24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Látom itt már kezdtetek a Profarm-on játszani..
segitenétek nekem hogy honnan is tudnám leszedni ?? -
csokos 914 #8420 Hellostok
Vki meg tudja mondani azt hogy: egy pót kocsi tudja szállitani a silót ahoz mit kell be írni az xml-be ? :O
előre is köszi -
egy,két kép.....:)
-
pista89 #8418 vágóasztal direktilyenszínű, nem beszólni 
-
Magyarul majd csak jövőre jelenik meg... -
Ben66 #8416 Király,
Te nagyon tudsz,a 3d kép a Ferrariról is király!!:) -
mára ennyi. -
letöltés
letöltés
így estére nektek további szép estét és WAREZ nélküli napot kívánok -
értem :) -
Ben66 #8412 Tud valaki egy olyan oldalt ahonnan meg lehet rendelni a platina ls 2011et???
néztem a tesco,EVM,576,PcDome,stb de semmi
-
Úgy hogy magyar volt a game meg a platinum is :)Ö (verzió) utána a profarm miadt angol lett de ez engem nem zavar :D -
a platina? először magyar és átváltott? azt meg hogy ?:) -
Szerintem nem lehet vagy nem tudom nekem egy darabig magyar volt azt angol lett -
tudom.de ez lesz az én ajándékom nektek!! -
jaja! de pm-ed érkezett -
#8385-re valaki esetleg? -
de azért ne siesd el tudod a jó munkához idő kell:):) -
ma ezzel sietek,hogy talán vasárnapra,vagy a jövöhétre fusson a gambe és tiis ki probáljátok:)
-
jó kis masina:):)de nem tom hogy itt hogy van másik fórumon ahol jelen vagyok még ott a warezért tiltás jár...nem tom hoyg itt mi a helyzet állása..... de tényleg igazad van abba hogy ezt pm-be vagy msn-en is el lehet intézni és máris nem számit wareznek:):) -
idáig megvan a rába-15 kisgép!(i3dben). -
végre van ilyen is :) letöltés -
Annak mondjad aki WAREZ-olt.. mert se joceruza se én nem WAREZ-oltunk.. -
Rendben! Igazad van, wareznak itt nincs helye! Ezért elnézést is kérek!
Viszont! Ha tetszik,ha nem,a Pro farm ugyanolyan szerves része a játéknak mint amennyire az általad készített bármely map vagy mod. Én a témát itt lezártam, megyek és befejezem végre az aratást! Jó éjt mindenkinek és kellemes magömlést!
-
Készülök a holnapi multira :)
Gabi bocs én nem üzletelek de képet csak meglehet osztani! -
azt tesztek fel amit akartok,viszont,kicsit elegem lett most.Minek kel komolyan profarmrol üzletelni,hogy most neked,és neked küldöm stb.Ezt miért nem lehet privat üziben elintézni?.Ne warez oljatok ha lehet!.Többit rátok bizom!De olvassátok el a fórúm szabályzatát is. -
Most miért mondasz ilyet?
-
akkor ugy csináljátok ahogy akarjátok!. -
Sajnos igazat kell adnom Rikcsoo-nak!
Ha a Pro farm nem tartozik ide, akkor nem is kell a saját készítésű mapokkal,modokkal foglalkozni! Ezért fog meghalni a fórum, mert állítom hogy a játékosok 99.5%-a nem az eredeti LS mapon tolja az eredeti gépekkel...
-
De télleg keg de nekem mind1 mi megy a fórumoin mert szerintem kenny majd úgyis offra rakja nekem ezért van az én fórumom! -
olvasd el mi ennek a fórúmnak a neve!! -
Mind1 szerintem lényeg az hogy én profarmozok meg platunomozok meg multi ennyi :_D -
roby2011 #8389 jo mappot léci(nem kunyerálás miatt)csak kéne
-
Bő a szókincsed :) 
Gogabi a ProFarm nem tartozik ide?..már miért ne tartozna ide?Ugyan úgy Ls, csak egy kiegészítés a játékhoz szóval szerintem ide tartozik de te tudod a te fórumod.. -
Ben66 #8387 keresem,de egyetlen olyan oldalt se ad ki,amelyik magyar lenne.
A Pc Dome-on,576-on is néztem de semmi:(
más ilyen jellegű oldal van még?? -
Hát moderáld ki az ilyen hsz-eket.... -
Sziasztok
Lehetséges valahogy a platinum verziót magyar nyelvűre varázsolni? Megvan az eredeti magyar játék esetleg ha az segíthet. -
Igaz! -
Profarm Az más tészta!.Ne keveredjen már a Ls 2011 el ha lehet!.Örülök hogy azis megvan ennek annak,deha lehet Ls 2011 legyen már a téma! -
Ben66 #8382 Oké:) -
Milyen "minden jöttmentnek" TE TAKONY?!? Amúgy meg ezzel szívatják a jónépet! Én is annyit kaptam mint te, TE TAKONY!