24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Tanulmányozd marko 37 aláírását! -
kisspeter1979 #9324 Ezt a vonat közlekedését szabályozó objektet honnan lehet letölteni? -
Ben66 #9323 Mindent találok,csak olyan objektet nem.
-
Ben66 #9322 akk keresem -
Van egy objekt pack ami a vasutat+ a vonatok közlekedését szabályozza ha az megvan akkor belerakom neked mert nem nehéz! -
Ben66 #9320 le kell töltenem hozzá vasút módot????vagy elég a map?? -
Ha az objekt meg ami kell hozzá mind megvan akkor majd igen! -
Ben66 #9318 akk a Mini farm mapba is bírsz vasutat??
-
Akkor add a kombilinket ja és kész a rába is. -
A rábát nagyjából megcsináltam a talajkövetést de a eleje és a hátulja olyan jó 3 méterrel elugrik és exe hibát ír ki :S -
Nos én az általam megosztott rábára szeretnék meg majd a class lexion 540-re amit nem rég adtak ki Zoliék ... szólj ha esetleg kellene link....a kombiról -
Aki szeretne keréknyomporolást csinálni az szóljon nekem, megcsinálom!Bármikor vállalom! -
majd akkor ha ma lesz időm megpróbálom -
-
rokshow #9311 Sziasztok! Segítségeteket kérném!!! Hogyan lehet ennek a kombájnak beállítani az automata pilótáját!!!!!! http://i53.tinypic.com/122p5rl.png Köszönöm, hali -
Kössz!:) -
Attól függ milyen vasutat, Simán álló objektek vagy mozgó vonatok,mert én mind2 tudom mert végül is ugyan úgy van csak bele kell tenni a pályába :) -
szeretnék azután érdeklődni hogy valaki épített már be mapba vasutat?
-
Köszi szépen :) -
köszi 
ment a pont -
Nos akkor mint ígértem megosztásra teszem ezt a remek Rábá-t:)
Pár funkció:
változtatható kerekek
hátsó hidraulika emelés/leengedés,
motorháztető nyitás
ablaktörlő stb..
-->Letöltés<--
Ha tudod tarsd meg az eredeti linket!!!!
Jó munkát vele minden gazdatársamnak
-
Nagyából ez egy ifára való rakodó lenne de még kel skin meg szépíteni kell+ majd covertáló
Nem valami fasza de szerintem jól mutat csak nem tudom hogyan kell egybe rakni! -
Na majd holnap megcsinálom.Megyek aludni.Mindenkinek jó estét! 
-
Ez könnyű!Sikerülni fog.Akkor add a gépeket.Fel vagyok rá készülve. -
itt van a kerékporzásos mod amit letudsz szedni:):) -
Akkor inkább nem.
-
De jó!!!!!Holnap után tudok felrakni képet meg linket.
-
Nem olyan könnyű ám te gyerek :D én próbáltam de semmi :S -
Lehet hogy megtudnám csinálni,de kellene a porzásos link. -
erre választ nem tudok adni én még nem jártam így...
#9293 csak az esetben nem baj ha sikerül amit szeretnél akkor kérhetnék belőle egy példányt? Meg ah valaki tudna vagy vállalna a géphez a porzást megcsinálni az jelezze volna pár masina amin szerintem jól nézne ki hoyg porzik... -
Ben66 #9295 jól néz ki:D -
Engem is érdekel de azt hogyan lehet kiküszöbölni hogy amikor a rába fordul akkor a kerekek ne forduljanak el + kövesék a gépet? -
talán attól függ ha nem lenne baj ha meghackelném. hátha megtudnám csinálni benne a talajkövetést:D
-
Érdekel! -
Esetleg valakit ez a rába érdekel ? választható kerekei vannak ,mozog hidrolika hátul ... -
Ben66 #9290 traktorosbence neked megy a map???
mert nekem csak a 3 teherautó -
Kösz hogy megosztottad!
-
Modell:ls2009
Convert:David001
Használható a villogó alapból koszos jól belehet fogni a munkára!
letöltés! -
mondjuk ha egy nevet tudsz hoyg kinek a képe akkor már következtetni lehet.... -
A map úgy tudom vip,de a nevét nem tudom,mert az mtz az vip szóval arra következtetek hogy a pálya vip