24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Jók a képek! 

-
A képen látható trakik és pótok mind porolósak -
kisspeter1979 #8333 Úgy döntöttem, hogy újra kezdem, mert megint "szögleteske" lett. De rájöttem, hogyan lehet lekerekíteni. :D
Próbálnék mérethelyeset keresni, de általában bizonyos szögből készülnek a képek, és nem elölről és oldalról. Most modellvasutas képeket nézegetek. -
Bocs hogy kötözködöm, de építő jelleggel, mert nem mérethelyes. A hossza sokra sikeredett, meg szerintem a magassága is. -
kisspeter1979 #8331 papirportal
Innen vettem hozzá a képet! De át fogom rajzolni, mert 1-2 dolog el van benne mosódva. De alapnak tökéletesnek tartom. -
Jó lett kisspeter1979!Hogy tetted be a textúrát? -
Ben66 #8329 na végre:D -
jah -
Nem látod sokkal több kieg van meg egy lizard rakodó gép meg az üvegház stb.. mert akinek sok modja van és szaggat neki így egyáltalán nem fog neki mert ez normálissan van megcsinálva -
Ben66 #8326 ez a platina?? -
mtz 82 zts #8325 Ja és mi a külömbség az eredeti meg a platinum edition között pontosan? -
Ben66 #8324 nagyon király -
Elvileg multizni lehet de még csak felmentem nem néztem meg tartósan
-
Én is láttam már pár oldalon neki állok gyors lekapom:):) -
Meg van én mondtam! -
-
mtz 82 zts #8317 Pl lehet benne épületeket venni üvegházakat -
Lehet multizni vele! -
És tulajdon képen mi értelme van leszedni? mivel másabb mint a sima verzió? meg hogy tört verzióval is lehet annál multizni? vagy ez csak egy a fajta kiegészítő? -
Nem vettem hanem baszakodok vele és a serilat elfogadja -
Szép -
A fórumom fejlődése egy picit pihen mert van fontosabb dolgom -
kiscékus #8307 Szia bocs hogy sürgetlek de meg tudod csinálni amit privátban kértem??
Fontos lenne! -
Pár képet ide is rakok remélem nem gond 
-
Látom nagyon belejöttél... :D -
Nem kötelező azt használni amit én feltettem, bármelyik gépből kivett ugyanazon fájlokkal működik, max a transzform beállításokat használod, az enyémből, de azt is ki lehet exportálni egy másik modellből. -
És az ötleted teljesen helytálló is! :) -
kisspeter1979 #8302 Akkor a leírás alapján mentsd ki a szükséges fájlokat a porolós gépből és tedd át a sajátodba. Sajnos jobb ötletem nincsen. -
Ezt már más is ajánlotta csak nekem az lenne a bajom hogy nekem az a porolás kéne ami az egyik gépen van. -
kisspeter1979 #8300 Látogass el ide!
kerék porolás, keréknyom hagyás
Chris von bone készítette. -
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni hogy hogy tudom megcsinálni azt hogy egy traktor vagy bármi poroljon a szántóföldön és felhordja a sarat az útra. És nekem van egy John Deerom abba olyan por van ami tetszik és azt szeretném felhasználni a többi géphez.
Normális válaszokat előre is köszönöm!
Meg ezeken kívül még lenne számos kérdésem. De nem tudom ki tudna rajtam segíteni.
-
kisspeter1979 #8298 Próbálkozom!
Még sok van hátra. De nem árt a gyakorlás.
[IMG][/IMG]
-
Köszönöm az ajánlót!
A Mercedes Benz 1800 Intercooler Valóban bika erős gép!
-
Nagyon jó!. -
Hajnali porolás -
Mind1 már csinálom nincs sok ideő elveszve mert nem mondtam mikkora adom ki 7-9 nap és ha így haladok mindt most akkor szerintem kész leszek vele vagyis elérem azt mint eddig volt a tanya szerintem holnap már kész is lesz! -
Úgyhogy letörölted! Szerinted mért kérdeztem, hogy a myGames-be mért nincs benn az LS? -
lehet próbáld kicserélni és újra feltölteni -
AZ hogy a brantos kurwa életbe törlödött a mapom??????? 

-
kisspeter1979 #8290 Na most áttextúráztam egy farmert rendőrnek. Az meg óriás lett. :(
Magasabb lett mint az emeletes ház. :D