24061
  • dávid 001
    Melyik is? mert én nem tudom melyik az :S
  • quaddani
    és ott az első modplackot!
  • dávid 001

Letöltés
    Nincs semni extra kerekek jobbak rajta meg nagyobbak plusz az ablak nem hó fehér a kerék csere miat
  • quaddani
    ja és meg egy kérdés ezt is hotfilére kéne adom a linket:http://lsportal.hu/page.php?79
  • quaddani
    KÖSZÖNÖM SZÉPEN MAJD MEGHÁLÁLOM XD :)
  • dávid 001

Jahj nem ment a kép hú:O
  • dávid 001
    Tessék :) letöltés :) Remélem ezt akartad :)
  • quaddani
    szevasztok!valaki letundná tölteni nekem a:Real Size Modpack az ls2011portálon láttam valaki letudja tolteni hotfilből vagy valami másbol előre is köszi! :)
  • dávid 001
    Ezt nem tudom de a pályákat meg az objekteket a ge nyitja meg!
  • kisspeter1979
    Hát Dávid ez mind jól hangzik! De a GE nem hajlandó megnyitni ilyen kiterjesztésű fájlokat, csak i3d-t . És eddig rengeteg 3d szerkesztőt is letöltöttem de egyik se nyitja, meg mert állítólag tömörítve vannak valamivel.

.s

.gmw

.IM

Ezeket mi nyitja meg? Nem tudja véletlenül valaki?
  • dávid 001
    Ha megvan a pályád ahova bele akarod rakni az objektet a pálya tartalmáét másold be az eredeti helyére vagys sajárgép-c helyi lemez- program files-farming vagy landw simulator-data-maps ide belemásolod a fáljait a pályádnak utána azt a fájlt bemásolod amit leszedtél(objekt) belemész és látsz texturákat meg ilyenek
    na bemásolod és kell a giants-editor letöltés innen szed le rakd fel a gépedre és a pályában lesz egy kis ikon azt megnyitod és a többit majd ezen megnézed!
  • kisspeter1979
    Bocsi Dávid, de nem értem.

Hova másoljam be? Na és mivel nyissam meg? Ha meg tudnám nyitni nem kínlódnék vele már napok óta!
  • Rikcsoo
  • dávid 001
    Az objekteket csak bemásolod a mappába és megnyitod helyére rakod a gépeket meg a modeskben kel átírni!
    Kedves házigazda szánalma vagy! Mi a Fa.....é töröltél mindenhonnan szánalmas vagy te -.-" privátra se válaszolsz mind1 a rábád kész van fasza lett új skin meg minden de nem osztom meg senkivel VELED se v.i.p lesz mert jobban megismertelek, igaz úgy is törölni fogod mert fáj a picinyke lelkednek!
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Más játékokból szeretnék áttenni gépeket, objektumokat ebbe a játékba, de elakadtam kicsit és a google sem tudott eddig segítséget adni. :(

Nem tudja véletlenül valaki milyen programmal lehet megnyitni ezen kiterjesztésű ".s", ".gmw", ".IM" fájlokat?

Elvileg ezek 3d-s objektumok csak valamiféle tömörítővel betömörítve.

Előre is köszi!
  • gogabi79
    töled mit is várhatnék!
  • traktorosbence
    Én is letöltöttem kösz!!!!!!!
  • Rikcsoo
    Nincsmit!

Gogabi nem olvastam még a szabályzatot és szerintem nem is fogom mert túlzottan nem érdekel :D úgyis csak néha írok ide..:)
  • dávid 001
    Végül is jah de ott van a válaszok szóval vissza bírja nézni mert én se tudtam hogy mi is rájöttem
  • péistike
    mert idejön egy bamba és akkor nem tudja hogy az minek a linkje.. am Erik köszike
  • dávid 001
    Nem be szólok csak mondom neked hogy miért ha egyszer van kép róla??
  • gogabi79
    Neked meg miért kel be szolni!
  • dávid 001
    Azért mer gondolja az ember akinek felrakta hogy ha már kérte a kamiont ugye volt kép és rakott hozzá egy linket most mért kell megszólni?
  • joceruza
    Megkérdezhetem hogy melyik mapot használod? A képeid alapján nagyon jónak tűnik.
  • traktorosbence
    Miért nem tudok felrakni linket meg képet?Kivártam a 30 napot, és csak nem engedi.
  • gogabi79
    Nem lehetne ugy feltenni,hogy képje is ott legyen?,ahogy a szabályzatban le van irva?.
  • Rikcsoo
    TESSÉK!
  • traktorosbence
    Valaki segítsen már!30 napig nem szúrhatok be webcímet de kivártam a 30 napot, és nem engedi.
  • traktorosbence
    Kösz szépen a rábát!
  • dávid 001

Gyurka a tiédével is ugyan az a baj mint az enyémnél :S De a vissza pillantó jó :)
  • dávid 001
    Ki tud tehenek bele rakni egy pályára( eredeti animált tehenek) Mert akárhogy rakom be van 2 megközelítés az egyiknél nem indul el a pálya 2-nál meg nem veszi meg!
  • dávid 001
    Nem úgy hanem irányítással nekem mindig úgy fordul az első kerék ahogy a normális trakiknál + a váz elmozdul ahogy a rábáknál de a kerék ottmarad XD tanulmányozom a modest :D
  • gyurka666
    miért is raktam jobban át?:):)így szerepelt anno a 09-be is...
  • dávid 001
    Köszi de én is átraktam de akkor te előbb felraktad :D De te jobban átraktad ahogy látom :)
  • Sorbi6
    Sziasztok aszt szeretném töletek meg érdeklödni hogy,hogy tudok billencs pótkocsira trágyát rakni:D
  • péistike
    Akkor ma belinkeled nekem a teherautót?
  • gyurka666
    Hát köszi szépen de annyira ügyes még nem avgyok annak örülök hoyg eza gépátrakás megy nagyjából..ehhez a szerkesztéshez már nem tudod neki állni sem sajnos pedig szívesen segítenék...
    Nos és akkor itt van a Jd traki előre szolok hogy van rajta pár érdekes funkció(nem én raktam rá hanem a 09-ből maradt rajta..kicsit hamar gyorsul az a legnagyobbik gond:Jah és még mielőtt valaki írna hoyg nem indul el a traki annak üzenem hogy váltó van benne ami a Page up/Page down-al tudod kezelni ....
    Tőlem ennyi futotta annak örülök hogy ennyire is sikerült átrakni....

-->Letöltés<
  • talloli
    Várom és köszönöm előre is!
    Ha Te ilyen ügyes kezű, szerkesztői vénával megáldott srác vagy, nem néznéd meg nekem a #9333 hozzászólásban lévő kombájnt?
    Több alkalommal kértem már segítséget, de általában a nagyarcú fiatalok, pitiáner szócsatározása között el szokott veszni.
  • gyurka666
    párdon akkor fére ment a hsz-em-persze belinkelem azon is van még bőven munka de szívesen oda adom...
  • talloli
    Nem tudom miért ajánlottad nekem ezt a Rába 500-ast, de köszönöm. Kipróbáltam.
    Erős, nagy, de van még mit dolgozni rajta. Ügyes munka!
    Azt a kézi váltós JD-t nem linkelnéd be nekem? (#9328)
    Köszönöm!