24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
bélabátyám #9242 Házigazda,tökéletesen leírta. Az asztalon álltalában kint van a dokumentum mappa . Ha nincs ,balra lent,start,rá katt,jobb oldalt van egy lista bennevan a dokumentun mappa. ( Mindenkinek van), megnyitod,van benne hogy olyan, hogy, My Games, azonbelül, Farming Simulator2009,vagy2011,attól függ melyiket használod.Azon belül, van ilyen hogy, mods.mappa , na ebbe kell bemásolni, a térképet, és a növényeket is,a trakrorokat is a kombálynokat is a vetőgépeket is . Meg minden gépet. Ha ígysem megy írj nyugottan. -
rokshow #9241 Köszi Házigazda a segítséget! De azt még most se tudom hogy a térképeket hová másoljam, rakjam be???? Melyik mappába kell rakni a térképeket és a növényeket!!! A többit amit írtál azokat megcsináltam és köszi!!! :) Szia -
itt szeretnék köszönetet mondani marko37 fórumozó társunknak aki időt és fáradságot nem kímélve átrakta nekem a gépet a 09 ből a 11 be .ismét beigazolódott az aláírásom:"magad uram ha szolgád nincs" -
-
Ide menj: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ és tedd be *.rar-ba vagy *.zip-ben a módot, és vedd meg a Fendt Station-nél!Ha ez nem müködik akkor a rar-t bontsd ki és lesz Read me mellékelve!Vagy a mappát rakd be a modsba.
Ha *.exe kiterjesztésű a fájl, akkor elég csak futtatni, a program kicsomagolja a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ könyvtárba. A fájl futtatásának előfeltétele, hogy a mods könyvtár létezzen, ha nem létezik csinálnod kell!
Játék közben a "P" betű lenyomásával megkapod a Fendt bolt aktuális kínalatát, itt tudsz vásárolni új gépeket.
Ha sikeresen illesztetted be az új modokat, akkor már azok is szerepelnek a kínálatban. Vásárlás után a gépeket a Fendt bolt környékén találod meg, de a tabulátorral is lépkedhetsz a gépek között, amíg rá nem találsz a friss szerzeményre.
növényekre
A /data/maps/map01.i3d fájlt nyisd meg jegyzettömbbel! (jobb egérgomb -> társítás)
Miután megnyitottad, nyomj egy CTRL + F kombinációt és keresd meg ezt:
growthStateTime
Az értékét írd át, mindegyik növénynél beállítható! -
rokshow #9237 Sziasztok! Valaki leírná nekem hogy a letöltött farmot, térlépet hová kell bemásolni???? Valamint a letöltött gyümölcsöket, terményeket/ napraforgó, zab, repce..stb/ azokat hová kell másolni és mit kell átírni, felülírni??? Ja és még kellene nekem a növények növekedésének, érésének a késleltetése!!! Köszönöm, sziasztok!! -
norbika28 #9236 az tök mindegy -
Jaj bocs nem is megjelenítés hanem avatar kiválasztása. -
norbika28 #9234 kösszi
-
Avatar képet kell választani.Arra mész hogy "Megjelenítés"Ahova be kell írni valamit, és az alatt van egy gomb megjelenítés van ráírva.Arra menny rá, és lehet választni képet. -
norbika28 #9232 az Lshungary.hu-be szeretnék regisztrálni és valami külsö avatart irki hogy nem megfelelő ,oda mit kell irni? -
Gergő1999 #9231 valaki tudja hogy az LSMapbyMasonv2-be hova kell vinni a silót?
-
Gergő1999 #9230 Valaki meg tudja mondani hogy hogyan lehet egy traktort átfesteni?
-
Máté97 #9229 Lsportal.hu,Lshungary.hu,www.ls-uk.info,modhoster.de
Elég lesz? -
norbika28 #9228 valaki nem tudna egy jó oldalt ahonnan lehet letölteni Ls be? -
a traki mod xml jében majdnem legalul keresel 1 ilyet <input name="IGNITIONKEY" key1="KEY_5" button="" />
az 5 öst írod át másikra -
roby2011 #9226 VALAKI ELKÜLDENÉ PRIVÁTBAN,HOGY HOGY LEHET ÁTÍRNI HOGY MELYIK GOMBAL INDULJON A TRAKTOR 
-
Sziasztok 1 kérésem lenne át kéne rakni ls9 fendt kombájnt a 11 be itt a link
Fendt9460R. szecskázos -

Msn cim megjelenitése miat töröltem.
-
Ben66 #9222 csak az a baj hogy a map nem megy,csak a gépek -
Ben66 #9221 köszi a segítséged dávid és traktorosbence -
köszi szépen :)09-es modell
-
Szép rába steiger amugy!! -
TÖRÖLVE!kUNYERÁLÁS NINCS! -
Szerintem ezt a kérését törölhetnéd is.....:):)) -
Hiába kéred,ugyse adjuk oda!. -
-
Sorbi6 #9214 Sziasztok,megrendeltem a játékot holnapra vagy holnaputánra meg jön s szeretnék multizni s esetleg ha valahova be szálhatok :D -
robidj #9212 sziasztok -
rokshow #9211 Sziasztok! Érdeklődnék hogy alap farmon mit lehet termeszteni, termelni az alap terményeken kívül??? Valamint a letöltött térképet és a letöltőt terményeket, gyümölcsöket hová kell bemásolni???!! Köszönöm, sziasztok! -
-
Letöltés: start_map_10_fruit_types.zip | 89.4 MBkatt ide
LS 2011 : Empty map v 1.0 [sp]
katt ide
ebbe még vonat is van -
Előre szolok bocsi a sok képért... 
-
Ringo18 #9206 Miért van az,hogy TSZ V2 map-ban learatom a napraforgót és automatikusan új nol helyette??? -
Ugyan ez van velem.Letöltöttem az Üres/Empty mapot, és 99%-nál nem csomagolta ki tovább. -
Valaki betudja linkelni azt az üres mapot ami jó os ha meg akarom nyitni? Csak olyan linkeljen aki tudja hogy ez jó link(traktorosbence,Úgyis linkelni fogsz ezért ezt neked írom akkor linkeld be ha jó) úgy értve hogy ő leszedte és neki jó volt! mert több helyről is leszedtem de nem volt jó mert sérült volt :S -
Ezt akartam felrakni csak elküldtem neki priviben. -
Téves! -
Próbáld ezt! Remélem ezt akarod mert nekem jó :) -
Ben66 #9200 tudna nekem valaki adni egy ingyenes letöltési linket??csak fizetőset találok
Fahrzeug Update AichMap