24062

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Kinek írod? legközelebb válasz gomb! -
Tél ilyen lenne?? -
kiscékus #8640 Szia irok egy privit nézd meg! -
ok -
rikcso-t is nyugodtan blacklistre teheted megelőzés képpen...ismerjük, már a mentalitását...másik fórumról már annyiszor volt bannolva, hogy ha van is neki új regisztrációja, akkor is fülét farkát behúzva csak lapít. Itt is elő fog jönni a cigány énje lassan -
teis és Rikcsoo is fejezzétek be! -
Tényleg nem értem,miért kel sok ilyen embernek ide feljönni,aki nem tudja mit is jelent ennek a fórumnak a léte!Müködése stb.és be be szologat csak! -
Majd pár hét múlva vissza jövök mert lejáratnak itt minden embert! Majd ha normális lesz a fórum ak vissza jövök! -
Én sem szólok be!
-
-
Én nem szólok bele a vitátokba! -
roby2011 #8625 nincs mit(amúgy jó gép) 
-
Ha megtalálom akkor igen! -
Köszi! -
roby2011 #8619 http://modai.lt/ls-11/ls-11-traktoriai/case-ls11/22017-case-ih1056.html -
A traktort is belinkelnéd? ^^
-
Jó kis gép!
-
letöltés(nem a trakira vonatkozik) -
Abba is nőnek a növények úgy tudom és utána le is bírod "szüeretelni" de ez nem biztos még nem próbáltam ki :) -
valaki homályosítson fel hogy a platinumban lévő napkollektor + szélturbina + zöldségház + mit tudom én még hogy mik azok mit csinálnak
ha jól csináltam akkor elhelyeztem őket ide-oda-amoda és gyarapodott a pénzem -
Köszönöm KOLLEGA! "amoda" felraktam a linket!
-
A számláló az a tank kapacitást méri kicsit más formátumban, de ha a scriptelése úgy van, hogy a bálázóé is ugyanazt a tankot használja akkor esélytelen. Amúgy meg linkeld be a tudod hová, és majd ránézek, ha végre lesz egy kis időm. :) -
Chris! Ne szerénykedj! Láttam már a munkáidat!
Te meg tudnád csinálni, én csak okoskodok.
A magtár szintjelzője ugyanott fut, mint a báláé. De láttam már a gépeiden, hogy a képernyő jobb felső sarkában fut a számláló. -
Platinum Edition
Szerintem majd jövő novemberre tehetjük az újat. -
nem lesz , majd csak 2013 lesz ! a 2011-re jött ki a gold edition vagy mi a pontos neve / nem tudom / -
AP még megoldható, de a kijelző az biztosan nem, ha egybe van a bálázóval -
én segitenék,de ahoz amit szeretnél nem értek -
Ha már nem kapok segítséget, próbálok tartalmat vinni ebbe a fórumba!
Ajánlanék Nektek egy érdekes gépet:
Claas 540
Ez egyszerre arat és báláz!
De érdemes lenne foglalkozni vele egy kicsit, mert hiányzik belőle egy jó AP és a magtár kijelzője össze van vonva a bálázóéval.
Ha valaki "megjavítja", legyen szíves visszalinkelni nekünk! Köszönjük!
-
FS 2012ről van már valami konkrét hír hogy mikor jön? -
+1
-
...és örüljön mindenki, mert én már rég kitiltottam volna az ilyeneket, úgy hogy hiába csinál alreget, akkor se tudna visszareggelni... -
LS-UK -ról kb. 2 és fél perc leszedni 1GB módot. -
Sajnos a gépem újra telepítésénél elszálltak a hosszú hónapok alatt összeszedett linkjeim ahonnan modokat tudtam leszedni.
Ha valakinek van ilyen gyűjteménye, vagy tud ajánlani jó oldalakat, nagyon megköszönném! -
A helyes link:
Tandem trailer -
Meg tudná valaki mondani, hogy hol lehet beállítani pl. egy utánfutón, hogy milyen gyorsan ürítse ki billentéskor a terményt?
Például: egy Joskin T30 teljesen felnyitott puttonyából fél percig csurog le a mag. Szerintem nem reális...
Másik dolog: Az egyik mapból kimásoltam egy utánfutót. Marha jó eszköz. Szinte mindent visz. De becsomagolva, bemásolva nem jelenik meg másik pályákon a mod-ok között.
Meg tudná valaki nekem nézni? És ha nem gond honosítani is kellene!
Tandem trailer
Köszönöm előre is a segítséget! -
nono28 #8549 köszi szépen! -
nono28 #8548 köszi 
-
véletlen töröltem!!Bocsánat érte!! -
Én konkrétan nem téged akartalak, leszólni, hanem a társaságot, és sejtem, hogy dolgozol, és nem egész nap itt ülsz és lesed, hogy ki huncutkodik...
Ez a nem áldott meg a jó Isten helyesírási tehetséggel oké, engem se, sőt elárulom, hogy anno 2x kapáltak el félévkor nyelvtanból miatta, de azért évek alatt megtanultam valamennyire. Itt azért rossz kifogás, mivel mindegyik böngészőben van beépített helyesírás ellenőrző, szóval nem viccből vagy design okokból húzza alá a szöveget piros hullámos vonallal. Még ha úgy is pötyögsz, hogy billentyűzetet nézed közben és nem a monitort, akkor is mielőtt elküldöd csak fel kellene rá nézni, hogy hoppá vonal, mi baja lehet...
Látom valami véletlen során kitörlődött hsz-em is... pedig normálisan próbáltam meg véleményt alkotni, és nem anyázva, de látom ez is sérti az érzékeny lelki világod.. -
Nos akkor íme ez a link már mükszik:)
-->Letöltés<--
( A masina állítólag multi képes és porzik mint állat:) )