat csinálni csak egy baj volt vele nagyon szagatot meg instabil volt -
Az nem egy mod, hanem egy pack! Be kell írni az i3d-be, modolni kell stb... -
én megosztanám veled, ha tudnám... -
kiscékus #7804 Sziasztok?Nagy segitséegt szeretnék kérni egy kicsit élethübbé szeretném tenni a játékot hogyan tudom megcsinálni hogy szántáskoa a traktor egyik fele döljön a föld felé ezt ugy hivják hogy borozda,barázda na hogy igy látszódjon láttam már ijen képeket de senki sem akarja megmondani mit kellene átálitani hogy ugy nézzen ki mintha a borozdába menne a traktor!!Segitségeiteket kösöznöm! -
Hova kell berakni a Map_Fruits mappát?Letöltöttem a növény modot és nem tudom hova kell berakni a mappát.Előre is köszönöm. -
pont ezt írtam és erre már be is adták :D De jó hogy más is tudja! -
Az i3d-ben megkeresed a Foliasublayer-ek között a tarlót, és abban a "width="1.5" height="2" heightVariance="0.2"" bejegyzést , magyarra lefordítva értelmezd melyik melyik adat, és méterben van.... -
Notepadal a az írott fájlokat beileszted a mapába a másikat meg a növényekhez mert azok a textúrá -
még egy kérdés:
a tarló magasságát lehet e állítani vagy az fix? -
dávid 001 hova kell a Map_Fruits mappát berakni az LS-be?Előre is köszönöm.Azt tudom hogy a foliage mappát a Farming Simulator 2011 mappába kell rakni. -
Remélem tisztában vagy az itteni dolgokkal? -
Jó munkát boky! -
neked pedig jó munkát :)) -
akkor jó munkát kívánok az elkövetkezendő hétre
nekem is sajna irány a munka... majd pénteken jövök pár moddal ha minden összejön
jó farmerkodást mindenkinek
szevasztok -
Én azt mondom zárjuk le itt ezta témát!.Amit tudok megteszek!Még akkoris ha énis dolgozom,vagy más dolgom van! -
nem értem ezt a hozzászólásodat :D igazából senki nem mondta hogy 24-ből 24-et itt üljön :) azt meg főképp nem mondta senki hogy szépen kell nekik elmagyarázni .. -
Szia elméletileg ez az a map ha nem akkor sorry tévedtem:) -
Már bocsi de szerintem nem kell itt most neki állni szavazgatni ki -kicsodát szeretne hogy hg legyen mert az ismételten is csak szemét itt nem a játékkal kapcsolatos!!!inkább rakjatok fel képeket ,kérdezettek amit nem tudtok ,esetleg ha van jó mód amit megszeretnél osztani a többiekkel akkor azt is teheted JAH ÉS FONTOS VÁLASZ GOMBOT KÉNE HASZNÁLNI!!!!