24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Nos gondoltam segítek hoyg milyen asztallal tudod vágni a napraforgót egyszerű a kérdésedre a válasz amivel kukoricát is szoktál vágni csak annyi hogy amivel aratni szeretnél asztal + kombájn annak az xml-be be kell írni a sunflower szavacskát de ha nem megy vagy nem tudod mit hogy kell beírni akkor a kombájn meg az adapter xml-ét elküldöd privátba és megcsinálom neked
-
Ringo18 #9076 Akár mien vetogépet megtoltesz vetomaggal és az o betuvel kiválasztod a napraforgómagot,és már veti is!!! -
Ringo18 #9075 Koszz,és a napraforgót mien asztallal tudom aratni??? -
Giant editorba meg tudod nézni.Hogy hogy is müködik az!.Asztalra csinálsz mappát,és abba át másolod azta térképet,majd giants editorral megnyitod és meg tudod nézni,mi hol van. -
rokshow #9073 Sziasztok! Légyszi linkeljetek már be nekem 1 napraforgó vetőgépet és hozzá napraforgó magot!!!! :) Előre is köszönöm, sziasztok!!!!
-
Ringo18 #9072 Csak kellene hozzá egy térkép,mert nem nagyon találni rjta mindent meg,mert nagyon nagy!De nekem is nagyon tetszik!Csak így tovább! :):):) -
roby2011 #9071 FÓRUM 
-
köszi szépen
majd szép lassan rájövök mit hogy kell:):)
-
Kerék porolás és keréknyom hagyás készítése
ezt még énse probáltam még ki:) -
Jah és bocsi a dupla hsz-ért de valaki nem tudja nekem elárulni hoyg lehet megspékelni a trakit meg mondjuk a kombit hogy porozón a kerék??? Bevallom őszintét lusta vagyok vissza olvasni pedig valaki egyszer már leírta.... -
Képek így reggel..... 
-
-
Zsír lett a fórum! Csak így tovább kedves házigazda! 
-
-
lenne egy olyan kérdésem hogy azt hogyan lehet megoldani hogy az MB 1800 as trakinak a kipufogója ne árnyékoljon bele a munkalámpába
-
WOW
mi ez a király fórum??
1 hete nem voltam itt és hogy finoman fogalmazzak nagyon megváltozott a design
nekem nagyon bejön az új feeling

akárki csinálta
még csak most kezdem el olvasgatni a hsz-eket -
Ben66 #9061 Király:)
-
-
most készül a diszno szálitomnak a hátso lámpája el -
#9053 köszönöm szépen -
gogabi elégé fasza lett a design -
Egyetértek! -
belorusz #9055 szia házigazda dicséret jár neked!!! egyre jobb aoldal dizájn -
Végre megfogadták a tanácsom ez nagyon por lett vagyis szerintem:) -
De jó lett ez a dizájn!!! 

-
hát hogy milyen épületek vannak benne meg szóba is leírhatod hogy hány db föld van kb rajta és hoyg mekkora nagyságúak... jah és egy kérdés mekkora lett a map i3d-je? -
Máté97 #9051 Majd csinálok nemsokára képeket,de most el kell mennem otthonról.Milyen képekre vagy kíváncsi?Miről csináljak? -
Ringo18 #9050 Farminf g simulator 2011 platinum edition-t érdemes letolteni a játékhoz,mit ad újat bele??? -
Akkor pár képet lehetne tőled kérni mert így kép alapján nem igazán jöttem rá sokra fölöslegesen meg nem szeretném letölteni:)
Gondolom ahogy őket ismerem csak a 4 alap növény van benne....meg bála leadó stb van a mapon mert igen is fontosak azok rá szerintem... -
Máté97 #9048 
Jó map,előbb próbáltam ki.Nagyon jóra sikerült,ajánlani tudom mindenkinek! -
Letöltése:
falumap2beta_by_lsportal_op…rar 184,70 MB -
Máté97 #9046 Te tudod.Én csak véleményt mondtam róla. -
Majd megszokjuk ezt!Nekem is furcsa volt,de már nekem meg felel:) -
Hát,őszintén,ez meg sokkalta jobb,nem olyan üres mint a régi -
jó ez csak furcsa a sötétség ez a nagy fehérség után...de szerintem remek lett:) -
Máté97 #9042 Hát..nekem nem nagyon nyerte el a tetszésem.Szvsz a régi sokkal jobb volt! -
Remélem sokaknak fog mostmár tetszeni az uj dizájn ezen az oldalon!.Nagyon sokat segitet benne Maximus4!Öt illeti a dicséret.Nagyon hállás vagyok neki,hogy elkészitette ennek az oldalnak,hisz már rá fért egy uj külsö!.Na meg teljesen független lett az oldalunk is! -
-->Letöltés<-- -
Micsoda dizájn micsoda dizájn 
-
roby2011 #9038 ja,azt elfelejtettem megnézni