24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
-
Rába 500
-->Letöltés<-- -
ezt is megosztom van vele pár gond de játékra alkalmas.... :):) -
ezen az oldalon a legalsó -
én átrakom neked ha gondolod ..nekem meg is van asszem a gépen valahol a 09-es modell..... -
nem jó töröld légyszi -
Csináltam pár képet, hog y tudtok ls09-ből ls11-be modot átrakni. Nagyon egyszerű remélem érthető lesz!
Előszőr is lépjetek be ENTER-rel a becsomagolt file-ba, ha bent vagytok menjetek rá a modDesc.xml file-ra és nyomjatok F4 -et, ekkor megnyilik szövegszerkeztőben.
Kb.ezt kell látnotok:
A kijelőlt részt kell modosítani a következőre:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="no" ?>
<modDesc descVersion="4">
<author>GIANTS Software GmbH</author>
<version>1</version>
<title>
<en>Sample mod</en>
<de>Beispiel mod</de>
</title>
<description>
<en>Sample mod description</en>
<de>Beispiel mod Beschreibung</de>
</description>
<iconFilename>JD_9400.png</iconFilename>
<multiplayer supported="true"/>
Tehát beillesztés után így kell kinézni:
Utánna lementek az aljára és ha van <inputBindings> rész akkor ott az összes key után írtok egy 1-est.
Tehát ilyenből:
ilyen lesz:
FONTOS ha végeztetek a szerkesztéssal akkor mentés ,és jobbfelső sarok x-el bezárni az ablakot, utána rákérdez a gép ujracsomagolja e a file-t nyomjatok rá igen-t!
Szóval ennyi, remélem segít!
marko 37 töl elfogadod? -
Videóm: -
#9349 Valaki erre tud választ vagy linket? -
belorusz #9356 bocs eröl lenneszó. -
belorusz #9355 sziasztok lenne egy nagy kérésem.valaki ehhez a kombához tudna egy vágoasztal kocsit csinál ?ha igen akkor nagyon szépen meg kérem rá,elöre is köszönöm .. üdv beloruszdeuts big pack -
oké! előre is köszi -
Holnap juttasd eszembe és feltöltöm! -
lehet h azért ment neked
nincs kizárva
ami hsz-t illeti eléggé magasreptű IQ-ra vall az alkotó részéről -
Ja meg milyen piszkos szöveg.Azért küldted nekem biztos mert az enyém egyel lentebb volt és azt a hsz-t törölték. -
nem neked akartam írni az előző hsz-em bocsánat
a gumiszobás hsz-re kérdeztem
nem tudom miért a te hsz-edre ment válaszként
am igen olvastam de nem értettem hogy mi a problémája a srácnak -
Nem tudna valaki egy átrakásos témát ls 09-ből ls 11-esre(rtf vagy doc formátumban)? -
Nincs semmi probléma jobb is hogy törölték.De egyeltalán láttad az üzenetet? -
Azt szeretném érdeklődni hogy az a teherautó tölthető-e ha igen dobnál egy linket? köszi -
mi a probléma??? -
Úgy látom törölték a gumiszobás témát. -
-

-
Miért van ha beteszek a pályámra teheneket nem akar elindulni????? 

-
-
Ha akarod akkor megadom a linket.(Holnap)xD. Jó lenne az egész Packot átrakni 11-esbe.De nekem csak 500.0-as kell.Felőlem átrakhatod az egészet.Lehet hogy nem sokára fel is lesz ide téve a linkje. -
Kössz! Megpróbálkozok vele :) -
A rába little packban van 8 rába.(köztük Rába 500.0)
-
Hol lehet ilyen "kézi váltós" John Deere-hez jutni?
Szívesen kipróbálnám!
-
bízok benned!!! 

-
Keresem még.1-et találtam bele is raktam a pályámba de úgy szaggat hogy az elviselhetetlen meg exe hibát írogat ki :( Majd egyik pályáról kivesszük ha sikerül! -
mindenképpen mozgót szeretnék csak az a baj hogy nem tudok vagyis nem találok linket a komplett mozgó vasúthoz
a betevéssel nem lenne gond az megy editorral
csak a mod-pack kéne hozzá
ha tudsz akkor linkelnél ilyet??? -
Fiuk! Erre a kombájnra tudna valaki AP-t rakni?
Claas 540
Nagyon jó gép lenne, mert van alácsatolva bálázó is, így egy fogásból learat, összeszed és báláz.
Ha mindezt önállóan tudná, a legjobb gép lenne a játékban!
-
belorusz #9332 sziasztok lenne egy nagy kérésem.valaki ehhez a kombához tudna egy vágoasztal kocsit csinál ?ha igen akkor nagyon szépen meg kérem rá,elöre is köszönöm .. üdv beloruszdeuts big pack -
Nem jó a letöltési linkje már rég átraktam volna én! -
Valaki
ene egy Rába 500.0-ás gépet átrakni LS 09-ből LS 11-be?Köszönöm!
-
De nem próbálod a Rábát?Azt is tedd majd fel.
-
-
Akkor bocs.Egyébként lehet ha beírod hogy vonat közlekedését szabályozó objekt ls 2011-hez vagy ilyesmi én mindig így keresek rá a cuccokra "ls 2011-hez"és amit szeretnék, azt megtalálja sokszor. -
kisspeter1979 #9326 Ezzel csak az a gondom, hogy vonat szabályozó objektről nem is hallottam még. És így ilyen néven hogyan keressek rá a neten?