24061

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Én nem úgy vettem észre! -
Tudok fogalmazni!Majd valakinek elküldöm a képét!
-
belorusz #9447 OK
-
Majd privátban a többit! -
belorusz #9445 SZIA NEM SZOKTAM KUNYERÁLNI
AMI VAN AZZAL NYOMOM
MI A MAP NEVE
ÜDV:BELORUSZ -
Ha nem vagy vip kunyeráló akkor hozzám jöhetsz -
belorusz #9443 szisztok
valaki szokott multizni a dlc packal t mind a háromal, mert ha igen akkor jelenkezném multira .
mert egyedül uncsi a egész!!
üdv:BELORUSZ -
rokshow #9442 Köszönöm! -
Látom megfogalmazni vmit azt nem tudsz! Milyen hajlított kipufogót? 
Írd le normálisan mit akarsz vagy egyszerűen paintal oda húzol vonalakat ahova akarod hogy csinálja vki! -
Azért kérded mert megcsinálod?Együtt füsttel kellene, ha megcsinálnád. -
Meghajtott kipufogó.
-
mi akarna ez lenni? -
Nem tudna nekem csinálni mtz-hez valaki egy ilyet:alja egyenes, a teteje pedig hajtott.Köszönöm! -
Kösz!!!!! -
roby2011 #9435 kössz -
Notepad ++-al megnyitod és oda bemásolgatod a az írott fájlait elmented majd a texteket belerakod a pályába ! -
roby2011 #9433 VALAKI MEGMONDANÁ HOGY GIANTS-BAN HOGY LEHET NÖVÉNYEKET BETENNI
-
Letöltöttem és kipróbáltam!
Nagyon szépen köszönöm!
Az eddigi legjobb JD amivel találkoztam! REMEK!
Igaz van pár hibája, amivel érdemes lenne foglalkozni.
Valóban úgy indul el mint ha kilőtték volna, és a váltó sem az igazi még!
De elég erős, jól tapad, kitűnő vontató.
Külsőre sem rossz, bár a lámpák még javíthatóak.
Érdemes lenne honosítani!
Összességében jó. Ha lesz újabb verziója, megosztod velem?
Köszönettel! -
hát mondasz valamit meglátszik hogy 09-es modell.....xd -
tróger az az mtz azzal az orrsúllyal :/ -
nah eddig a szöveg volt végre jöjjenek a képek is....
-
Nem a fuckot nem hisz ha olvasnál másik fórumot ott s külön van feltéve szóval itt a kereset géped..
MTZ
Jah és olvastam hogy senki nem tudott letölteni ma freakshare oldalról én csak azt mondom azért nem mert karbantartás volt náluk ...ám ingyenes a regisztráció rá és bizony meg is éri ugyanis a 2 letöltés között nem kell 10 percet várni hanem csak 1 percet:):) -
hát nos ezt nem vettem észre szerintem ezzel nem is nagyon tudsz mit csinálni..:S lehet hogy maga amodell ilyen már a többi rábánál rendesen mozog a kerék stb...
-
Numpad 0-val lehet előhíni a menüt, a gamefarm.hu-n pedig van a cikkekben hozzá magyarítás.... -
-
Automata Pilóta:H gomb -
rokshow #9422 Sziasztok! Segítenétek az automata pilóta bekapcsolásában??? Mert nagyon jó lenne!!! Mi mit csinál? És mit jelent! Köszönöm -
-
Nem mert nem az övé a pack most eleve ott van a neve hogy pack szóval akárki nem veheti ki és rakhatja fel netre! -
Nem lehetne külön a piros mtzt? -
sajnos nem fogom tudni megcsinálni talajkövetősre:S majd más rábával vigasztallak! -
Egy valamire jó ha valóság hű lenne a játék akkor siló taposára meg nagy terhek szálítására -
mert? -
semmi értelme ennek a nagy dögnek.. -
Ott van a válasz gomb! -
quaddani #9413 oké köszi
itt jobb mert itt regisztrálva vok és itt letudom szedni ott meg nem de mind1 köszi :) -
Bocs a 3 hsz-ért de amúgy se rakom fel mert nem az enyém a pack és engedélyt kel kérni hogy feltölthessem mert általában azt nem szabad és én betartom -
quaddani #9411 ok köszi
-
real_size_pack.rar 195,16 MB -
Ott miért jobb ? Most nincs kedvem leszedni majd feltölteni mert 195 mb! várj pár percet és szed le onnan